Binance Learn And Earn OM Quiz Answers

Binance Mantra Quiz Answers

Binance OM Quiz Answers: In the past few months Binance, one of the biggest crypto exchanges has launched many learn-and-earn quiz activities for its users.

Many of us earned a good amount of cryptocurrencies from the previous Binance learn and earn quizzes. In today’s Binance OM Quiz you can 21 OM tokens worth approx dollar 1. 

Some other Binance quizzes like Bittorrent (BTTC), XRP Ledger (XRPL), Kyber Network (KNC) are also live. The quiz rewards are credited as cashback vouchers instantly after attempting the quiz.

OM is Mantra’s native token and has various utilities. OM stakers can issue proposals, participate in governance votes, and suggest developments in various products across the OMniverse.

OMniverse is an all-encompassing MANTRA ecosystem. The OMniverse is made up of four stacks that comprise the wide variety of products and services MANTRA offers to both retail and institutional investors.

Binance Learn And Earn OM Quiz

Quiz NameBinance Learn & Earn OM Quiz
Quiz is AboutMantra and OM Token
Quiz TypeLearn and Earn
Rewards21 OM Tokens Worth $1
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

Binance Learn And Earn OM Quiz Answers

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM & IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020