Binance Multichain Quiz Answers: Learn & Earn MULTI

Binance Multichain Quiz Answers

Binance Multichain Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn Multichain quiz which will go live on 6th May 2022 and earn assured free MULTI tokens.

You must have your account on Binance. If you don’t have one then create your account from the below given registration link and complete your KYC verification.

All KYC verified users can begin to read the articles, watch the video anytime from now, and complete quizzes on 6th May 2022, 8:00 AM (UTC) while token supplies last!

This is the third round of Binance Learn & Earn program, where users can gain knowledge on blockchain and earn crypto by completing courses and quizzes.

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of XTZ, IMT, MULTI, etc. depending on the course or quiz they complete.

Binance learn & earn Multichain quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn Multichain Quiz

1) If you do not have Binance account then create from the link given below.

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner.

Binance Learn & Earn Quiz Answers Today

5) Binance learn & earn MULTI quiz will go live on 6th May 2022, 8:00 AM (UTC).

6) Take the Multichain quiz and earn assured MULTI tokens, answers are given below.

Note: Questions may randomly asked so attempt carefully

Binance Multichain (MULTI) Quiz Answers

Q1) What are the use cases of MULTI?

Answer: Governance and staking

Q2) How many tokens are currently supported by Multichain?

Answer: 1000+

Q3) What is the total supply of Multichain’s native token?

Answer: 100 M

Q4) What are the solutions that Multichain offers for seamless transfer of assets?

Answer: Cross-Chain Bridges, Routers, and anyCall

Q5) What is the native coin of Multichain?

Answer: MULTI

Q6) How is consensus reached in Multichain?

Answer: Independent nodes that own part of a private key collectively sign transactions.

Q7) Interoperability is the concept of independent blockchains being able to interact with each other.

Answer: true

Q8) What benefits do users sending assets from one network to another enjoy?

Answer: All are correct

Q9) What’s the difference between Multichain’s bridges and routers?

Answer: Bridges enable interoperability between two chains while routers enable interoperability between any chain.