Binance WOO Network Quiz Answers Today

Binance WOO Network Quiz Answers

From the previous Binance learn and earn, mostly all existing as well as new Binance users have earned 2.5 Lisk, 1 UMA, and 2.4 KNC. For today’s quiz, I have updated Binance WOO Network quiz answers.

WOO Network is a deep liquidity network connecting traders, exchanges, institutions, and Defi platforms. It provides democratized access to market liquidity, trading execution, and yield generation strategies at lower or even zero cost.

WOO is the native token of the WOO Network, it serves as the unifying force for all Defi and Cefi products and services provided. The maximum supply WOO is 3 billion tokens.

Binance learn and earn WOO quiz will give you assured 2 WOO coins worth approximately $2 in your spot wallet. Also once the rewards are exhausted you will get nothing!

Also simultaneously, some other famous crypto sites like Coinmarketcap, Coinbase, and many others are also running learn and earn quizzes. You can earn from them also.

Binance Learn And Earn WOO Network Quiz

Binance WOO QuizDetails
Quiz is aboutWOO Network
Date and time19th October 2022, 09:00 UTC
Rewards$2 Worth WOO
No of winnersFirst come, first served!

Learn And Earn $2 From Binance WOO Quiz

1) Go to the Binance learn and earn quiz page from the link given here.

2) Log in to your account (must complete your KYC verification).

3) Start watching the videos, take the lesson and then you will get the quiz option.

4) You will get 17 questions, submit the answers and complete the quiz.

5) $WOO token rewards will be distributed and credited to your spot account.

6) You will not be able to participate in this activity once all rewards are distributed.

Other Binance Learn & Earn Quiz Answers

Binance WOO Network Quiz Answers

Q1) What share of WOO Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?

Answer: 50%

Q2) What is WOO Network’s centralized exchange called?

Answer: WOO X

Q3) How much does Kronos Research trade each day?

Answer: $1 billion +

Q4) What network did WOOFi first launch on?

Answer: BNB Chain

Q5) Who benefits from WOO Network’s services?

Answer: All are correct

Q6) WOO Network was selected as a judge in BNB Chain’s Most Valuable Builder Program. True or false?

Answer: False

Q7) Who invested in WOO Network’s Series A+ fundraising round in 2021?

Answer: Binance Labs

Q8) Which ecosystem(s) are partnered with WOO DAO?

Answer: All are correct

Q9) WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false?

Answer: True

Q10) Who benefits from WOO Network’s liquidity?

Answer: All are correct

Q11) WOOFi is an all-in-one dApp.

Answer: True

Q12) What is WOOFi’s swap fee?

Answer: 0.025%

Q13) How quickly can WOOFi cross-chain swaps complete?

Answer: 30 seconds

Q14) Which of these are features of WOOFi Supercharger vaults?

Answer: All are correct

Q15) How many chains is WOOFi integrated with?

Answer: 4

Q16) WOOFi DEX has a customizable UI and visible orderbook.

Answer: True

Q17) Which network is WOOFi DEX built upon?

Answer: NEAR