Binance Learn & Earn Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers

Binance learn & earn quiz answers today: Participate in the Binance new quiz courses, complete them, and earn assured crypto rewards like CVP, CKB and PORTAL.

You will be earning free cryptocurrency while learning about them. This a great opportunity for all users, build blockchain knowledge and take quizzes to earn crypto rewards.

There are two new learn and earn quiz named PowerPool, Nervos Network (CKB) and PORTAL quiz which are live now and can be completed.

All Binance users with a KYC-verified account can read the lessons, watch videos, and attempt quizzes to earn a predetermined amount of crypto token while supplies last.

The rewards will be based on a first come first served basis. All Binance learn and earn quiz answers are given below, scroll down to see the answers and start earning free cryptocurrency.

Binance Quiz Next Date &Time

Event name: Binance learn and earn quiz

Quiz date and time: 20th JUNE 2024

Rewards: CVP in locked state for 150 days with 10% APR

Crypto rewards distribution: First-come, first-served basis!

Binance quiz link: Click here

How To Take The Binance Quiz?

Note: All KYC-verified Binance users are eligible to win crypto rewards after completing the quiz.

1. Open the Binance app and signup or login to your Binance account.

2. Go to services, you will get gift & campaign section, refer the image given below.

3. Tap on the learn and earn icon, all quizzes will show up on your screen.

4. Take the quiz as soon as it goes live and earn assured crypto rewards.

5. Eligible users will receive a predetermined amount of cryptocurrency tokens.

6. Quiz rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

Binance Learn And Earn Quiz Answers

Binance PowerPool (CVP), CKB and PORTAL quiz answers have been updated here and all previous quiz answers are given below.

Join our Telegram channel for updates regarding all Binance learn and earn quiz answers ↓↓↓↓

PowerPool (CVP) Quiz Answers

Q1. Which of PowerPool partners offers node-running software?

Answer: DappNode

Q2. What was PowerPool DAO focused on before the PowerAgent v2 dePIN network was developed?

Answer: PowerPool DAO developed and managed community-proposed smart baskets of assets called ‘Power Indices”.

Q3. PowerPool is considered a dePIN network since the network participants run a physical (off-chain) infrastructure for facilitating network services. What kind of infrastructure particularly they run? 

Answer: Keeper bots for signing transactions (user-owned Job execution)

Q4. Which asset do PowerAgent Keeper nodes earn as gas compensation and operational reward?

Answer: The token used for gas payment in the network Keeper works – ETH in Ethereum, DAI in Gnosis Chain, MATIC in Polygon.

Q5. Is PowerPool created specifically for some L1 ecosystem?

Answer: No, PowerPool is chain agnostic and can be deployed on any EVM-compatible chain.

Q6. What is PowerPool?

Answer: A dePIN network offering Transaction Signing as a Service tool.

Q7. Select a correct example of an interval-type Job.

Answer: A DCA (Dollar Cost Average) strategy buying ETH every 12 hours regardless of price changes.

Q8. Select a correct example of a Resolver-type Job.

Answer: A limit order buying ETH when it reaches the $2,500 price target.

Q9. Select the correct description of Keeper in the PowerAgent network.

Answer: It is a node that signs transactions (executes Jobs) when selected by the PowerAgent network algorithm.

Q10. How does the PowerAgent network secure honest behavior of Keeper nodes?

Answer: Through cryptoeconomic mechanisms, such as requiring CVP stakes that are slashed in case of misbehavior.

Nervos (CKB) Quiz Answers

Q1. When was CKB’s mainnet launched?

Answer: 2019

Q2. What similarities between Bitcoin and CKB are being utilized in the BTCKB initiative?

Answer: Both

Q3. What consensus mechanism does CKB use?

Answer: PoW

Q4. CKB leverages a novel generalizes UTXO model for accounting. What’s the name of this model?

Answer: Cell Model

Q5. What’s the full name of the CKB blockchain?

Answer: Common Knowledge Base

Q6. Which of the following instruction sets is CKB’s virtual machine based on?

Answer: RISC-V

Q7. CKB is developing a payment channel network to connect to the Bitcoin Lightning Network. True or false?

Answer: True

Q8. The CKB blockchain is Turing-complete. True or false?

Answer: True

Q9. CKB’s virtual machine supports all current and future cryptographic primitives. True or false?

Answer: True

PORTAL Quiz Answers

Q1. Which technology enables frictionless transaction between games and chains in the Portal Ecosystem?

Answer: Cross-chain PORTAL token

Q2. What is the primary function of the portal token?

Answer: To power Web3 gaming transactions and access

Q3. How many games are integrated into the Portal Ecosystem at launch?

Answer: 200+

Q4. Which of the the following is not a benefit of staking PORTAL?

Answer: Earning a fixed 20% APY on staked tokens

Q5. What is Portal’s mission?

Answer: To onboard the first billion games into Web3

Q6. Which major talent agency represents Portal?

Answer: WME Endeavor

Q7. How much was staked by Binance users in the PORTAL launchpool?

Answer: $9.2 billion

Q8. How many gamers is Portal aiming to onboard into Web3?

Answer: 1 billion

Q9. Which of the following is not a part of the Portal Ecosystem?

Answer: Portal Exchange

Cyberconnect (CYBER) Quiz Answers

Q1. What is CyberAccount?

Answer: Smart Contract Wallet

Q2. CyberConnect aims to solve which one of the following problems?

Answer: All of the options

Q3. What problems does CyberConnect aim to solve?

Answer: Return data ownership back to users

Q4. What blockchains does CyberConnect support?

Answer: Ethereum (EVM)

Q5. Which one of the following is a core component of CyberConnect V3?

Answer: All of the options

Q6. Which of the following dApps are in CyberConnect’s ecosystem?

Answer: All of the options

Q7. What is Cyber L2?

Answer: OP Stack L2 blockchain

Q8. Which one of the following is a key component of CyberAccount?

Answer: All of the options

Q9. What is CyberConnect?

Answer: Web3 Social Network Protocol

Introduction To Bitcoin Answer

Q1. What will be the block reward after the upcoming Bitcoin Halving in April 2024?

Answer: 3.125 BTC.

Q2. What was the block reward when Bitcoin was first introduced?

Answer: 50 BTC

Q3. What is the maximum supply of Bitcoin?

Answer: 21,000,000 ВТ.

Q4. How does the Halving event impact mining rewards per block?

Answer: It reduces mining rewards by 50%.

Q5. How often does the Halving event occur in the Bitcoin network (approximately)?

Answer: Every 4 years

Q6. What is the primary purpose of the Halving event?

Answer: To gradually reduce the issuance rate of new BTC.

Q7. How does the Halving event tend to affect Bitcoin’s value proposition?

Answer: It tends to increase Bitcoin’s value proposition by making it more scarce over time.

Q8. What impact does the Halving tend to have on Bitcoin’s demand?

Answer: It tends to increase Bitcoin’s demand.

Binance Radiant (RDNT) Quiz Answers

Q1. What is the primary goal of decentralized finance (DeFi) money markets like Radiant Capital?

Answer: To revolutionize asset transfer and accumulation globally

Q2. What is required for a user to receive RDNT emissions in Radiant’s platform?

Answer: The user’s dLP value must stay above 5% of their deposits in Radiant’s lending markets

Q3. Which blockcahin does Radiant V2 currently support?

Answer: Ethereum Mainnet, Arbitrum, and BNB Chain

Q4. What is the nature of RDNT in Radiant Capital’s ecosystem?

Answer: An Omnichain Fungible Token

Q5. What is the purpose of Radiant’s Dynamic Liquidity (dLP) staking mechanism?

Answer: To align user incentives with the protocol’s sustainability

Q6. What percentage of protocol fees are returned to Radiant’s users?

Answer: 85%

Q7. How does Radiant V2 aim to solve the problem of fractured liquidity in DeFi?

Answer: By using omnichain technology to pool assets from all enabled chains

Q8. What are the benefits of dLPs in Radiant’s ecosystem?

Answer: Receive RDNT emissions, protocol fees, and governance power

Q9. What notable feature did Radiant introduce with its V2 launch?

Answer: Omnichain functionality

Binance SUI Quiz Answers

Q1. Sui is a layer 2 blockchain.

Answer: False

Q2. What is Sui’s native programming language?

Answer: Sui move

Q3. Sui uses an object-focused data model. What do most other blockchains use?

Answer: Account

Q4. Validators bringing more resources online when traffic increases is called.

