Binance Learn And Stake DOGECoin Quiz Answers: Earn 4 DOGE

Binance Learn And Stake DOGECoin Quiz Answers

Binance Learn And Stake DOGECoin Quiz Answers: Binance has recently announced the next round of learn and earn quiz campaign. Basically, it will be a learn and stake quiz.

This quiz will cover the DOGE coin which is one of the most famous memes of all time. You can mine DOGE yourself, or accept it as payment for goods and services. 

Learn and stake Binance DOGE quiz will go live on 2nd November at 09:00 AM (UTC) and you can submit the quiz answers by 8th November 2022, 09:00 (UTC).

Similar to learn and earn Lido quiz and BENQI quiz, only users who never subscribed to ‘simple earn locked products’ before November 2 will be able to learn and stake DOGE coin rewards.

All eligible winners who complete the Doge quiz will receive 4 DOGE each, which will remain in the locked state for 150 days. It will be staked automatically and users will get a 100% annual percentage rate of it.

DOGE rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Binance DOGE quiz answers will be updated soon here on this blog page, Stay tuned!

Binance DOGE Quiz Details

Binance DOGE Quiz Details
Quiz is about DOGE Coin
Date and time 2nd November 09:00 UTC to 8th November
Rewards 4 DOGE tokens
No of winners First come, first served!

Steps To Take The Binance Learn & Stake Quiz

1. Signup or login to your Binance account (KYC is a must).

2. Go to the Binance learn and stake DOGE quiz page from here or from the Binance app.

3. Read the articles and watch the videos that are given and then take the quiz.

4. Submit the quiz answers from 2nd November 2022, 09:00 AM (UTC).

5. You will receive 4 DOGE coins that will be automatically staked for 150 days.

6. Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

Binance DOGE Quiz Answers

Question 1: Dogecoin is created by programmers Billy Markus and Jackson Palmer.

Answer: True

Question 2: Dogecoin can be used to ___.

Answer: All are correct

Question 3: Dogecoin is an open-source cryptocurrency stemming from a fork of ___.

Answer: Litecoin

Question 4: Which of the following is true?

Answer: Dogecoin has no supply limit

Question 5: Dogecoin is mined using Proof-of-Stake.

Answer: False

Question 6: The Dogecoin community raised over $30,000 worth of DOGE for the Jamaican bobsled team to attend the Sochi Winter Olympics in __.

Answer: 2014

Question 7: The Dogecoin community has earned a reputation for ___.

Answer: Charitable contributions

Question 8: Dogecoin is used as a tipping system on Reddit to reward content creators.

Answer: True

Question 9: Dogecoin is based on a meme?

Answer: True

Question 10: Many Dogecoin enthusiasts see the removal of supply limit as a good choice, because it ___.

Answer: Encourages the spending of the coin and stops early adopters from profiting disproportionately