Binance Jasmy Quiz Answers: Learn & Earn JASMY

Binance Jasmy Quiz Answers

Binance Jasmy Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn Jasmy quiz which will go live on 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC), and earn assured JASMY tokens.

Take all learn & earn quizzes like Thorchain, Biswap, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr and earn up to $10 worth cryptos.

All new users who register on Binance after 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC) and complete KYC, may participate by reading the articles, watching the video and completing quizzes from 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC).

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of RUNE, BSW, JASMY, and other cryptos depending on the course of the quiz they complete.

All Binance learn & earn Jasmy quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

How To Participate In Binance Learn & Earn?

1) Tap on the link given below and create a new account on Binance exchange.

2) Signup with your valid mobile number/email id and complete your KYC verification.

3) On the Binance app dashboard tap on learn & earn banner or directly visit here.

4) Binance learn & earn Jasmy quiz will go live on 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Earn assured JASMY (Jasmy) coins for free by completing the quiz.

** All new KYC users registered from 2nd June 07:00 AM (UTC) onward will be eligible to participate in the program

Binance Learn & Earn Jasmy Quiz Answers

Q1) In which of the following ways will you not be able to obtain JASMY metaverse tokens in the future? 

Answer: PoW (Proof of Work)

Q2) How many JASMY tokens are allocated to the Jasmy Metaverse Fund?

Answer: 1 billion

Q3) Jasmy is based in Japan. True or false?

Answer: True

Q4) Which of the following is a characteristic of the Jasmy Metaverse? 

Answer: All are correct

Q5) What does the Metaverse Fund support?

Answer: All are correct

Q6) Which exchanges is Jasmy listed on?

Answer: All are correct

Q7) What is Jasmy’s goal?

Answer: To promote data democracy

Q8) Jasmy is making its foray into?

Answer: Metaverse