Answer: Horizontal scaling

Q5. Which consensus mechanism does Sui use?

Answer: Delegated proof of stake

Q6. Shared objects allow multiple people to initiate changes to the object.

Answer: True

Q7. Single owner objects are processed

Answer: In parallel

Q8. Which types of assets can be objects on Sui?

Answer: All of the above

Q9. An object can own another object.

Answer: True

Binance Solana Quiz Answers

Q1. Which of these is not one of the technical design features that allow Solana to process transactions at a higher rate?

Answer: Proof-of-work

Q2. As of September 2022, what is the energy impact of a single Solana transaction on average?

Answer: Less than a Google search (~500)

Q3. What can you use SOL for?

Answer: All are correct

Q4. What is the average Solana transaction fee?

Answer: $0.00025

Q5. What is Saga?

Answer: A crypto-friendly mobile phone that uses the Solana Mobile Stack

Q6. How quickly does it take the Solana Pay protocol to process a transaction globally?

Answer: A few seconds

Q7. Firedancer, a new Solana validator client being developed by Jump crypto, can process how many TPS in a test environment?

Answer: 1,200,000

Q8. Solana uses mining to secure its network.

Answer: False

Q9. As of December 2022, how many NFTs have been minted using Solana?

Answer: 22,700,000

Q10. Which of the following established companies support or have integrated Solana?

Answer: All are correct

Binance Marlin (POND) Quiz Answers

1. Which programming languages does Marlin support?

Answer: All of the options

2. What does Oyster use to ensure the correctness of computations?

Answer: Trusted Execution Environments (TEEs)

3. Applications deployed on which chain can use Marlin?

Answer: All of the options

4. What kind of applications are suitable for deployment on Marlin?

Answer: All of the options

5. What is Kalypso?

Answer: A ZK-proof marketplace

6. What is the utility of Oyster?

Answer: Delegating complex computations

7. Marlin can be used as a coprocessor using two sub- protocols, namely.

Answer: Oyster and Kalypso

8. Which token does the Marlin ecosystem rely on to derive its security guarantees?

Answer: POND

9. What is Marlin?

Answer: Verifiable computing protocol

Binance DOCK Quiz Answers

1. When was Dock founded?

Answer: 2017

2. What is the total supply of the DOCK token?

Answer: 1 billion

3. Which of the following is NOT a feature of Dock’s platform?

Answer: Issue Verifiable Credentials

4. Which of the following is a function of the DOCK token?

Answer: All of the above

5. What can you do using Dock’s platform?

Answer: All of the above

Binance Graph Quiz Answers

Q1. Which role in The Graph protocol ensures data availability and reliability?

Answer: Indexers

Q2. What is The Graph protocol?

Answer: A protocol for accessing, organizing, and querying blockchain data

Q3. Who are the key participants in The Graph ecosystem?

Answer: Indexers, Curators, and Delegators

Q4. What are subgraphs in The Graph?

Answer: Open APIs that map and organize data from different blockchain networks

Q5. How does The Graph address the issue of accessing blockchain data?

Answer: Through its decentralized architecture and indexing capabilities

Q6. How does GRT contribute to the network?

Answer: By incentivizing participants and paying for queries

Q7. What is the role of Delegators in The Graph protocol?

Answer: To secure the network and expand Indexer operations

Q8. How does delegation contribute to The Graph’s ecosystem?

Answer: By allowing non-technical individuals to participate and earn rewards

Q9. How does The Graph improve the accessibility of blockchain data?

Answer: By deploying open APIs, called subgraphs

Q10. How does The Graph transform our interaction with the decentralized web?

Answer: By making blockchain data more organized, efficient, and reliable

Q11. What do Delegators do in The Graph ecosystem?

Answer: Delegate their GRT to trusted Indexers and earn rewards

Q12. How does The Graph contribute to a more transparent and efficient data marketplace?

Answer: By organizing and making blockchain data accessible

Binance DEXE Quiz Answers

Q.1 Who are the Experts?

Answer: People or DAOS whose competency and expertise DAO members trust

Q.2 What is the role of these experts?

Answer: To improve decision-making

Q.3 What is the utility of the DEXE token?

Answer: Governs DeXe Protocol DAO

Q.4 What are the benefits of delegating to experts?

Answer: Better decision-making and rewards multipliers

Q.5 How are rewards distributed to the DAO community?

