Binance Frontier Quiz Answers: Learn & Earn $FRONT

Binance Frontier Quiz Answers

Binance Frontier Quiz Answers – Take the new Binance learn & earn Frontier quiz which will go live on 23rd June 2022, 07:00 AM UTC, and earn assured $FRONT tokens.

Take all learn & earn quizzes like Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, etc. and earn up to $10.

This time all Binance KYC-verified users may participate by reading the articles, watching the video, and completing quizzes from 2022-06-23 at 07:00 AM UTC.

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of KNCFRONT, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn & earn Frontier quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Participate & Earn Assured FRONT Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) On the Binance app dashboard tap on learn & earn banner or directly visit here.

3) Binance learn & earn FRONT quiz will go live on 23rd June 2022, 07:00 AM (UTC).

4) Earn assured $FRONT (Frontier) coins for free by completing the quiz.

Binance Learn & Earn Frontier Quiz Answers

Q1) How does Frontier ensure the safety of its users?

Answer: Frontier performs rigorous due diligence on all natively integrated projects, requiring them to show security proof via audit reports

Q2) What is the role of FRONT in the Frontier ecosystem?

Answer: FRONT is the utility token of the Frontier ecosystem. It has a total supply of 100M and is mainly used to reward users for exploring DeFi and using the Frontier wallet

Q3) What is the difference between native wallet integration by Frontier and nonnative wallet integration?

Answer: Native wallet integrations are implemented directly inside a wallet, while non-native rely on third-party applications and dapp browsers

Q4) Which popular NFT marketplaces does Frontier support?

Answer: All are correct

Q5) How many cryptocurrencies can you swap using Frontier?

Answer: 4000+

Q6) Which non-EVM blockchains does Frontier currently support?

Answer: Solana, Tezos, Algorand, Zilliqa, Bluzelle, Elrond, BNB Beacon Chain

Q7) What is native staking in Frontier?

Answer: Native staking is the staking of assets with validators to secure a blockchain, performed natively within the Frontier wallet application

Q8) On which devices is Frontier supported?

Answer: iOS & Android

Q9) What is the benefit of Frontier’s Smart DeFi Notifications?

Answer: Smart DeFi Notifications keep users up-to-date on their DeFi, NFT, and GameFi positions across all networks