Binance SKALE Quiz Answers: Earn 15 SKL Rewards

Binance SKALE Quiz Answers

Binance SKALE Quiz Answers: Increase your knowledge about Skale by taking educational tasks like watching videos, reading articles, and completing the quizzes on Binance exchange.

To start earning while learning any blockchain-related topics, one has to complete the identity verification process that complies with the Binance terms and conditions.

Binance will keep adding crypto-related topics and courses regularly to its learn and earn program and therefore one must have a KYC-verified account to avail of these benefits.

Learn and earn crypto quizzes are way easier and better because no risks are involved. Users get to earn cryptocurrency while increasing their blockchain knowledge.

Binance Skale quiz will start at 09:00 UTC on 9th November. If you have not subscribed to Binance simple earn earlier then you will be able to take the quiz and earn 15 SKL tokens in the locked state.

What is SKALE Network?

Skale solves the scalability issue which is the bigger problem of Ethereum. It is the updated version of the Ethereum blockchain and the cost of transactions is low compared to Ethereum, solving the problem of high-cost transactions.

Existing Ethereum developers can easily use the Skale and develop DAPS. No need to start from scratch, because it is similar to Ethereum and the application will be completely free for its users on Skale networks.

Skale network is a side chain solution (Elastic Blockchain Network) which means it is connected to the main network like Ethereum but on other hand, they are independent of it. Elastic Blockchain Networks can be created in high quantities and also can be deleted.

It is made on Ethereum mainnet and its fundaments are similar to the Ethereum blockchain but one major difference is that Ethereum is one blockchain but Skale is made up of a cluster of small blockchains and it performs all the functions of Ethereum without losing its functionality.

SKALE network is not a competitor of Ethereum which means not an Ethereum killer. SKALE network is like a friend of it.

To fill up the gap of scalability that Ethereum lacks. Initially, there was less traffic on the Ethereum blockchain because of less transaction volume it was fast but after some years of its launch, due to high traffic volume, it slowed and was no longer scalable in nature.

Another thing is that it was costly and slow in the process which means it has some limitations.

Score 100% In Skale Quiz And Earn 15 SKL

1) Binance users who never subscribed to Binance simple earn will be able to earn SKL rewards

2) Visit the quiz page and login to your account using your mobile number/email id.

3) Tap on the start course button and take the ‘learn and earn Skale’ quiz.

4) Quiz option will be enabled after watching the video and reading the article.

5) Earn free 15 SKL token rewards after you complete the quiz successfully.

Binance Learn And Earn SKALE Quiz Answers

Question 1: How much are gas fees on the SKALE Network?

Answer: Zero

Question 2: What type of blockchain is the SKALE Network?

Answer: Modular Layer1/Layer2 Hybrid

Question 3: What types of decentralized applications run on SKALE?

Answer: All are correct

Question 4: How does SKALE improve User Experience?

Answer: All are correct

Question 5: The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?

Answer: True

Question 6: How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?

Answer: Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing

Question 7: SKALE is Ethereum compatible.

Answer: True

Question 8: How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?

Answer: An unlimited amount