Answer: To everyone who creating proposals and voting

Q.6 What is the DeXe Protocol?

Answer: Infrastructure for creating and governing DAOS

Q.7 What is the DeXe DAO Studio?

Answer: An advanced platform for creating and governing DAOS in one place

Q.8 What delegation system is proposed on the DeXe DAO Studio?

Answer: Experts and subDAOS Delegation

Q.9 Which three DAO Voting Systems does the DeXe DAO Studio offer?

Answer: Meritocratic, Linear, Custom

Q10. How many smart contracts does the DeXe Protocol contain?

Answer: 50+

Binance CyberConnect Quiz Answers

Q.1 Which of the following dApps are in CyberConnect’s ecosystem?

Answer: All of the options

Q.2 What is CyberConnect?

Answer: Web3 Social Network

Q.3 What blockchains does CyberConnect support?

Answer: Polygon, BNB Chain, Linea, Optimism, Arbitrum and Base

Q.4 What problems does CyberConnect aim to solve?

Answer: Return data ownership back to users

Q.5 What is CyberAccount?

Answer: Smart Contract Wallet

Q.6 Which one of the following is a core component of CyberConnect V3?

Answer: All of the options

Q.7 CyberConnect aims to solve which one of the following problems?

Answer: All of the options

Q.8 Which one of the following is a key component of CyberAccount?

Answer: All of the options

Binance DOT Quiz Answers

Q1.Which of the following is a founder of Polkadot?

Ans: Gavin Wood

Q2. Which of the following are use cases that Polkadot supports?

Ans: All of the options

Q3. Polkadot developers who need more functionality and scalability should build:

Ans: A custom blockchain

Q4. What term did Polkadot’s founder coin?

Ans: Web 3.0

Q5. Which limitations of bridges does Polkadot address?

Ans: They have limited functionality and security flaws

Q6. What does interoperability mean on Polkadot?

Ans: Apps and services can securely communicate across blockchains

Q7. Which of the following is NOT a benefit of building a custom blockchain on Polkadot?

Ans: Built-in AI features

Q8. What is the mission of Polkadot?

Ans: To power the movement for a better web

Q9. Which stage companies does Polkadot support?

Ans: All of the options

Q10. What is blockspace?

Ans: The core product of blockchains

Binance EDU Quiz Answers

Q1) What do Publisher NFTs allow content creators to do?

Answer: Maintain ownership of their intellectual property while monetizing their content

Q2) What is $EDU?

Answer: The native token of Open Campus

Q3) What is the governance role of $EDU owners in the protocol?

Answer: They can vote on proposals submitted through the Open Campus DAO

Q4) What is Open Campus?

Answer: A decentralized education platform for teachers, creators, and learners

Q5) What is a co-publisher?

Answer: Promote and market the teachers’ content with different communities

Q6) Which of the below is not a mission of Open Campus?

Answer: Create a free learning platform for students

Q7) What is the $10M Global Educators Fund?

Answer: A fund to support teachers in creating content on Open Campus 

Binance LeverFi Quiz Answers

Q1) What are the use cases of leverF’ is native coin?

Answer: Governance and Staking

Q2) LeverFi is a ____.

Answer: Decentralized, On – Chain leverage trading platform

Q3) What is the total supply of LeverFi native coin?

Answer: 35 Billion

Q4) What is the intrinsic value of the LeverFi token?

Answer: It has no intrinsic value

Q5) What is the native coin of LeverFi?

Answer: LEVER

Q6) LeverFi allows traders to unify their yield – bearing assets into one basket.

Answer: True

Q6) LeverFi also offers a liquidation system designed to protect traders.

Answer: False

Q7) Protocol fees are generated from ____.

Answer: Trading, borrowing, and lending

Q8) What is LeverFi’s vision?

Answer: Improve asset efficiency and other DeFi pain points

Q10) How does LeverFi optimize asset pricing with low slippage?

Answer: By routine transactions through multiple trading venues, LeverFi ensures optimized asset pricing with low slippages for traders

Binance Margin Trading Quiz Answers

Q1) What’s the benefit(s) of Binance margin trading?

Answer: All of the above

Q2) Margin trading lets you:

Answer: Amplify your gains and losses

Q3) What’s the maximum level of leverage Binance Margin provides?

