Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today: 26 October

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 26 October 2021 Season 4 Episode 318 Cinderella Pumpkins Quiz Answers.

Play Flipkart Fake or not fake Quiz 2021 today by answering all the 3 questions correctly and get yourself a chance to win free vouchers and super coins.

Correct Fake or not fake Quiz Answers are updated. Scroll the page and have a look at the Flipkart Fake or not fake Quiz Answers. Get all Flipkart Quiz Answers quickly including Amazon Daily Quiz Answers

Flipkart Quiz Answers: Daily trivia, beat the genius, prize wali pathshala, khel paheliyon ka, kya bolti public, daam sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26 October

(Refresh the page if you could not find answers here: Click Here)

S4E318: Cinderella Pumpkins

Q1: The word pumpkin showed up for the first time in the fairy tale cinderella

Answer 1: Not Fake

Q2: At birth a baby blue whale weighs as much as its mother tongue

Answer 2: Not Fake

Q3: Kapil Dev has acted in the movie mujhse shaadi karoge

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 25 October

S4E317: Bhangra Boys

Q1: The brighter the star the shorter its lifespan

Answer 1: Not Fake

Q2: Eating garlic before sleeping will help keep mosquitoes away

Answer 2: Fake

Q3: The Indian football team was nicknamed ‘Bhangra Boys’

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24 October

S4E316: Festival De Cannes

Q1: Grasshoppers have ears on their stomachs.

Answer: Not Fake

Q2: Cannes Film Festival happens annually in Milan.

Answer: Fake

Q3: Radio was invented before the telephone.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 23 October

S4E315: Darling Prabhas

Q1: Venus is the only planet to spin clockwise

Answer 1: Not Fake

Q2: Prabhas made a cameo appearance in a Bollywood film?

Answer 2: Not Fake

Q3: Camels store water in their blood vessels

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 22 October

S4E314: Shahenshah

Q1) Owls cannot move their eyeballs.

Answer: Not Fake

Q2) The original story of Shahenshah was written by Jaya Bachchan

Answer: Not Fake

Q3) The first credit card in India was issued in the year 2000.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 21 October

S4E313: Dengu Vs Human

Q1: You can only catch dengue once in a lifetime

Answer 1: Fake 

Q2: A human produces enough saliva throughout their life to fill two swimming pool

Answer 2: Not Fake 

Q3: The State of Hawaii moves closer to Alaska every year.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 20 October

S4E312: Is Unicorn even real?

Q1: Your stomach is about the same size as your fist.

Answer: Fake 

Q2: Dump/Floater and Wipe are terms used in Basketball.

Answer: Fake 

Q3: Unicorn is the national animal of Indonesia.

Answer: Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 19 October

S4E311: Sanskrit’s Adikavi

Q1: India won a bronze at the asian tt championship

Answer 1: Not Fake 

Q2: Mont Blanc is the highest peak in the alps

Answer 2: Not Fake 

Q3: Maharishi Valmiki had drafted the first-ever Sanskrit shloka

Answer 3: Not Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 18 October

S4E310: Speed Breaker

Q1:  India’s first McDonald’s outlet opened in 1996.

Answer 1: Not Fake 

Q2:Cranberries don’t actually grow underwater.

Answer 2: Not Fake 

Q3: ‘Qwerty’ keyboard was designed to slow down the typing speed.

Answer 3: Not Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 17 October

S4E309: Moonbow ya Rainbow?

Q1: Praful Patel has been sworn in as the new chief minister of Gujarat.

Answer 1: Fake 

Q2:  A’moonbow’ is a rainbow.

Answer 2: Not Fake 

Q3: Bears hibernate in the winter.

Answer 3: Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 16 October

S4E308: Sting Operation

Q1: Asian games in India were last held in 1992

Answer: Not Fake 

Q2:One quarter of all your bones are located in your feet

Answer: Not Fake 

Q3:Bees can only sting once

Answer: Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 15 October

S4E307: Indian in Formula 1?

Q1: Baklava’ is an Afghan dessert.

Answer 1:  Fake 

Q2: Narain Karthikeyan was the first Formula One driver from India.

Answer 2: Not Fake 

Q3: ‘GIF’ stands for Graphics Image Feature.

Answer 3: Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 14 October

S4E306: The King of Mangoes

Q1: Alphonso mango was introduced in India by a Portuguese Viceroy.

Answer 1: Not Fake 

Q2: APJ Abdul Kalam and M.F Hussain were born on the same day.

Answer 2: Fake 

Q3: Mohun Bagan A.C is the oldest football club in India.

Answer 3: Not Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 13 October

S4E305: Sarod Samrat

Q1: Ustad Amjad Ali Khan is an Indian classical sitar player.

Answer 1: Fake

Q2: The study of fruits is called Pomology.

Answer 2: Not Fake 

Q3: The term ‘Penalty Stroke’ is not associated with Football.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 12 October

S4E304: Laung Lata

Q1: ‘Alam Ara’ is the first color film produced in India.

Answer: Fake

Q2: Clove is obtained from the flower bud.

Answer: Not Fake

Q3: Ulcers are caused by spicy food.

Answer:Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11 October

S4E303: Banarasi Paan

Q1) The iconic song ‘paan Banaras Wala was not written for the film Don.

Answer: Not Fake

Q2) Naomi Osaka is one of the top-ranked tennis players at the moment.

Answer: Not Fake

Q3) Snakes shed their skin a few times a year.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 10 October

S4E302: Big B-Rekha Jodi

Q1: Abhinav Bindra won the first Olympic gold medal for India in an individual event

Answer 1: Not Fake 

Q2: Rekha has done nine films with Amitabh Bachchan.

Answer 2: Not Fake 

Q3: The tongue of a giraffe is purple in color.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 9 October

S4E301: Aakhri Pasta

Q1: The term beamer is associated with football

Answer: Fake

Q2: A dog sweats through its paws

Answer: Not Fake 

Q3: A brand has named their product after Chunky Pandey movie character

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 8 October

S4E300: Hat-trick Hero Messi

Q1: Indian air force hat-trick Hero Messiquarters is located in Mumbai

Answer: Fake

Q2: Lionel Messi scored a hat trick to overtake people as a top international scorer

Answer: Not Fake

Q3: Chhau dance enacts episodes from Mahabharata and Ramayana

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 7 October

S4E299: Helicopter to Mentor

Q1: Tansen’s real name was Ramtanu Pandey.

Answer 1: Not Fake

Q2: MS Dhoni has been named as team India’s mentor for the T20 World Cup.

Answer 2: Not Fake

Q3: Biopsy test helps in diagnosis of cancer.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 6 October

S4E298: Rocky Nora 

Q1: Nora Fatehi made her Bollywood debut with the film ‘Rocky Handsome’.

Answer 1: Fake

Q2: The most venomous animal on Earth is a snail.

Answer 2: Not Fake

Q3: Serena Williams won the women’s singles final at us open 2021.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 5 October

S4E297: Queen Of Indipop

Q1: Asha Bhosle is the first Indian singer to be nominated for the grammy award

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli to step down as India T20 captain after the world cup

Answer 2: Not Fake

Q3: Daman and Diu is the smallest union territory

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 4 October

S4E296: Dilade Burj Khalifa

Q1) ‘Exercise Bright Star’ is a multinational military exercise held in India.

Answer: Fake

Q2) The tallest building in the world is located in Dubai.

Answer: Not Fake

Q3) More than 5 actors have played the role of James Bond.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 3 October

S4E295: Mu Covid?

Q1: MU variant of the coronavirus was first identified in china

Answer 1: Fake

Q2: Disha Patani has worked as a child artist in a Telugu film

Answer 2: Fake

Q3: Elephant tusks do not grow back

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 2 October

S4E294: Haryanvi Ali Khan

Q1: Saif Ali Khan’s ancestral home Pataudi palace is located in Haryana.

Answer 1: Not Fake

Q2: Elon musk went to space in 2021

Answer 2: Fake

Q3: Jhinga is scientifically not classified as fish

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 1 October

S4E293: Life Of Butterfly

Q1: A caterpillar can turn into a butterfly.

Answer 1: Not Fake

Q2: Famous Hindi author Munshi Premchand’s real name is Dhanpat Rai.

Answer 2: Not Fake

Q3: Entomology is the science that studies animals.

Answer 3:Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 30 September 

S4E292: Saifeena Ke 3

Q1: Karenna Kapoor khan and saif Ali khan have worked together in more than 3 films

Answer 1: Not Fake

Q2: Nipah virus is transmitted from mosquitos

Answer 2: Fake

Q3: Avani Lekhara is the first Indian woman to win two medals in the Paralympics

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29 September 

S4E291: Bollywood’s Khiladi

Q1: The ‘Border-Gavaskar Trophy’ test cricket series is played between India & Australia.

Answer 1: Not Fake

Q2: Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.

Answer 2: Fake

Q3: Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 28 September 

S4E290 Doctor bana Medalist?

Q1: A female deer is called a doe.

Answer 1: Not Fake

Q2: Sushi originated in Japan.

Answer 2: Fake

Q3: Suhas LY who won a silver medal in Badminton at the Tokyo Paralympics 2021 is a doctor by profession.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 27 September

S4E289: Clay Courts

Q1: Kuchipudi is a solo dance.

Answer 1: Fake

Q2: The French Open is played on Clay surface.

Answer 2: Not Fake

Q3: Cruciate ligament is found in a human knee.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26 September

S4E288: Tiniest Omelette

Q1: A woodpecker lays the world’s smallest egg.

Answer 1:Fake

Q2: Ranbir Kapoor was the Assistant Director in Sanjay Leela Bhansali’s movie Black.

Answer 2: Not Fake

Q3: India shares the longest international border with Bangladesh.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 25 September

S4E287: Cold Blooded Creatures

Q1: Reptiles like lizards are cold-blooded.

Answer 1: Not Fake

Q2: Deepa Malik has won a gold medal at the 2016 Summer Paralympics.

Answer 2: Fake

Q3: Alia Bhatt was born in London.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24 September

S4E286: Pongalo Pongal

Q1: Snakes that are active in daytime generally have round pupils.

Answer 1:  Not Fake

Q2: MS Dhoni has scored more than 50 centuries in his cricket career.

Answer 2:  Fake

Q3: Pongal is a popular festival in Kerala.

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 23 September

S4E285: Rama Setu Nepal Mein?

Q1) Adam bridge is located between India and Nepal

Answer: Fake

Q2) An ostrich has two toes on each foot

Answer: Not Fake

Q3) Dadashaheb Phalke award is India’s highest award in the field of Cinema

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 22 September

S4E284: Boneless Sharks?

Q1: Sharks do not have bones in their body

Answer 1: Not Fake

Q2: Jasprit Burmah became the quickest Indian pacer to take 100 test wickets

Answer 2: Not Fake

Q3: Tabla is believed to be invented from mridangam

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 21 September

S4E283: Detective DC?

Q1:‘DC’ in DC comics stands for Detective Comics.

Answer 1: Not Fake

Q2: Water is composed of two elements – oxygen and hydrogen.

Answer 2: Not Fake

Q3: India’s first Muslim woman chief minister is from Kerala.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 20 September

S4E282: The Steyn Gun

Q1) Sholay is the longest running Indian film in theatres.

Answer: Fake

Q2) Dale Steyn who announced his retirement from

Answer: Not Fake

Q3) Mercury is nearest to the Earth

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 19 September

S4E281: India’s Shooting Stars

Q1: Prakash Padukone was the first Indian to have won the All England Badminton championship.

Answer 1: Not Fake

Q2: Sumit Antil who recently won a gold medal in the Tokyo Paralympics for India is associated with the shooting.

Answer 2:  Fake

Q3: The deities of Jagannath Temple in Odisha are made of wood.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 18 September

S4E280: Ant-Superman?

Q1) Harmanpreet Kaur holds the record for the highest number of runs in women’s International cricket.

Answer: Fake

Q2) Ants rest for around 8-10 minutes in 12 hours.

Answer: Not Fake

Q3) Kriti Sanon made her acting debut in a Bollywood film.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 17 September

S4E279: Indian Tennis Stalwarts

Q1: Mahesh Bhupathi is the only Indian Tennis player to win a medal at Olympics

Answer:  Fake

Q2: The railway platform of Kharagpur station is the longest in the world.

Answer:  Fake

Q3: Atal Bihari Vajpayee is known for serving as a Prime Minister for the shortest period of time.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 16 September

S4E278: Rockstar Ranbir

Q1: Ranbir Kapoor’s character name in rockstar was Janardhan Zakhar.

