Binance BurgerCities Quiz Answers: Learn And Earn BURGER

Binance BurgerCities Quiz Answers

Binance BurgerCities Quiz Answers: Binance have recently added a new quiz under Binance Academy learn and earn section that can give you assured BURGER tokens for free.

Every Binance user having a KYC verified account can take the learn and earn BurgerCities quiz. The quiz questions are basically based on the BurgerCities crypto token.

Meanwhile there are also other Binance learn and earn quizzes such as WOO Network, Lido, BENQI, MANTRA and many more that can give you earnings of up to $10.

Binance learn and earn BurgerCities quiz answers are given below. If you do not have a Binance account then I recommend you to create a one from the registration link given below.

BurgerCities is a one-stop MetaFi platform featuring a wide range of features, including its native token BURGER, a decentralized exchange (DEX), and non-fungible tokens (NFTs).

The token BURGER can be used in liquidity provision, single-token mining, and in-game trading. Users can get BURGER by playing games in BurgerCities or purchasing it on crypto exchanges like Binance.

Binance BurgerCities Quiz Details

NameBinance Learn And Earn BurgerCities Quiz
TopicBurgerCities
Quiz TypeLearn And Earn
RewardsAssured 0.5 BURGER Token
WinnersFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

How To Take The Binance BURGER Quiz?

1) Signup or login to your Binance exchange account from the link given below.

2) Complete your KYC verification which is mandatory for collecting the rewards.

3) Go to the Binance learn and earn quiz page from the Binance app dashboard.

4) Watch the short videos, take the Binance BurgerCities quiz and submit the answers.

5) Earn assured $BURGER token rewards after submitting the correct quiz answers.

Binance BurgerCities Quiz Answers

Q1) Which chain is Burger Cities based on?

Answer: BNB

Q2) What is the name of the token exchange place in BurgerCities?

Answer: Black Market

Q3) What is the total supply of BURGER?

Answer: 63 million

Q4) How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?

Answer: Unlocked in 36 months

Q5) From which of the following platforms did BurgerCities evolve?

Answer: BurgerSwap

Q6) Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?

Answer: Hero NFTS

Q7) What features does BurgerCities have in its current version?

Answer: All are correct

Q8) What are the gameplays available in BurgerCities?

Answer: All are correct

Q9) On which platforms can you buy BURGER?

Answer: All are correct

Q10) What percentage of the total supply of smtechyt BURGER is used as incentives?

Answer: 50%