Binance Risk Knowledge Quiz Answers: Learn & Share 10,000 BUSD!

Binance Risk Knowledge Quiz Answers

Binance Risk Knowledge Quiz Answers: Learn about risk & win BUSD campaign is live. Participate and share a prize pool of 10000 in Binance USD (BUSD) token vouchers.

To participate, you must have your account Binance. If you don’t have one then create your Binance account from the below given registration link and must complete KYC verification.

To be eligible for this campaign you need to complete a total trading volume of at least 100 BUSD equivalent on any spot, margin, or futures trading pairs.

Also, you need to complete up to six quizzes about ‘Binance Risk Knowledge’ from 7th May, 00:00 am to 13th May 2022, 11:59 PM (UTC), activity period to qualify for the rewards.

6 quizzes are – Pyramid and Ponzi schemes, a beginners guide, 8 common bitcoin scams and how to avoid them, common scams on mobile devices, what is phishing and Binance anti-phishing code guide.

In this post, you can find Binance’s all 6 quiz answers. The more quizzes you complete during the activity period, the more challenge attempts you receive – up to six in total.

All users who complete all the mentioned tasks in the rules during the promotion period, from 16th May, 00:00 am to 22nd May 2022, 11:59 pm (UTC), will receive the challenge attempt link.

Attempt the challenge and get a chance to win rewards; 500 BUSD savings trial fund voucher , 10 BUSD, 3 BUSD, 1 BUSD, 0.5 BUSD, 5 BUSD, or 2 BUSD cashback voucher or better luck next time.

How To Participate In Binance Quiz?

1) Visit the link given below and log in to your Binance account. Must have a KYC verified account.

2) Complete a total trading volume of at least 100 BUSD equivalent on any spot, margin, or futures trading pairs.

3) Take 6 ‘Binance Risk Knowledge’ quizzes from 7th May, 00:00 am to 13th May 2022, 11:59 pm (UTC) to qualify.

4) The more quizzes you complete during the activity period, the more challenge attempts you receive.

5) From 16th May to 22nd May 2022, eligible users will receive the challenge attempt link from the notification center.

6) Attempt(s) the challenges and win any of the rewards mentioned in this campaign.

7) Visit here for all 6 Binance quiz links and more details about this campaign.

Binance Learn & Win Rewards

  • 500 BUSD, 10 BUSD, 3 BUSD, 1 BUSD or 0.5 BUSD Savings Trial Fund Voucher

  • 5 BUSD Cashback Voucher or 2 BUSD Cashback Voucher

  • Thanks (Note that ‘Thanks’ means that there is no reward from that challenge attempt)

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purposes only.

Binance Risk Knowledge Quiz Answers

Quiz 1: Pyramid and Ponzi Schemes Quiz Answers 

Q1) Where would you find a Ponzi or Pyramid scheme?

Answer: All of the above

Q2) What are the characteristics of a Ponzi scheme?

Answer: All of the above

Q3) How do you deal with a Ponzi or Pyramid scheme?

Answer: Be cautious, and do research for unsolicited investment opportunities

Q4) Is Bitcoin a Ponzi scheme?

Answer: No, It isn’t

Quiz 2: A Beginners Guide to Understanding Risk Management Quiz Answers

Q1) Which one is selected as the 2FA in Binance?

Answers: All of the above

Q2) How to protect email account and its verification code?

Answers: Create a unique email address as binance account and to change the password regularly

Q3) What should I do when my mobile is lost?

Answers: Disable my Binance account and SMS verification code immediately and reset SMS verification code after I get new mobile

Q4) How do you setup Google Authentication?

Answers: Setup Google Authentication from Binance guideline

Quiz 3: 8 Common Bitcoin Scams and How to Avoid Them Quiz Answers

Q1) Identify the common scamming behavior(s):

Answers: All of the above

Q2) How to distinguish phishing links?

Answers: All of the above

Q3) How to identify malware or ransomware?

Answers: All of the above

Quiz 4: Common Scams on Mobile Devices Quiz Answers

Q1) Identify the common scam(s) on mobile devices:

Answers: All of the above

Q2) How to identify fake exchange platforms on mobile?

Answers: To check the exchange’s official website, and read the reviews and ratings.

Q3) How to avoid scamming on mobile?

Answers: To install my mobile app from official stores, install mobile antivirus software and keep it updated.

Quiz 5: What Is Phishing Quiz Answers

Q1) Identify the phishing link(s):

Answers: All of the above

Q2) What is phishing?

Answers: It is a type of of social engineering attack which involves psychological manipulation and relies on human failures

Q3) Identify the common phishing case(s):

Answers: All of the above

Q4) How to prevent phishing?

Answers:  Be wary, check the content and suspicious URL or verify the link on Binance

Quiz 6: Binance Anti-Phishing Code Guide Quiz Answers

Q1) Do you know about the anti-phishing code?

Answers: The Anti-Phishing Code is a security feature provided by Binance which be included in all genuine emails sent to you from Binance

Q2) How to identify the email from Binance?

Answers: If I set up anti-phishing code all the emails will include it on the righ-top coner. Otherwise it may be a phishing email without anti-phishing code

Q3) How to set up my anti-phishing code?

Answers: Navigate to your account dashboard. You can find Anti-Phishing Code setting under the security tab

DISCLAIMER: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. You are advised that PaisawasoolDeal is not responsible for your trading losses. Also the content expressed here is just for education purposes only.