Answer 1: Not Fake

Q2: The field medal is a prestigious International Honour given in Army

Answer 2: Fake

Q3: Jupiter is the only planet made of gas and liquids.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 15 September

S4E277: Silver Is Gold?

Q1: A group of tortoises is called a creep.

Answer:  Not Fake

Q2: The Statue of Unity in Gujarat is taller than new york’s statue of liberty.

Answer:  Not Fake

Q3: In the first modern Olympic games, the first placers were awarded silver medals.

Answer:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 14 September

S4E276: Gods Debut Match

Q1: The chikungunya virus was first detected in India?

Answer: Fake

Q2: Sachin Tendulkar scored his first century in his debut test match 

Answer: Fake

Q3: Dark chocolate has a lower amount of sugar as compared to other varieties of chocolate

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 13 September

S4E275: Lazy Panda

Q1: Male koalas have two penises

Answer: Not Fake

Q2: The size of a newborn panda is smaller than a mouse?

Answer: Not Fake

Q3: Apple has the least content of vitamin c as compared to other fruits

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 12 September

S4E274: Madam Chief Justice

Q1) A housefly can turn solid food into liquid by spitting or vomiting on it.

Answer: Not Fake

Q2) After 6 long years, Justice B V Nagarathna is in line to be the second woman Chief Justice of India.

Answer: Fake

Q3) The character Bagheera from ‘The Jungle Book’ is a black panther.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 11 September

S4E273: Berry Crush

Q1: Mice love eating Cheese.

Answer: Fake

Q2: Strawberries are best picked just before ripening.

Answer: Not Fake

Q3: Manish Malhotra acted in the film ‘Kuch Kuch Hota Hai’

Answer:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 10 September

S4E272: Nepotism In Politics

Q1:  Jyotiridhya Scindia is a fourth-generation MRP from his family

Answer 1:  Fake

Q2: Assam has the longest international border?

Answer 2: Fake

Q3: Tulsi leaves are never offered to Lord Ganesha

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 9 September

S4E271: Women Architects 

Q1: Honeybees can flap their wings 200 times in a second?

Answer: Not Fake

Q2: There are nine monuments in India built by women?

Answer: Not Fake

Q3: The longest game of chess lasted for over 20

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 8 September

S4E270:  Floating Apples

Q1: Sushmita Sen was born in Hyderabad?

Answer: Not Fake

Q2: Bats can eat up to a thousand insects in an hour?

Answer: Not Fake

Q3: Apples cannot float on water?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 7 September

S4E269: Pencil COVID

Q1: There is a New COVID test using Pencil Lead.

Answer 1: Not Fake

Q2: India will host the 2022 FIFA U-17 Women’s World Cup.

Answer 2: Not Fake

Q3: Just like Women, Female Whales also undergo Menopause.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 6 September

S4E268: Phool ya Fool 

  1. Kerala is the highest rice-producing state in India.

    Answer: Fake

  2. 3 Indian participants have won the miss universe title.

    Answer: Fake

  3. Sunflowers always face the sun.

    Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 5 September

S4E267: Prof Boman

  1. Boman Irani has played the character of a teacher twice.

    Answer: Fake

  2. Field Marshal is the highest rank in Navy.

    Answer: Fake

  3. Frogs don’t drink water.

    Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 4 September

S4E266: Foreign Homeopathy

  1. Homeopathy originated in India.

    Answer: Fake

  2. Nautanki is a folk dance of Uttar Pradesh.

    Answer: Not Fake

  3. The world’s first internet search engine was called ‘Archie’.

    Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 3 September

S4E265: Bin Baadal Barish

Q1: Rishi Kapoor First Role Was As A Toddler

Answer:  Not Fake

Q2: Nepal Is The Only Country Apart From India Where Indian Rhinoceros Is Found In Their Natural Habitat

Answer: Not Fake

Q3: Dubai Created Its Own Rainfall Using Drone Technology

Answer:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 2 September

S4E264: Midnight Sun

Q1: To Honor Rabindranath Tagore, 23 January Is Celebrated As Literature Day.

Answer 1:  Fake

Q2: In Norway, The Sun Can Be Seen Even At Midnight.