Answer: 10X

Q4) When receiving a margin call notification, what should you do?

Answer: Reduce your position to repay the debt or add more collateral into the margin account

Q5) Where do Binance Margin traders place their orders?

Answer: Spot market

Q6) What are the essential steps to start margin trading on Binance?

Answer: Deposit funds Into your Margin Account

Binance Flexible Loans Quiz Answers

Q1) Which of the following statements about Binance Flexible Loan is incorrect?

Answer: Binance Flexible Loan is a fixed-term loan product.

Q2) Which of the following statements about Binance Flexible Loan is true?

Answer: All of the mentioned options

Q3) What does LTV stand for?

Answer: Loan-to-Value

Q4) Which of the following is NOT an advantage of Binance Flexible Loan?

Answer: Collateral is not required

Q5) What is an overcollateralized loan?

Answer: The collateral value must be greater than the loan value

Q6) What can I do with the cryptocurrency I borrow from Binance Flexible Loan?

Answer: All of the above

Q7) What type of assets can be used as collateral for Binance Flexible Loan?

Answer: Simple Earn Flexible Product assets

Q8) What is the formula to calculate LTV?

Answer: LTV = Loan Value / Collateral Value

Q9) When should you repay your outstanding Flexible Loan?

Answer: Anytime, unless your position is liquidated or certain cryptocurrencies are no longer supported on the platform.

Q10) Which of the following statements about Loan Liquidation is true?

Answer: All of the mentioned options

Binance HIFI Quiz Answers

Q1) To what can Hifi Governance allocate the resources from the fee switch?

Answer: All of the above.

Q2) What is the role of Liquidators in Hifi Finance?

Answer: Sell off collateral and pay off debt for risky borrowers.

Q3) What is the purpose of Hifi Finance?

Answer: Provide a new way of lending and borrowing.

Q4) What is the role of HIFI token holders in Hifi Governance?

Answer: Both A and B.

Q5) What makes Hifi unique compared to other lending protocols?

Answer: Its fixed interest rate offering.

Q6) Who votes on which assets users can borrow against in Hifi Finance?

Answer: HIFI token holders

Q7) Who is responsible for managing the Hifi Lending Protocol?

Answer: HIFI token holders

Q8) What is the purpose of the fee switch in the Hifi Lending Protocol?

Answer: To capture an origination fee.

Q9) What are the three ways in which users can earn a return in Hifi Finance?

Answer: Lending, providing liquidity, and protecting the protocol from bad debt.

Q10) How do Liquidity Providers earn a reward in Hifi Finance?

Answer: Providing liquidity for interest-rate markets

Q11) Who manages the administrative functions in the Hifi Lending Protocol?

Answer: HIFI token holders

Q12) What is Hifi Finance (HIFI)?

Answer: A decentralized lending protocol built on Ethereum.

Binance VOXEL Quiz Answers

Q1) How do players acquire VOXEL?

Answer: Win PVP battles

Q2) What percentage of total VOXEL tokens are being allocated to the ecosystem and growth fund?

Answer: 4%

Q3) How much of all item NFTs have already been burned and upgraded using VOXEL?

Answer: Over 60%

Q4) What can players buy today with VOXEL tokens?

Answer: Both A and B

Q5) What is VOXEL’s primary use case in the Voxie Tactics game?

Answer: Enhance the in-game experience

Q1) What is VOXEL’s total supply?

Answer: 300M

Q1) What determines the amount of VOXEL awarded to players after PVP battles?

Answer: The rarity of the Voxies used in battle

Q1) What does holding VOXEL offer players?

Answer: All of the above

Q1) What percentage of total VOXEL tokens are being allocated for P2E rewards?

Answer: 50%

Q1) How many unique wallets have been holding VOXEL since its initial launch in December 2021?

Answer: 35,818

Q1) Over what period of time is VOXEL being distributed?

Answer: Five years

Q1) What are VOXEL tokens?

Answer: Both A and B

Binance EOS Quiz Answers

Q1) Which statement below about the EOS Network is correct?

Answer: All of the above

Q2) What can you do with the EOS token?

Answer: All of the above

Q3) What did the EOS Network launch on April 14th 2023?

Answer: EOS EVM

Q4) Which statement below about the EOS Network Foundation (ENF) is correct?

