Binance Reef Quiz Answers: Learn & Earn REEF

Binance Reef Quiz Answers

Binance Reef Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn Reef quiz which will go live on 19th May 2022, 00:00 AM (UTC), and earn assured free REEF tokens.

There will be many learn & earn quizzes like Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr from which you can earn a good amount of free crypto coins.

All new users who register for a Binance account after 2022-05-19 00:00 AM (UTC) and complete KYC, may participate by reading the articles, watching the video and completing quizzes from 2022-05-19 00:00 AM (UTC).

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of REEF, T, XTZ, IMT, MULTI, etc. depending on the course or the quiz they complete.

All Binance learn & earn Reef quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

How To Participate In Binance Learn & Earn?

1) If you do not have Binance account then create from the link given below.

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner.

Binance Learn & Earn Quiz Answers

5) Binance learn & earn REEF quiz will go live on 19th May 2022, 00:00 AM (UTC).

6) Take the Reef quiz and earn assured REEF tokens, answers are given below.

7) Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. 

8) Users can only claim the reward for each course after completing the quiz.

Binance REEF Quiz Answers

Q1) What consensus mechanism does the Reef ecosystem use?

Answer: Nominated Proof of Stake

Q2) What does Reef stand for?

Answer: Reliable, Extensible, Efficient, Fast

Q3) How much does the average transaction cost on Reef?

Answer: $0.17

Q4) What does REEF-20 mean?

Answer: The native utility token that powers the Reef blockchain

Q5) How many types of REEF tokens exist on the market?

Answer: 3

Q6) What is Reef Finance?

Answer: A layer 1 blockchain for DeFi, NFTs, and gaming

Q7) What is Reef’s current max token supply?

Answer: There is no max supply

Q8) What are the types of REEF tokens?

Answer: All of the options

Q9) How many transactions per second (TPS) is Reef able to process?

Answer: Over 460 TPS