Answer 2:  Not Fake

Q3: Vidya Balan Has Played Her Namesake Character Vidya’ In Six Films.

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 1 September

S4E263: Melon ki Sabzi

Q1: Aamir Khan Has Dubbed For A Dog Voice?

Answer 1:  Not Fake

Q2: Watermelons Are Scientifically Classified As Vegetables

Answer 2:  Fake

Q3: Hardik Pandya Dons Has Highest Individual Socore Of 228 As His Sport Jercy

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 31 August

S4E262: India’s OG pinch hitter

Q1: Cricketer Yaspal Sharma Was Part Of The Indian Team Than Won The 1983 World Cup?

Answer 1: Not Fake

Q2: The Official Language Of Kerela Is Kannada?

Answer 2: Fake

Q3: Goats Have Rectangular Pupils Giving Them Peripheral Vison

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 30 August

S4E261: Eco-Friendly Medals

Q1: Mahabharath Has Launched An Initiative Called Jail Tourism

Answer 1: Not Fake

Q2: Kpop And K Dharma Are Native To South Korea

Answer 2:  Not Fake

Q3: Tokyo Olympics Medals Are Usually Made From Recycled Mobile Phones?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29 August

S4E260: Black Water

Q1: Scientists Have Recently Discovered Water On Saturn

Answer 1:  Fake

Q2: Dronachauyarya Award Has Been Renamed Afer PM Narendra Modi

Answer 2:  Fake

Q3: The Persian Leopards Spend Most Of Their Time On Tress

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 28 August

S4E259: The Karate Debut

Q1: Made Its Debut At The 2020 Tokyo Olympics.

Answer 1:  Not Fake

Q2: Fahrenheit Is Used To Measuring Temperature.

Answer 2: Not Fake

Q3: Sridevi And Sara Ali Khan Share The Same Birthday

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 27 August

S4E258: Owl’s Parliament

Q1: Bhaichung Bhutia is the Head Coach of Indian National Football team.

Answer 1: Fake

Q2: Qutub Minar was built before Red Fort.

Answer 2:  Not Fake

Q3: A group of owls is called a parliament.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 26 August

S4E257: Sinhalese Deficiency

Q1: Increased Level Of Dust Causes Humidity In The Air.

Answer 1:  Fake

Q2: Beriberi Is A Deficiency Of Vitamin B1, Gets Its Name From A Sinhalese Word For ‘Weakness’

Answer 2:  Not Fake

Q3: The Word ‘Teras’ In Dhanteras Means Utensils.

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 25 August

S4E256: Aam Aadmi Ka Rashan Card

Q1: The Pupil Contract When A Person Is Hungry

Answer 1:  Fake

Q2: ‘Aam Aadmi Ka Adhikar’ Is A Phrase Associated With Ration Card

Answer 2:  Fake

Q3: Ayurveda Is Not Among The Four Vedas

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24 August

S4E255: Saina: Karate Champion

Q1: Saina Nehwal Holds A Brown Belt In Karate.

Answer 1:  Not Fake

Q2: Katrina Kaif Has Seven Siblings.

Answer 2:  Not Fake

Q3: Afghani Is The Currency Of Afghanistan.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 23 August

S4E254: Golden Tortoise

  1. Lord Krishna was born in Vrindavan.

    Answer: Fake

  2. Euro Cup is a tournament in football.

    Answer: Not Fake

  3. Golden Greek Tortoise is the largest living species of tortoise in the world.

    Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 22 August

S4E253: Bollywood Blockbuster

  1. Black Widow is a female species of Spider

    Answer: Not Fake

  2. ‘The Phrase 100 Crore Club Refers To Films Box Office Collections

    Answer: Not Fake

  3. India Bought An Aircraft Carrier From France Which Was Later Renamed As INS Vikramaditya.

    Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 21 August

S4E252: DDLJ ka Naamkaran?

Q1: New Zealand cricket team to tour Pakistan after 18 years.

Answer: Not Fake

Q2: Starfish turn their stomach inside out to eat

Answer: Not Fake

Q3: The movie title ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 20 August

S4E251: Conscious Sleep?

Q1) Golf Balls Bounce Only On Concrete.

Answer: Not Fake

Q2) Cotton Plants Need 500 Days To Grow.

Answer:  Fake

Q3) Dolphins Sleep With Half Of Their Brain Active.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 19 August

S4E250: Onam: Dish ya Festival?

Q1) Kishore Kumar songs were banned on the radio during the emergency?

Answer: Not Fake

Q2) Onam is also the name of Sweetened Rice Dish?

Answer: Fake

Q3) Frog is a cold-blooded animal?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 18 August

S4E249: Googol ya Google? 

Q1) ‘Google’ got its name due to a spelling error?

Answer: Not Fake

Q2) Madhya Pradesh shares its border with Jharkhand?

Answer: Fake

Q3) Mysore Paak is a sweet dish?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 17 August

S4E248: SRK Ka Fan!

Q1) Crocodiles shed tears while eating.

Answer: Not Fake

Q2) Pegasus is an anti-virus.

Answer: Fake

Q3) Shah Rukh Khan has also directed the film ‘Fan’.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 16 August

S4E247: Human Dolphins?

Q1) Dolphins can speak like humans.

Answer: Not Fake

Q2) Saif Ali Khan’s real name is Sajid Ali Khan.

Answer: Not Fake

Q3) Bara Imambara is in Hyderabad

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 15 August

S4E246: Independence Day Special

Q1) Barak Obama was the chief guest at the 2019 Independence day parade in Delhi?

Answer: Fake

Q2) Birds evolved from dinosaurs?

Answer: Not Fake

Q3) The poem ‘Jab thak hai jaan’ has been composed by SRK himself?

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 14 August

S4E245: Rockstar Sunidhi?

Q1) Sunidhi Chauhan made her international singing debut with Bryan Adams.

Answer: Fake

Q2) Male seahorses give birth.

Answer: Not Fake

Q3) Human blood turns blue when it is out of oxygen.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 13 August

S4E244: Gully Boy Fanfare

Q1) Hair helps humans hear.

Answer: Not Fake

Q2) If Sharks stop swimming they die.

Answer: Fake

Q3) As of 2020 Gully Boy is the only film to win 13 Filmfare awards.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 12 August

S4E243: Angry Mosquitoes

Q1) Only The Female Mosquitoes Bite.

Answer: Not Fake

Q2) Lightning Never Strikes The Same Place Twice.

Answer: Fake

Q3) Japanese Cherry Blossom Trees Don’t Produce Fruit.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 11 August

S4E242: Bahrain SL India?

Q1) Jacqueline Fernandez was born in Bahrain 

Answer: Not Fake

Q2) Water is the most common element on Earth

Answer: Fake

Q3) Hippopotamus create their own sunscreen. 

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 10 August

S4E241: Olympics Special

Q1) You can’t burp in space.

Answer: Not Fake

Q2) Bhavani Devi is the first Indian fencer to qualify for Olympics.

Answer: Not Fake

Q3) Tea has more caffeine than coffee.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 9 August

S4E240: God’s Own Island

Q1) The most spoken language in Lakshadweep is Malayalam.

Answer: Not Fake

Q2) The Knight is the only piece in chess that moves

Answer: Fake

Q3) 3 Idiots movie was inspired by Chetan Bhagat’s novel ‘3 mistakes of my life’.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 8 August

S4E239: India’s UNESCO City

Q1) Ahmedabad is the first Indian city to be included in the UNESCO

Answer: Not Fake

Q2) During pregnancy ‘morning sickness’ happens only in the morning.

Answer: Fake

Q3) Cats see the world in black and white.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 7 August

S4E238: Lightning Bolt

Question 1) Usain Bolt has won 8 gold medals in Olympics

Answer: Not Fake

Question 2) Fish don’t blink.

Answer: Not Fake

Question 3) A heptagon has eight sides.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 6 August

S4E237: Ancient Dance Form

Question 1) Bharatnatyam is the oldest form of dance in India.

Answer: Fake

Question 2) Atif Aslam is also an actor.

Answer: Not Fake

Question 3) Beer is older than wine.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 5 August

S4E236: Dil Se, Yuvi

Question 1) Flaxseed is banned in France

Answer: Not Fake

Question 2) ‘Straight From the Heart’ is an autobiography written by Yuvraj Singh

Answer: Fake

Question 3) Kajol made her Bollywood debut when she was 16 years old

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 4 August

S4E235: Apple ya Samsung?