Answer: The ENF is a community-led non-profit whose mission is to identify opportunities for investment, seed funding, and collaboration in pursuit of Web3 innovation.

Q5) Which statement below best describes the EOS Network?

Answer: All of the above

Binance BNB Quiz Answers

1. BEP-2 BNB is the native coin of Ethereum. True or false?

Answer: False

2. What use cases does BNB have?

Answer: All are correct

3. Which token standards exist for BNB?

Answer: All are correct

4. Owning BNB provides you with a share of Binance’s profits.

Answer: False

5. Which token standards exist for BNB?

Answer: All are correct

6. BNB was originally issued as a:

Answer: ERC-20 token on Ethereum

7. What was BNB’s initial sale price during its distribution?

Answer: 1 ETH for 2700 BNB and 1 BTC for 20,000 BNB

8. BNB launched through an initial game offering (IGO) in 2017?

Answer: False

9. Total supply of BNB?

Answer: 200 million BNB

Binance BUSD Quiz Answers

1. What is the name of the BUSD-pegged token Binance offers on BNB chain and other chains?

Answer: Binance-peg BUSD

2. What is the total supply of BUSD?

Answer: Just over 22 billion

3. Which chain is BUSD minted on by Paxos?

Answer: Ethereum

4. Who regulates BUSD?

Answer: NYDFS (New York Department of Financial Services)

5. Who mints BUSD?

Answer: Paxos

6. What fiat currency is BUSD pegged to?

Answer: U.S. Dollar

7. BUSD is backed 1:1 with:

Answer: Cash reserves

8. How can you purchase BUSD or Binance-Peg BUSD?

Answer: All are correct

9. What can BUSD be used for?

Answer: All are correct

10. Which of the following descriptions is incorrect?

Answer: BUSD doesn’t provide a monthly basis attestation report.

Binance Hashflow Quiz Answers

1. Which exchange was the first to list the Hashflow token (HFT)?

Answer: Binance

2. How much does Hashflow charge in fees?

Answer: 0%

3. What makes Hashflow different from other DEXs?

Answer: Hashflow uses the RFQ model for market making.

4. What is HFT’s utility?

Answer: Governance and in-DAO Health & Rewards.

5. What is unique about trading on Hashflow?

Answer: All are correct

6. How does one start trading on Hashflow?

Answer: Connect your wallet.

7. What is The Hashverse?

Answer: Hashflow’s story-driven and gamified governance DAO.

8. What is Hashflow’s total volume?

Answer: $11 billion

Binance Hooked Protocol Quiz Answers

1. What is Hooked Protocol?

Answer: Web3 Gamified Social Learning Platform

2. What is the first pilot app of Hooked Protocol?

Answer: Wild Cash

3. What is the latest number of monthly active users of Wild Cash?

Answer: Over 3 Million

4. What network did Hooked Protocol first launch on?

Answer: BNB Chain

5. How many Hook will be in the circulating supply upon listing?

Answer: 10% of total supply

6. How does the Hooked token structure work?

Answer: There is an only utility token uHGT

7. Which one of the following is the HOOK token function?

Answer: All are correct

8. Hooked Protocol is building the on-ramp layer for massive Web3 adoption, providing tailored Learn & Earn products and onboarding infrastructures for users & businesses to enter the new world of web3. True or false?

Answer: True

9. Who are the target users that Hooked Protocol will provide services to fulfill the mission?

Answer: All are correct

10. What are the highlights of Hooked Protocol achieved so far?

Answer: All are correct

Binance Gift Card Quiz Answers

1. What is a Binance gift card?

Answer: A gift card lets you send and receive cryptocurrency in a fast, simple, and customizable way with zero fees to both Binance and non-Binance users.

2. With Binance gift card, you can:

Answer: All are correct

3. Cashback gift cards provide the user cashback in:

Answer: Gift Cards

4. Sending crypto with a gift card requires:

Answer: Funds in your spot/funding wallet for payment

5. Physical Binance gift cards support over:

Answer: 270+ cryptocurrencies

6. A Stablecoin-Denomination gift card allows you to:

Answer: Gift cryptocurrencies in an amount fixed to the value of another asset

7. The Binancegift card marketplace is a place to:

Answer: All are correct

Binance Algorand Quiz Answers

1. Algorand has a Governance Program that allows the community to vote on measures that impact the future of the blockchain. True or false?

