Binance Lisk Quiz Answers: Learn & Earn $LSK

Binance Lisk Quiz Answers

Binance Lisk Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn Lisk quiz which will go live on 24th August 2022, 07:00 AM UTC, and earn assured $LSK tokens.

Earn up to $10 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like XRPL, LSK, BTTC, BAND, UMA, BTTC, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 24th August 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $LSK, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn and earn Lisk quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn Assured $LSK Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Binance learn & earn Lisk quiz will go live on 24th August 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $LSK crypto rewards.

Binance Learn & Earn Lisk Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) Which popular programming language does Lisk support?

Answer: JavaScript

Q2) What consensus mechanism does Lisk currently utilize?

Answer: Delegated Proof of Stake

Q3) Which token is used within the Lisk Network as a utility token?

Answer: LSK

Q4) What is the current development goal for Lisk?

Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem

Q5) How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?

Answer: On separate sidechains

Q6) What makes Lisk accessible to Web3 developers?

Answer: All are correct

Q7) How can users benefit from Lisk’s accessibility?

Answer: All are correct

Q8) What can LSK holders do with the token?

Answer: All are correct