Question 1) Butterflies can taste food with their feet.

Answer: Not Fake

Question 2) The brand ‘Apple’ is older than ‘Samsung’.

Answer: Fake

Question 3) Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespeare adaptations.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 3 August

S4E234: Hakuna Matata

Question 1)Pineapples usually take a year to grow.

Answer: Fake

Question 2) Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladdin.

Answer: Fake

Question 3) Sirisha Bandla is the third woman of Indian origin to go to space.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 2 August

S4E233: Nosey Polar Bears

Question 1) Coconut is a nut.

Answer: Fake

Question 2) The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman.

Answer: Not Fake

Question 3) Polar bears greet each other by touching noses.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 1 August

S4E232: Mother Teresa ya Didi

Question 1) The film TOOFAN is about wrestling.

Answer: Fake

Question 2) Himalayas are the youngest mountain range in India.

Answer: Not Fake

Question 3) Kolkata’s Howrah Bridge is named after Mother Teresa.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 31 July

S4E231: Internet Se Pehle Email?

Question 1: The stickers are on fruits are edible

Answer: Not Fake

Question 2: Taapsee Pannu made her Hindi film debut in the film Chashme Baddoor

Answer: Not Fake

Question 3: Email existed before the World Wide Web

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 30 July

S4E230: Tennis Masters

Question 1)Horses can sleep standing up.

Answer: Not Fake

Question 2) Novak Djokovic has won Wimbledon six times in a row.

Answer: Fake

Question 3)Amazon is the world’s largest rainforest.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 29 July

S4E229: Italian Eu-phoria

Question 1: broccoli has more vitamin c than an orange

Answer – not fake

Question 2: italy won the men’s European championship for the second time

Answer – not fake

Question 3: cocoa beans were once used as currencies

Answer – not fake

Fake or not fake Quiz Answers 28 July

S4E228: Pepper Tax

Question 1: tigers are the largest of all wild eats

Answer – not fake

Question 2: black pepper was earlier used to pay rent and taxes?

Answer – not fake

Question 3: first case of zika virus was found in maharastra

Answer – fake

Fake or not fake Quiz Answers 27 July

S4E227: Sri Lankan Beauty Queen

Question 1: the chipko movement in India was aimed at protecting rivers from getting dammed?

Answer – fake

Question 2: Jaqueline fernadis is a former miss world?

Answer – fake

Question 3: the 2020 Nobel prize in physiology or medicine was awarded for the discovery of the covid 19 vaccine

Answer – fake

Fake or not fake Quiz Answers 26 July

S4E226: Clean India, Green India

Question 1:the sun is ten times bigger than the Earth

Answer – fake

Question 2: India won the kargil war when manmohan Singh was the prime minister

Answer – fake

Question 3: in India Swachh Bharat Abhiyan was launched on pandit Jawaharlal Nehru’s birth anniversary

Answer – fake

Fake or not fake Quiz Answers 25 July

S4E225: Rajapalayam: Sheher ya Kutta?

Question 1) Rajapalayam are dog breeds native to India.

Answer: Not Fake

Question 2) Grass was among the first things that were used as tampons.

Answer: Not Fake

Question 3) Jyotiraditya Scindia was elected as India’s Health Minister in July 2021.

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 24 July

S4E224: Gavaskar: Stadium to Stage?

Question 1)Raspberries are berries

Answer: Fake

Question 2)It takes approximately 50 hours or more for food to digest in a human body.

Answer: Not Fake

Question 3)Cricketer Sunil Gavaskar has acted in a movie.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 23 July

S4E223: Space mein Aloo

Question 1) Grasshoppers have ears in their belly

Answer: Not Fake

Question 2) Potato was the first food that grew in space.

Answer: Not Fake

Question 3) camels store water in their humps

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 22 July

S4E222: Olympics Special

Q1. The computer mouse was earlier called the ‘Turtle’.

Answer:  Not Fake

Q2. Thumb is responsible for 50% of the strength in your hand.

Answer:  Fake

Q3.  Trampolining is an Olympic sport.