Answer: True

2. What is the total supply of ALGO tokens?

Answer: 10 billion

3. What is the minimum stake needed to run a validator node in Algorand’s PPOS consensus mechanism?

Answer: 0.1 ALGO

4. Silvio Micali, founder of Algorand, is famous for being the co-inventor of which of the following technologies?

Answer: All are correct

5. Which of the following companies are building NFT and Web3 projects on Algorand?

Answer: All are correct

6. For each round, the network selects:

Answer: The block proposal with the lowest VRF hash

7. How fast is an Algorand block?

Answer: 3.7 seconds

8. How much does it cost to send a transaction in Algorand?

Answer: 0.001 ALGO

9. How many transactions per second (TPS) can Algorand process?

Answer: 6,000

10. What is Algorand’s consensus mechanism?

Answer: Pure Proof-of-stake (PPOs)

Binance Polymesh Quiz Answers

1. What is Polymesh built for?

Answer: Security tokens

2. Who are Polymesh’s node operators?

Answer: Regulated financial entities only

3. How large is the securities market?

Answer: Hundreds of trillions of dollars

4. Can you earn staking rewards with POLYX?

Answer: Yes

5. Polymesh falls into which category of blockchain?

Answer: Public permissioned

6. How is POLYX classified under Swiss law?

Answer: Utility token

7. What consensus mechanism does Polymesh use?

Answer: Proof-of-stake

8. What are the key pillars of Polymesh?

Answer: Governance, identity, compliance, confidentiality, settlement

9. What are the next steps for Polymesh?

Answer: Stablecoins, MERCAT, Integrations, NFTS

10. Polymesh is the blockchain of?

Answer: Making tokenization accessible to institutions

Binance TrueFi Answers

1. TrueFi’s mission is to build what?

Answer: The world’s most transparent and effective financial infrastructure to support the global credit market

2. What benefits does TrueFi offer its users?

Answer: All are correct

3. What is not a function of the TrueFi credit protocol?

Answer: Collateralized lending

4. Approximately how much in unsecured loans has TrueFi originated between November 2020 and December 2022?

Answer: $2 billion

5. What is TrueFi’s native token?

Answer: TRU

6. TrueFi’s native token is used to facilitate:

Answer: All are correct

7. What benefits does TrueFi offer its users?

Answer: All are correct

8. What are the benefits of launching a financial opportunity on-chain using TrueFi?

Answer: All are correct

9. Who can loan into TrueFi pools and portfolios?

Answer: Each pool and portfolio has its own lender selection criteria, set by the manager

10. How can lenders generate yields on TrueFi?

Answer: All are correct

11. Besides Ethereum, what other blockchain does TrueFi support?

Answer: Optimism

12. How can TrueFi lenders exit their loan position in a TrueFi pool or portfolio?

Answer: Exit liquidity differs depending on the opportunity, based on specifications set by the manager

13. What protections do TrueFi lenders enjoy against loss of capital on the protocol?

Answer: All are correct

Binance Skale Quiz Answers

1. How much are gas fees on the SKALE Network?

Answer: Zero

2. What type of blockchain is the SKALE Network?

Answer: Modular Layer1/Layer2 Hybrid

3. What types of decentralized applications run on SKALE?

Answer: All are correct

4. How does SKALE improve User Experience?

Answer: All are correct

5. The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?

Answer: True

6. How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?

Answer: Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing

7. SKALE is Ethereum compatible.

Answer: True

8. How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?

Answer: An unlimited amount

Binance Lido Quiz Answers

1. What problem is Lido trying to solve in PoS staking?

Answer: All are correct

2. What do users receive after staking their tokens on Lido?

Answer: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g., stake ETH and get stETH tokens

3. Where do users deposit their PoS token on Lido?

Answer: The Lido staking pool smart contract

4. What can holders do with LDO?

Answer: Vote on decisions in the Lido DAO

5. Why does Lido operate as a DAO?

Answer: All are correct

6. What can users do with their stETH tokens?

Answer: All are correct

7. What is the name of the utility token on Lido?

Answer: LDO

8. In addition to Ethereum, which PoS blockchain does Lido support?

Answer: Polkadot

WOO Network (WOO) Answers

Q1) What share of WOO Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?

