Binance All Learn & Earn Quiz Answers: Earn Free Cryptos

Binance All Learn Earn Quiz Answers

Binance All Learn & Earn Quiz Answers: Binance Academy’s all new learn & earn quizzes will go live on 6th April 2022. There will be total of 3 phrases with first come first served.

It will soon launch the second round of Binance Learn & Earn program, where users can gain knowledge on blockchain and earn crypto by completing courses and quizzes.

There will be many learn & earn quizzes like Harmony, Qutm, COTI, Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr from which you can earn a good amount of free crypto coins.

The first round of the Binance learn & earn program received an overwhelmingly positive response. So they will launch second round to provide a fair and equal opportunity for users.

Binance will launch the second round of courses and quizzes in three phases. Each phase will offer limited rewards, which are available on a first-come, first served basis.

All KYC verified users can begin to read the articles, watch the video anytime from now, and complete quizzes from 2022-04-06 03:00 AM (UTC)while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of BUSDSHIBONECOTI, and QTUM, depending on the course or quiz they complete.

All Binance learn & earn quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

How To Participate In Binance Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and create your account on Binance.

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Go to account settings and complete your KYC (mandatory to get rewards). 

4) On the home page tap on the ‘learn & earn free cryptos’ banner.

Binance All Learn & Earn Quiz Answers

5) All new Binance learn & earn quizzes will go live on 6th April 2022 in 3 phases.

6) Each phase will offer limited rewards, which are available on a first-come, first served basis

  • Phase1: 2022-04-06 03:00 AM (UTC)
  • Phase2: 2022-04-06 08:00 AM (UTC)
  • Phase3: 2022-04-06 02:00 PM (UTC)

7) All KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now.

8)  Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of BUSD, SHIB, ONE, COTI, and QTUM, depending on the course or quiz they complete.

Note: Must have Binance KYC verified account to claim rewards

Note: Questions may randomly asked so attempt carefully

Binance Harmony Quiz Answers

Q1. Why should tokens have a finite supply?

Answer: To avoid inflation and incentivize token appreciation

Q2. What consencys mechanism does harmony use?

Answer: Effective proff of stake

Q3. Which technologies does harmony implemet to achieve scalability without sacrificing security?

Answer: Sharding and effective proff of stake

Q4. What is harmonys yearly network reward to validators?

Answer: 441 million tokens

Q5. Which of these DAOS have been funded by Harmony?

Answer: All are correct

Q6. What’s makes up the yearly reward at harmony?

Answer: Issuance + transaction fees

Q7. Harmony has created bridges for which chains?

Answer: All are correct

Q8. How much Grant Will harmony provide to new projects through the harmony Ecosystem fund?

Answer: $300 Million

Q9. How many DAOs does Harmony aim to find in the future?

Answer: 10,000

Binance QUTM Quiz Answers

Q1. You can purchase QTUM on binance by:

Answer: All of the above

Q2. Holding QTUM allows you to vote on proposal. True or false?

Answer: True

Q3. When did the QTUM mainnet launch?

Answer: September 2017

Q4. Block rewards are split betweet:

Answer: Ten Super Staker

Q5. QTUM holders can delegate their UTXOS behind Staker Stakers through

Answer: Offline staking

Q6. Qtum’s account abstaction layer ia designed to:

Answer: Combine UTXO accounting with smart contract contract

Q7. When delegate QTUM behind a super Staker, a user must:

Answer: Provide their wallet address to a super Staker

Q8. QTUM Combines

Answer: UTXO Accounting, Smart Contract Capabilities

Binance COTI Quiz Answers

Q1. Select is the network(s) in which COTI operates:

Answer: All are correct

Q2. How does COTI keep ITS transaction fees low?

Answer: All are correct

Q3. What does COTI MultiDAG enable?

Answer: The ussuance of tokens on top of the trustchain protocol

Q4. The treasure distrubutes reward to COTI holders based on fees collected from:

Answer: All of COTI’s product, including treasury, COTI pay bussines, Djed, and more

Q5. Which type of consensus algorithm is used on the COTI network?

Answer: POT (proff of trust)

Q6. How can i earn rewards from the COTI ecosystem?

Answer: Deposit native COTI into the Treasury

Q7. COTI ia powering Djed, which is___ first algorithmic stablecoin

Answer: Cardano’s

Q8. What is COTI?

Answer: A layer-1 blockchain Ecosystem designed for payments

Visit the link given below for other quiz answers for woo network, tera, polkastarter, ankr, etc.

Terms and Conditions

Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.

Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.

Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.

Binance reserves the right to terminate the activity at any time without prior notice.

Binance accounts can only be used by the account registrants. Binance reserves the right to suspend, freeze or cancel the use of Binance accounts by persons other than account registrants.

Binance reserves the right of final interpretation of the activity. Binance reserves the right to change or modify these terms at its discretion at any time.

Where any discrepancy arises between the translated versions and the original English version, the English version shall prevail.

DISCLAIMER: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. You are advised that PaisawasoolDeal is not responsible for your trading losses. The content expressed here is just for education purposes only.