Binance Burger Quiz Answers: Learn & Earn 0.48 BURGER

Binance Burger Quiz Answers

Binance Burger Quiz Answers: Login to your Binance account and participate in the Binance learn and earn Burger quiz campaign and earn assured 0.48 BURGER tokens free.

Binance is one of the big crypto exchanges that occasionally gives opportunities to earn free cryptocurrency. Till now we have earned more than approximately 10 dollars from such quizzes.

New users who recently signed up on Binance still have the opportunity to earn free cryptos from learn and earn quizzes that are live such as Burger, KNC, Bittorrent, Mantra, etc.

Make sure to complete KYC verification so that you can claim rewards in your account. For reference purposes, you can cross-check the Binance Burger Quiz Answers that are given below.

Every user will get a predetermined amount of $BURGER tokens or others from the crypto learn and earn quizzes depending on the quiz they complete.

Earn 0.48 BURGER From Binance BURGER Quiz

1. Signup or log in and get ready with a KYC-verified Binance account.

2. Binance learn and earn BURGER quiz will go live on 21st September, 16:00 UTC.

3. Once it goes live take the quiz and give all correct answers for all questions.

4. Eligible users with all correct answers will get 0.48 BURGER token. 

5. Join our telegram channel for more Binance learn and earn quiz answers.

Binance Learn And Earn BURGER Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Question 1) Which chain is Burger Cities based on?

Answer: BNB

Question 2) What is the name of the token exchange place in BurgerCities?

Answer: Black Market

Question 3) From which of the following platforms did BurgerCities evolve?

Answer: BurgerSwap

Question 4) Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?

Answer: Hero NFTS

Question 5) What features does BurgerCities have in its current version?

Answer: All are correct

Question 6) What is the total supply of BURGER?

Answer: 63 million

Question 7) How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?

Answer: Unlocked in 36 months

Question 8) What percentage of the total supply of smtechyt BURGER is used as incentives?

Answer: 50%

Question 9) What are the gameplays available in BurgerCities?

Answer: All are correct

Question 10) On which platforms can you buy BURGER?

Answer: All are correct