Answer: 50%

Q2) What is WOO Network’s centralized exchange called?

Answer: WOO X

Q3) How much does Kronos Research trade each day?

Answer: $1 billion +

Q4) What network did WOOFi first launch on?

Answer: BNB Chain

Q5) Who benefits from WOO Network’s services?

Answer: All are correct

Q6) WOO Network was selected as a judge in BNB Chain’s Most Valuable Builder Program. True or false?

Answer: False

Q7) Who invested in WOO Network’s Series A+ fundraising round in 2021?

Answer: Binance Labs

Q8) Which ecosystem(s) are partnered with WOO DAO?

Answer: All are correct

Q9) WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false?

Answer: True

Q10) Who benefits from WOO Network’s liquidity?

Answer: All are correct

Q11) WOOFi is an all-in-one dApp.

Answer: True

Q12) What is WOOFi’s swap fee?

Answer: 0.025%

Q13) How quickly can WOOFi cross-chain swaps complete?

Answer: 30 seconds

Q14) Which of these are features of WOOFi Supercharger vaults?

Answer: All are correct

Q15) How many chains is WOOFi integrated with?

Answer: 4

Q16) WOOFi DEX has a customizable UI and visible orderbook.

Answer: True

Q17) Which network is WOOFi DEX built upon?

Answer: NEAR

Binance BURGER Quiz Answers

Q1) Which chain is Burger Cities based on?

Answer: BNB

Q2) What is the name of the token exchange place in BurgerCities?

Answer: Black Market

Q3) From which of the following platforms did BurgerCities evolve?

Answer: BurgerSwap

Q4) Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?

Answer: Hero NFTS

Q5) What features does BurgerCities have in its current version?

Answer: All are correct

Q6) What is the total supply of BURGER?

Answer: 63 million

Q7) How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?

Answer: Unlocked in 36 months

Q8) What percentage of the total supply of smtechyt BURGER is used as incentives?

Answer: 50%

Q9) What are the gameplays available in BurgerCities?

Answer: All are correct

Q10) On which platforms can you buy BURGER?

Answer: All are correct

Livepeer (LPT) Quiz

Q1) What is the native token of Livepeer?

Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?

Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?

Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?

Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?

Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?

Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?

Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?

Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?

Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?

Answer: 2018

Highstreet Quiz Answers

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: Ethereum & BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False

Mantra Quiz Question & Ans

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM & IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

Binance XRP Quiz

Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

Q5) What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

Q7) Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Binance Lisk Quiz Answers

Q1) Which popular programming language does Lisk support?

Answer: JavaScript

Q2) What consensus mechanism does Lisk currently utilize?

Answer: Delegated Proof of Stake

Q3) Which token is used within the Lisk Network as a utility token?

Answer: LSK

Q4) What is the current development goal for Lisk?

Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem

Q5) How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?

Answer: On separate sidechains

Q6) What makes Lisk accessible to Web3 developers?

Answer: All are correct

Q7) How can users benefit from Lisk’s accessibility?

Answer: All are correct

Q8) What can LSK holders do with the token?

Answer: All are correct

Binance BTTC Quiz Answers

Q1) All of these concepts are related to Band Token except for…

Answer: Cash incentives

Q2) Which sentence is incorrect?

Answer: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.

Q30 Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?

Answer: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain

Q4) Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?

Answer: All are correct

Q5) Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?

Answer: To secure a discount when requesting data

Q6) Which sentence is CORRECT?

Answer: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.

Q7) What network is BandChain on?

Answer: Cosmos

Q8) Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?

Answer: On-chain DeFi protocol

Tezos (XTZ) Quiz Answers

Q1) What is Tezos’ native coin?

Answer: tez (xtz)

Q2) How does Tezos increase security in the network?

Answer: By being deeply decentralized

Q3) What are some of the types of decentralized applications built on the Tezos blockchain?

Answer: All are correct

Q4) What are some use cases of Tezos’ native coin?

Answer: Voting rights & Becoming a validator

Q5) Who can participate in securing the network?

Answer: Users who delegate their Tez (XTZ) tokens to bakers & Validators called bakers 

Q6) What is the consensus mechanism model used by Tezos called?

Answer: Liquid Proof of Stake

Q7) What Is Tezos (XTZ)?

Answer: Tezos’ unique self-amending protocol prevents hard forks & Tezos’ code is open-source code