Answer:  Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 21 July

S4E221: Queen of Jhansi

Question 1: mani karnika the queen of Jhansi was directed by Kangana Ranaut

Answer – Not fake

Question 2: humans and dinosaurs walked the earth at the same time

Answer – fake

Question 3: emoji is a Japanese word

Answer – Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 20 July

S4E220: Smiling pistachio

Question 1:  the word pistachio means happy?

Answer – Not fake

Question 2: the official currency of Bhutan is taka?

Answer – fake

Question 3: human tight bones are stronger than metal?

Answer – Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 19 July

S4E219: Origin of Satyameva Jayate

Question 1)  giant pandas are native to China?

Answer: Not Fake

Question 2) 3 idiots was the first film in which amir khan r Madhavan and Sharman Joshi started together

Answer: Fake

Question 3)  the words sataymev jayte seen in the national anthem are taken from Rigveda?

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 18 July

S4E218: Deep Veer Ki Kahani

Q1: Manu Bhaker will be representing India at the 2020 Tokyo Olympics in shooting?

Answer: Not Fake

Q2:  Ranveer Singh and Deepika Padukone will be directed by Karan johar in the upcoming film Rocky and Rani ki prem Kahani?

Answer: Fake

Q3: The team of a member of the Rajya Sabha is six years?

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 17 July

S4E217: Pepper: Black ya Gold?

Q1: Flamingo birds are not pink when they are born.

Answer: Not Fake

Q2:  The Opening ceremony of the UEFA Euro Cup 2020 took place in London

Answer: Fake

Q3: Pepper is also known as ‘black gold’.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 16 July

S4E216: Tarbooj: Phal ya Sabji?

Q1: a blue whale tongue alone weighs as much as an adult elephant

Answer: Not Fake

Q2:  the ashes test cricket series is played between England and South Africa

Answer: Fake

Q3:  watermelon is one of the only foods which is both fruit & Vegetable?

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 15 July

S4E215: Kumble’s 10/10 record

Q1:  Priyanka Chopra made her acting debut in a south Indian film.

Answer: Not Fake

Q2:  Anil Kumble took his iconic 10-wicket haul in a match against Australia.

Answer:  Fake

Q3:  India’s first private airport was opened in Cochin.

Answer: Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 14 July

S4E214: The First Khan

Q1:  Novak Djokovic won the 2021 french open

Answer: Not Fake

Q2: mohiniyattam dance form originated in Odisha

Answer:  Fake

Q3: Dilip Kumar played the role of king Akbar in the film Mughal e Azam

Answer: Fake

Fake or not fake Quiz Answers 13 July

S4E213: World’s First University?

Q1: Rabindranath Tagore was born in Shantiniketan – West Bengal.

Answer:  Fake

Q2:   Parrots are better than Ravens at mimicking human speech.

Answer:  Fake

Q3:  The ancient university of Taxila is located in present-day Bihar.

Answer:  Fake

Fake or not fake Quiz Answers 12 July

S4E212: World’s Happiest Country

Q1: The official currency of Bhutan is Taka.

Answer:  Fake

Q2:  People with alektorophobia are afraid of beards.

Answer:   Fake

Q3: Swimming is the only Olympic sport where no competitor can cross the finish line.

Answer:  Not Fake

Fake or not fake Quiz Answers 11 July

S4E211: Pravasi Rojgar

Q.1  Nana Patekar has recently launched an online platform ‘Pravasi Rojgar to help migrants find job opportunities.

Answer: Fake

Q.2 Insulin is produced and synthesized in the pancreas.

Answer: Not fake

Q.3  Meghan Markle’s first name is Rachel.

Answer: Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 10 July

S4E210: Mecca of Cricket

Q.1  The finals of the World Test Championship 2021 were played at the Lord’s cricket ground.

Answer: Fake

Q.2 Sitars can be made from pumpkins.

Answer: Not fake

Q.3 Pigeons can recognize human faces.

Answer: Not fake

Fake or not fake Quiz Answers 9 July

S4E209: Aamir’s Tennis Affair

Q.1 The word ‘muscle’ originates from a hindi word?

Answer: Fake

Q.2 Aamir khan is also a state level tennis player?

Answer: Not fake

Q.3 The NASA mars mission 2020 created oxygen on mars?

Answer: Not fake