Binance Immutable X Quiz Answers: Learn & Earn IMX Tokens

Binance Immutable X Quiz Answers

Binance Immutable X Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn Immutable X quiz which will go live on 6th May 2022 and earn assured free IMX tokens.

You must have your account on Binance. If you don’t have one then create your account from the below given registration link and complete your KYC verification.

All KYC verified users can begin to read the articles, watch the video anytime from now, and complete quizzes on 6th May 2022, 8:00 AM (UTC) while token supplies last!

This is the third round of Binance Learn & Earn program, where users can gain knowledge on blockchain and earn crypto by completing courses and quizzes.

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of XTZ, IMT, MULTI, etc. depending on the course or quiz they complete.

Binance learn & earn Immutable X quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn Immutable X Quiz

1) If you do not have Binance account then create from the link given below.

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner.

Binance Learn & Earn Quiz Answers Today

5) Binance learn & earn IMX quiz will go live on 6th May 2022, 8:00 AM (UTC).

6) Take the Immutable X quiz and earn assured IMX tokens, answers are given below.

Note: Questions may randomly asked so attempt carefully

Binance Immutable X (IMX) Quiz Answers

Q1) Which blockchain is the Immutable X ecosystem built for?

Answer: Ethereum

Q2) Users can trade NFTs on any of the marketplaces built on Immutable X.

Answer: TRUE

Q3) What can token holders do with the IMX token?

Answer: Pay for fees on Immutable X, Vote for governance proposals, Stake to earn IMX rewards (pilih 3 3 nya)

Q4) Who can build on IMX?

Answer: All are correct

Q5) What can users do with the Immutable X APIs and SDKs?

Answer: All are correct

Q6) Which scaling technology does Immutable X use?

Answer: ZK-Rollups

Q7) Which statement best describes Immutable X?

Answer: A layer 2 scaling solution for NFTs on Ethereum.

Q8) Which Immutable X feature can enhance the liquidity of NFT assets?

Answer: The Immutable X global order book

Q9) What is Immutable X trying to achieve?

Answer: All are correct

Q10) Which ZK proof does Immutable X use?

Answer: STARK proof