Binance THORChain Quiz Answers: Learn & Earn RUNE

Binance THORChain Quiz Answers

Binance THORChain Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn THORChain quiz which will go live on 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC), and earn assured RUNE tokens.

Take all learn & earn quizzes like Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr and earn up to $10 worth cryptos.

All new users who register on Binance after 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC) and complete KYC, may participate by reading the articles, watching the video and completing quizzes from 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC).

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of RUNE, BSW, JASMY, and other cryptos depending on the course of the quiz they complete.

All Binance learn & earn Thorchain quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

How To Participate In Binance Learn & Earn?

1) Tap on the link given below and create a new account on Binance exchange.

2) Signup with your valid mobile number/email id and complete your KYC verification.

3) On the Binance app dashboard tap on learn & earn banner or directly visit here.

4) Binance learn & earn Thorchain quiz will go live on 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Earn assured RUNE (Thorchain) coins for free by completing the quiz.

** All new KYC users registered from 2nd June 07:00 AM (UTC) onward will be eligible to participate in the program

Binance Learn & Earn THORChain Quiz Answers

Q1) What is the native coin of THORChain?

Answer: RUNE

Q2) How many types of users are there in THORChain?

Answer: 4

Q3) What is the total supply of THORChain’s native coin? 

Answer: 500 million

Q4) What are the use cases of THORChain’s native coin?

Answer: Governance, incentivization, settlement & network security

Q5) How does THORChain secure its network?

Answer: Tendermint Byzantine Fault Tolerance, Cosmos-SDK & Threshold Signature Scheme (TSS)

Q6) How would a BTC-to-ETH swap happen on THORChain?

Answer: Internally, there will be a BTC – RUNE swap, and then a RUNE to ETH swap

Q7) Which of the following statements is true?

Answer: RUNE is used to subsidize gas fees and reward Liquidity Providers and Node Operators

Q8) Who Secures The Network?

Answer: Node Operators

Q9) THORChain is a layer 2 DEX

Answer: False

Q10) What is the role of trader in the THORChain’s native ecosystem?

Answer: Function as an oracle to deliver data