Binance Kyber Network Quiz Answers: Learn & Earn $KNC

Binance Kyber Network Quiz Answers

Binance Kyber Network Quiz Answers – Take the new Binance learn & earn Kyber Network quiz which will go live on 23rd June 2022, 07:00 AM UTC and earn assured KNC tokens.

Take all learn & earn quizzes like Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, etc. and earn up to $10.

This time all Binance KYC-verified users may participate by reading the articles, watching the video, and completing quizzes from 2022-06-23 at 07:00 AM UTC.

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of KNCFRONT, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn & earn KNC quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Participate & Earn Assured KNC Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) On the Binance app dashboard tap on learn & earn banner or directly visit here.

3) Binance learn & earn KNC quiz will go live on 23rd June 2022, 07:00 AM (UTC).

4) Earn assured KNC (Kyber Network) coins for free by completing the quiz.

Binance Learn & Earn Kyber Network Quiz Answers

Q1) What is KyberSwap?

Answer: All are correct

Q2) What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3) Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens

Answer: True

Q4) The Amplification (AMP) factor is used to____

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5) Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6) Users can earn KNC by

Answer: All are correct

Q7) KyberSwap uses ___ a Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8) What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC