Binance Lean And Earn XRP Ledger Quiz Answers

Binance XRP Ledger Quiz Answers

Get all Binance XRP Ledger Quiz Answers correctly and win XRPL tokens. Hello guys a new quiz has arrived that can give you some XRPL crypto tokens for free.

The quiz will be based on XRP Ledger. The XRP ledger is a blockchain led by a developer community with a native cryptocurrency Ripple (XRP), launched in 2012.

It refers to a global payments network, serving major banks and financial services. XRP was created for use in Ripple and was developed by Ryan Fugger.

Attempt the Binance learn and earn XRPL quiz and earn assured 2.8 XRPL tokens worth 1 USD. It is just a two-minute task that can give you free cryptos.

Eligible users stand a chance to receive a predetermined amount of $XRPL, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance Learn And Earn XRP Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

Q5) What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

Q7) Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages