Binance STP Quiz Answers: Learn & Earn $STPT

Binance STP Quiz Answers

Binance STP Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn STP quiz which will go live on 7the September 2022, 09:00 AM UTC, and earn an assured $STPT token.

Earn up to $7 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like Bittorrent, Mantrs, STPT, SKALE, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 7th September 2022, 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $STPT, or other tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn & earn STP quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

How To Take Binance Learn & Earn STP Quiz?

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Learn & earn STP quiz will go live on 7th September 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $STPT tokens.

Binance Learn & Earn STP Quiz Answers

Questions may be asked randomly so attempt every question carefully

Q1) What chains is STP bridging with its cross-chain technology?

Answer: Ethereum to Polygon

Q2) Which participation metrics are trackable on Clique?

Answer: All are correct

Q3) Which technology enables cross-chain governance on STP?

Answer: Data Bridge

Q4) What problem does Clique solve?

Answer: Fragmentation of DAO tools in the space

Q5) What is the main use case of STPT?

Answer: Governance

Q6) What are the two main functions of Clique?

Answer: DAO creation and DAO management

Q7) What type of DAOs does STP have a pre-made template for?

Answer: Investment DAO, Membership DAO, and Project DAO

Q8) What is the native coin of STP?

Answer: STPT

Q9) What is Clique

Answer: The all-in-one DAO platform that enhances member participation in DAOs through a single platform for everything DAO-related, whether it be voting, proposals, social posts, analytics, token management, etc.

Q10) For DAOs on layer-1 blockchains, how is the voting power for governance on Clique determined?

Answer: The voting power will be dependent on the amount of native DAO tokens held by users in their wallet using the cross-chain technology