Binance Learn & Earn On Binance Academy Quiz Answers

Binance Learn & Earn On Binance Academy Quiz Answers

Binance Learn & Earn On Binance Academy Quiz Answers: Play Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr, welcome to crypto, etc quizzes and earn $10+ in your spot wallet.

In light of the increased demand for blockchain knowledge. Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn & Earn.

Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto. To participate, you must have a KYC verified account on Binance.

Binance learn and earn campaign includes many different quizzes based on cryptos where you can earn cryptocurrencies like WOO, LUNA, POLS, ANKR, etc. for free.

All Binance learn & earn quiz answers are given below, scroll the page to get the answers. Everyone who has a Binance account and has a KYC verified account is eligible.

How To Participate In Binance Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below, create an account on Binance.

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Go to account settings and complete your KYC (mandatory to get rewards). 

4) On the home page tap on the ‘Learn & Earn on Binance Academy’ banner.

Binance Learn & Earn On Binance Academy Quiz Answers

5) Take the quizzes by tapping on the start course button and complete them.

6) All quiz answers are given below, scroll down the page to see the answers.

7) Once you complete all quizzes, you will receive a notification of the same.

8) You will get all the winning amounts in your spot account wallet.

9) You can trade it on your spot account or convert all penny currencies in your wallet and sale it.

Note: Questions may randomly asked so attempt carefully

Binance Woo Network Quiz Answers

Q1) What share of Woo Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?

Answer: 50%

Q2) what is Woo Network’s centralized exchange called?

Answer: WOO X

Q3) How much does Kronos research trade each day?.

Answer: $1 Billion+

Q4) What network did WOOFi first launch on?

Answer: BNB Chain

Q5) Who benefits from WOO Network’s services?

Answer: All of the above

Q6) WOO Network was selected as a judge in BIN Chain’s most valuable builder program? True or false?

Answer: False

Q7) Who invested in WOO network’s series A+ fundraising round in 2021?

Answer: Binance Labs

Q8) Which ecosystems are partnered with WOO DAO?

Answer: All of the above

Q9) WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false?

Answer: True

Binance Terra (LUNA) Quiz Answers

Q1) What US dollar amount of LUNA can you convert one TerraUSD into?

 Answer: $1

Q2) Terra stablecoins are overcollateralized. True or false?

Answer: False

Q3) Which of the following fiat currencies have stablecoin versions on Terra?

 Answer: All of the above

Q4) Where can you stake LUNA to take part in Terra governance?

 Answer: Terra Station

Q5) For its consensus mechanism, Terra uses:

 Answer: Delegated Proof of Stake

Q6) Terra is based in Mongolia. True or false?

 Answer: False

Q7) Anchor Protocol allows users to borrow crypto through:

 Answer: Over-collateralization

Q8) You can earn ANC on Anchor Protocol by:

Answer: Staking certain LP Tokens, Staking ANC, Borrowing stablecoins

Q9) Terra was created using:

 Answer: Cosmos SDK

Binance Polkastarter Quiz Answers

Q1) What is Polkastarter?

Answer: Polkastarter is a decentralized crowdfunding platform and leading IDO launchpad.

Q2) Polkastarter was founded in 2020, by Daniel Stockhaus, Tiago Martins, and Miguel Leite.

Answer: True

Q3) Polkastarter aims to become multichain. Which chains does the launchpad support?

Answer: Polkastarter currently supports Ethereum, BNB Chain, Polygon, Celo, and Avalanche.

Q4) What are Polkastarter’s key features?

Answer: Fixed Swap Pools, IDO farming and Polkastarter gaming

Q5) POLS is the Polkastarter utility token. Holding or staking POLS allows users to enter IDO’s and NFT sales with higher chances of success. True or false?

Answer: True

Q6) What are the requirements to participate in an IDO on Polkastarter?

Answer: Users must hold or stake 250 POLS or more, pass KYC, and be allowlisted.

Q7) How many POLS is it necessary to hold or stake to be eligible for the allowlist?

Answer: 250 POLS or more.

Q8) Besides IDOS, what other types of investment opportunities can the community find at Polkastarter?

Answer: Polkastarter Gaming & NFT Sales

Binance ANKR Quiz Answers

Q1) Which of the following best describes Ankr?

Answer: Option B

Q2) What is the utility of the native ANKR token?

Answer: All of the above

Q3) Ankr helps developers access data from blockchains via Remote Procedure Calls (RPCS) and Application Programming Interfaces (APIs).

Answer: True

Q4) Ankr provides Web3 tools for:

Answer: All of the above

Q5) Ankr Protocol is a marketplace for decentralized node infrastructure

Answer: True

Q6) What is liquid staking?

Answer: Option A

Q7) Ankr has been decentralized since day one.

Answer: False

Q8) Ankr is one of the fastest growing decentralized infrastructure providers.

Answer: True

Q9) Who uses the ANKR token?

Answer: All of the above

Q10) ANKR token holders can vote on the overall direction of Ankr Protocol via Ankr DAO

Answer: True

Welcome To Crypto Quiz Answers

Q1) What is a cryptocurrency?

Answer: A cryptocurrency is a form of digital cash that enables individuals to transmit value in a digital setting.

Q2) The main benefit of keeping your crypto in a non-custodial wallet is that you won’t lose your crypto if you forget your password. (True or false?) 

Answer: False

Q3) BNB Smart Chain and Ethereum network are different networks, similar to various banks. We need to select the correct deposit address to make a deposit. What steps should you follow to deposit your crypto into Binance? 

Answer: Check if Binance supports the token you are depositing > Select a deposit network that the withdrawal platform supports > Retrieve the deposit address from Binance > Proceed to deposit with the deposit address > Check and verify your deposit after the transaction has been processed on-chain.

Q4) I have noticed that my Ethereum and BSC wallet addresses are identical. However, it doesn’t matter if I choose to transfer my crypto asset to any of these two networks. (True or false?)

Answer: False

Q5) Why KYC(Know Your Customer) matters? 

Answer: Select all the options

Beginner Guide to Binance Trading Quiz Answers

Q1) I don’t need to complete KYC to buy cryptocurrency. (True or false?)

Answer: False

Q2) What is the trading fee when I use Binance Convert to buy crypto?

Answer: 0

Q3) A market order is a type of order to buy or sell a security at a specified price or better. (True or false?)

Answer: False

Q4) Binance Flexible Savings cannot be subscribed to and redeemed at any time. (True or false?)

Answer: False

Q5) Using BNB to pay for trading fees will grant users a discount. (True or false?)

Answer: True

Q6) What are the essential steps to get started with Spot trading?

Answer: Select all the given options

DISCLAIMER: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. You are advised that PaisawasoolDeal is not responsible for your trading losses. The content expressed here is just for education purposes only.