Binance Highstreet Quiz Answers: Learn & Earn 0.66 HIGH Token

Binance Highstreet Quiz Answers

Binance Highstreet Quiz Answers: All Binance KYC verified users can take the Binance learn and earn Highstreet quiz and earn 0.66 HIGH rewards. 

Though answers have been updated below you can still watch short video tutorials or read articles that give more information about Highstreet. HIGH rewards are limited to firstcomers only.

Highstreet is a play-to-earn commerce-centered metaverse that brings physical and digital shopping into the world of video games.

It acts as a bridge between offline retail and the Web3 space by introducing physical products from millions of traditional and crypto brands into its virtual world. 

HIGH is the native utility token of Highstreet. It is a multichain token with a maximum supply of 100 million that gradually unlocks as the project develops. 

How To Take The Binance Highstreet Quiz?

1) First of all login to your Binance account from the link given below.

3) Now visit the Binance academy learn and earn quiz page from here.

4) You will get all Binance learn and earn quizzes, take the Highstreet quiz.

5) There will be total 10 questions, attempt the quiz questions carefully and submit it.

6) HIGH token reward will be credited as cashback voucher in your spot account.

Binance Learn And Earn Highstreet Quiz Answers

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: Ethereum & BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False