Binance BENQI Quiz Answers: Learn And Earn $QI Tokens

Binance BENQI Quiz Answers

Binance BENQI Quiz Answers: Watch the videos, read the articles, take the quiz related to BENQI and earn assured QI token from the Binance BENQI learn and earn quiz.

BENQI is a decentralized finance protocol built on avalanche consisting of BENQI liquid staking, the BENQI liquidity market, and the QI governance token.

QI is the native token for BENQI with two main functions: governance and utility. QI is BENQI’s governance token that oversees the improvements and changes of the BENQI protocol.

We have already updated the Binance Lido Quiz Answers and Binance Mantra Quiz Answers, I hope you have taken the quiz and earned some LDO and OM crypto tokens.

Binance learn and earn BENQI quiz answers are given below, loot out below. Create your account on Binance exchange if you do not have one, do KYC verification, and take the BENQI quiz.

Binance Learn And Earn BENQI Quiz

Quiz NameBinance Learn And Earn BENQI Quiz
Quiz is AboutBENQI and QI Token
Rewards$BENQI Tokens
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

Binance BENQI Quiz Answers

Q1) Which of the following is part of BENQI’s suite of protocols?

Answer: All are correct

Q2) Which blockchain is BENQI deployed on?

Answer: Avalanche

Q3) What is the purpose of the QI token?

Answer: All are correct

Q4) Which asset does BENQI Liquid Staking support?

Answer: AVAX

Q5) Which of the following assets are listed on BENQI Liquidity Market?

Answer: All are correct

Q6)  Users can seamlessly stake on BENQI Liquid Staking to both secure the network it’s on while having the freedom to use that capital within DeFi.

Answer: True

Q7) Which yield-bearing asset do users receive from BENQI Liquid Staking?

Answer: sAVAX

Q8) Are there any minimum requirements for staking on BENQI Liquid Staking?

Answer: No

Q9) What is the purpose of veQI?

Answer: Voting power for validators to receive additional staking delegations

Q10) Which of the following protocols is BENQI’s liquid staking asset integrated with?

Answer: All are correct