What Is Kyber Network? | Binance KNC Quiz Answer

Binance Kyber Network Quiz Answers

1) First of all visit the below-given link and login to your Binance account.

2) Proceed to the Binance academy quiz page from the Binance app dashboard.

3) Take the quiz after it goes live and earn assured Kyber token rewards.

4) KNC crypto rewards will be credited as a voucher within 24 to 48 hours.

Binance Learn And Earn KNC Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) What is KyberSwap?

Answer: All are correct

Q2) What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3) Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens

Answer: True

Q4) The Amplification (AMP) factor is used to____

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5) Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6) Users can earn KNC by

Answer: All are correct

Q7) KyberSwap uses ___ a Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8) What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC