Kya Bolti Public Quiz Answers Today: 26 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 26 October 2021 Season 4 Episode 47 Grocery: Online Ya Offline? Quiz Answers.

Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz 2021 today by answering all the 3 questions correctly and get yourself a chance to win free vouchers and super coins.

Correct Kya Bolti Public Answers are updated. Scroll the page and have a look at the Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers. Get all Flipkart Quiz Answers and Amazon Daily Quiz Answers

Flipkart Quiz Answers: Daily trivia, beat the genius, prize wali pathshala, khel paheliyon ka, kya bolti public, daam sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 26 October

(Refresh the page if you could not find answers here: Click Here)

S4E47: Grocery: Online Ya Offline?

Q1: How do you shop for your grocery

Answer 1: (A) Online Shopping

Q2: Do you play along quiz shows that air on tv

Answer 2: (A) Yes

Q3: What do people like more

Answer 3: (B) Palak Paneer

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 25 October

S4E46: Landline: Yes Or No?

Q1: Are you super superstitious about a black cat croosing your path?

Answer 1: (A) No

Q2: What percent of people remove their shoes before entering their house?

Answer 2: (A) 60-70

Q3: Do you still have a landline phone?

Answer 3: (B) No

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 24 October

S4E45: Losing: Phone ya Keys?

Q1: What are you most likely to lose?

Answer 1: (B) Keys

Q2: What percent of people can read Devanagari script?

Answer 2: (B) 70-80

Q3: Should the government make sanitary pads free of cost?

Answer 3: (A) Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 October

S4E44: Schools: Haan ya Na?

Q1: How many times do you brush your teeth?

Answer 1: Twice A Day

Q2: Should schools be fully opened for kids now?

Answer 2: Yes

Q3: Can Indians cook international dishes?

Answer 3: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 22 October

S4E43: Bachchan’s ya Kapoor’s?

Q1) What would you rather see?

Answer: Your Own Future

Q2) How do you prefer sleeping?

Answer: On your Back

Q3) Who would you rather go to dinner with?

Answer: The Kapoor’s

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 21 October

S4E42: Garden ya Balcony?

Q1: What percent of people buy ayurvedic medicine?

Answer 1: 40-50%

Q2: What is a must-have in your dream house?

Answer 2: Balcony With A View

Q3: What do people prefer to give as a wedding gift?

Answer 3: Cash

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 20 October

S4E41: Proposal: Taj ya Eiffel

Q1: Have you ever had a crush on your teacher?

Answer:  No

Q2: What percent of people can speak more than 3 languages?

Answer:  50-60%

Q3: Which would be your dream proposal place?

Answer:  Eiffel Tower

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 October

S4E40: Wedding: Grand ya Simple?

Q1: Which situation will embarrass you more

Answer 1:  Continuous Hiccups

Q2: What percent of people hate karela

Answer 2: 70-80%

Q3: What kind of wedding would you prefer having

Answer 3:  Big Fat Indian Wedding

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 18 October

S4E39:Athlete ya Cricketer?

Q1) Can you match your current signature with your first signature?

Answer: Yes

Q2) What would you rather be?

Answer: Cricketer

Q3) What percent of people prefer travelling solo?

Answer: 70% – 80%

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 17 October

S4E38: Kohli ya Dhoni?

Q1: Who is your favourite comedian?

Answer: Kapil Sharma

Q2: Who is your all time favourite Indian cricketer?

Answer: MS Dhoni

Q3: Are you satisfied with your current monthly salary?

Answer: No

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 16 October

S4E37:  Mountain ya Beaches?

Q1: Do people pass on their gift to others

Answer: Yes

Q2: What is more likely to make you laugh

Answer: Jokes

Q3: What percent of people would like to build a house in the mountains

Answer: 40-50%

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 15 October

S4E36: Horror Movies: Haan ya Nah?

Q1: Do people chew nails?

Answer 1:  Yes

Q2:Which kind of pizza do people prefer to eat?

Answer 2:  Margarita Pizza

Q3: What percent of people are not afraid to watch horror movies?

Answer 3: 70%-80%

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 October

S4E35: Bollywood ya Cricket?

Q1: What percent of people hate taking selfies?

Answer 1:  50-60%

Q2: Who do people find funnier?

Answer 2:  Zakir Khan

Q3: Is Cricket bigger than Bollywood in India?

Answer 3:  Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 13 October

S4E34: Love ya Arrange Marriage

Q1: What percent of people like monsoon?

Answer 1:  60-70%

Q2: Who is a bigger star?

Answer 2: Kiara Adwani

Q3: What do people prefer?

Answer 3:  Love Marriage

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 12 October

S4E33: WFH: Yes ya No?

Q1: Do people prefer working from home

Answer: Yes

Q2: Where do people prefer watching shows

Answer:  TV

Q3: What percent of people fake their age

Answer:  70-80%

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 11 October

S4E32: Swimming ya Cycling

Q1) What exercise do people prefer?

Answer: Cycling

Q2) What percentage people fast for spiritual reasons?

Answer: 60% – 70%

Q3) Which store are you likely to enter?

Answer: All items Rs.500

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 10 October

S4E31: Sunrise ya Sunset?

Q1: Which one do people prefer

Answer 1: Sunrise

Q2: What percent of people believe that green tea can help you lose weight

Answer 2:  70-80%

Q3: Do people put their shopping plans on hold to shop at a sale

Answer 3: yes [Option 1] 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 9 October

S4E30: Shopping Han Ya Nah..!

Q1: What does food taste better with

Answer 1:  Ghee

Q2: What percentage of people share their things with others

Answer 2:  70-80%

Q3: Have people already shopped from the big billion days sale

Answer 3:  Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 8 October

S4E29: Shadi: Function ya Khana?

Q1: How many people attend weddings only for foods

Answer:  30-40%

Q2: If you were an entrepreneur what would be your business be

Answer:  Food

Q3: What would u prefer shopping more during the sale period

Answer:  Electronics

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 7 October

S4E28: Ghost: Fact Or Fiction?

Q1: How many people believe that ghosts exist?

Answer 1: 50-60%

Q2: What would you do if you had a superpower?

Answer 2:  Time Travel

Q3: Should your partner have your social media access?

Answer 3: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 6 October

S4E27: Work: Morning ya Night?

Q1: What time of the day do people like working early morning or late nights

Answer 1:  Late Night

Q2: Is spoken English necessary to get a job?

Answer 2: Yes

Q3: Who is the better digital content creator?

Answer 3: Prajacta Koli

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 5 October

S4E26: Sandals ya Shoes

Q1: What type of footwear do women prefer

Answer 1:  Shoes

Q2: How many people read terms and conditions while signing a document?

Answer 2: 70- 80%

Q3: Do you think Indian men still wear vests under their shirt

Answer 3: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 4 October

S4E25: Movies ya Serials

Q1) Which celebrity couple do people like more?

Answer: Ranveer – Deepika

Q2) What do people like watching more?

Answer: Movies

Q3) Do people try on clothes before they buy?

Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 3 October

S4E24: Romance Ya Thriller?

Q1: Who do people prefer listening to during the monsoon season

Answer 1:  Arjit Singh

Q2: What is the strangest thing people have done during an online meeting

Answer 2:  Brushing Teeth

Q3: What genre of movie do people prefer watching on a date

Answer 3: Action And Thriller

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 2 October

S4E23: Jewellery: Gold Ya Diamond?

Q1: What do people prefer doing on Sunday

Answer 1: Sleeping

Q2: Do people prefer diamond or gold Jewellery ?

Answer 2:  Gold

Q3: Do people prefer listening to music while working

Answer 3:  No

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 1 October

S4E22: Selfie Ya Photograph?

Q1: Do people need one alarm or more than one to wake up?

Answer 1:  One Alarm

Q2: Which cousin siblings duo looks better

Answer 2: Parineeti- Priyanka

Q3: Do people prefers being clicked by others or take their selfies

Answer 3:  Taking Selfie

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 30 September

S4E21: News: TV ya Online?

Q1: Where do people prefer to watch the news?

Answer 1: News Channel

Q2: What percent of people still prefer to listen to the radio?

Answer 2: 50-60%

Q3: Where do youngsters learn cooking from?

Answer 3: Family

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 29 September

S4E20: Sports: Indoor ya Outdoor?

Q1: What type of men do women prefer?

Answer 1: (A) Outgoing

Q2: What time of the day do people prefer to surf the internet?

Answer 2: (A) During The Day

Q3: What kind of sports do people prefer more?

Answer 3: (A) Outdoor

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 28 September

S4E19: Petticoat Baba

Q1: Do people believe in astrology

Answer 1:  60-70 %

Q2: What are people scared of more?

Answer 2:  lizard

Q3: Who do people find more cute old people or kids?

Answer 3: Kids

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 27 September

S4E18: Khana: Chinese Ya Italian?

Q1: Do people remember birthdays only because of social media

Answer 1: 60-70%

Q2: What do people prefer to watch on Instagram?

Answer 2: Reels

Q3: What do people prefer to eat at restaurants?

Answer 3:  Chinese

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 26 September

S4E17: Rail Ya Khudki Gadi?

Q1: What percent of people prefer public transport during covid?

Answer 1: 30-40%

Q2: What time do people prefer to sleep at night?

Answer 2:  Before Midnight

Q3: What are people more scared of?

Answer 3:  Flight Takes Off

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 25 September

S4E16: Roti Ya Makaan?

Q1: Which superpower would people like to have for a day

Answer 1:  Mind Reading

Q2: Do people buy things sold at traffic signals

Answer 2:  Yes

Q3: If people were stranded on an island what would they prefer more

Answer 3:  Food

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 24 September

S4E15: Go Corona Go

Q1: According to people would the world become covid free by the end of 2022

Answer 1:   60-70%

Q2: What would people prefer to buy if they had 5 lakh rupees

Answer 2:  New Car

Q3: According to people which is Akshay Kumar’s most preferred role?

Answer 3:  Comedy

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 September

S4E14: Jamun Ya Jalebi?

Q1) How do women prefer men?

Answer: With Beard

Q2) Which sweet dish do people prefer to eat?

Answer: Jalebi

Q3) What percentage of people hater their boss?

Answer: 30% – 40%

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 22 September

S4E13: Outing Ya Staying Home?

Q1: What percentage of people think that there should be censorship on the OTT platform

Answer 1:  70- 80 %

Q2: Which one of these would not have acted in films if they don’t have any film background

Answer 2:  Sonakshi S

Q3: What do people prefer to do on weekends

Answer 3:  Going Out

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 21 September

S4E12: Ethnic Ya Western?

Q1: According to people which is the better breakup song?

Answer 1: (A) Channa Mareya

Q2: Do people google before meeting new people?

Answer 2: (A) Yes

Q3: Which of Alia Bhatt’s looks do people like more?

Answer 3: (B) Western

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 20 September

S4E11: Free Alcohol Ya Wifi?

Q1: What should flights provide?

Answer 1:  Free WiFi

Q2: Do grown-ups watch cartoons?

Answer 2:  70-80

Q3: Which sibling duo is cooler?

Answer 3:  Janhavi and Khushi Kapoor

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 September

S4E10: Digital Ya Cash?

Q1: Do people like watching cricket

Answer 1: Yes

Q2: What do people prefer more

Answer 2:  Cooking At Home

Q3: Do people prefer online payment over cash payments

Answer 3:  Online Payment

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 18th September

S4E9: Reviews Ya Price?

Q1) What is more important for people while shopping at Flipkart?

Answer: Good Reviews

Q2) Do people still hangout with your school friends?

Answer: Yes

Q3) Which Priyanka Chopra movie do people like more?

Answer: Dil Dhadakne do

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 17th September

S4E8: Original Songs Ya Remix?

Q1: Who snores more?

Answer:  Men

Q2: Do you like remixes of old songs?

Answer:  No

Q3: Which is worse?

Answer:  Stomach Ache

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 16th September

S4E7: Kundli Ya Swiping?

Q1:  What phone unlock feature do people like more?

Answer 1:  Finger Print

Q2: Do people think Salman Khan is the most popular khan of Bollywood

Answer 2:  Yes

Q3: Where do people prefer looking for a partner

Answer 3:  Matrimonial Site

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 15th September

S4E6: iPhone Essential Ya Luxury?

Q1: How many people read the newspaper every day?

Answer: 70-80%

Q2: Which Mask do people prefer?

Answer:  STYLISH

Q3: Do people think that owning an iPhone is a luxury?

Answer:  YES

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14th September

S4E5: Hottie: Nora ya Malaika?

Q1) Who do people think is a better dancer?

AnswerNORA FATEHI

Q2) Which side of the family do people like more?

Answer: Maternal

Q3) Should Children below 8 have access to mobile phones?

Answer: No

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 13th September

S4E4: Joint Ya Nuclear Family

Q1) What do people think are 2000 rupee notes are of any use?

Answer: Yes

Q2) What percentage of people prefer living with their parents?

Answer: 80% – 90%

Q3) Who do people follow more on social media?

Answer: Influencers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 12th September

S4E3: Ladakh Ya Goa Trip

Q1) Where would people prefer to go on a vacation?

Answer: Goa

Q2) What kind of coffee do people prefer to drink?

Answer: Hot

Q3) Can people who have taken both vaccines avoid wearing masks?

Answer: No

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 11th September

S4E2: IPL Ya T20I

Q1) What do people prefer traditional watches or smartwatches?

Answer: Option 2

Q2) What do people prefer watching T20 or IPL?

Answer: IPL

Q3) What percentage of people play the new version of PUBG?

Answer: 30% – 40%

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 9th September

S4E1: Yoga ya Cardio

Q1) How many people prefer online shopping in India?

Answer: 80% to 90%

Q2) Do you think those female actors should be paid equally as a male actresses in Bollywood?

Answer: Yes

Q3) Which of these fitness regime people prefer?

Answer: Yoga

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 22 August

S3E41: Paratha: Gobi ke ya Aloo?

Q1) Indians are more anticipated about which movie?

Answer: Sooryavanshi

Q2) Which version of Paratha is loved by Indians?

Answer: Aloo Paratha

Q3) Who is India’s favorite cricket commentator?

Answer: Aakash Chopra

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 21th August

S3E40: Apple Vs OnePlus

Q1: With which actress did Ranbir look best on screen?

Answer: Ranbir and Anushka in ADHM

Q2: Should the minimum age for smoking be 21?

Answer: Yes

Q3: Which brand of the phone does India prefer?

Answer: Apple

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 20th August

S3E39: Alia in Hollywood

Q1: Which Cricketer Has A Better Physique?

Answer 1: (A) Virat Kohli

Q2: Among The New-Gen Bollywood Actress Who Should Make Their Hollywood Debut?

Answer 2: (B) Alia Bhatt

Q3: What Is India’s Favorite Disk During Winters?

Answer 3: (B) Gaajar Ka Halwa

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19th August

S3E38: Bollywood’s Cute Couples

Q1) Do Indians spend more than 3 hours on mobile?

Answer: Yes

Q2) Which of these shows is more nostalgic?

Answer: Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi

Q3) Which of these Bollywood couples makes a cuter couple?

Answer: Kiara and Siddharth

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 18th August

S3E37: Madhuri ya Sridevi?

Q1) Who is a more iconic dancer?

Answer: Madhuri Dixit

Q2) Which of these subjects were least favorite during school days?

Answer: History 

Q3) Which breed of dog does India prefer to adopt as a pet?

Answer: German Shepherd

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 17th August

S3E36: Mcd ya KFC?

Q1) Who is India’s favorite Naagin actress?

Answer: Mouni Roy

Q2) Is the ‘Odd-Even’ Rule the right tactic to fix air Pollution?

Answer: Yes

Q3) What is India’s favorite Burger joint?

Answer: KFC

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 16th August

S3E35: Antakshari ya Charades?

Q1) Which game do people prefer to play in a public?

Answer: Antakshari

Q2) Can women live without buying clothes for a year?

Answer: No

Q3) Will it be necessary to wear a mask after getting vaccinated?

Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 15th August

S3E34: Masala ya Green Tea?

Q1) Which version of tea is India’s favorite?

Answer: Healthy green tea

Q2) Which of the Sushant Singh movie is India’s favorite?

Answer: M.S Dhoni- The Untold Story

Q3) Do we believe in love at first sight?

Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14th August

S3E33: Bol Bacchan

Q1) Who is India’s favourite celebrity chef?

Answer 1: Vikas Khanna

Q2) Will Joe Biden turn out to be a better president?

Answer 2: Yes

Q3) Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the COVID-19 callertune?

Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 13th August

S3E32: Bollywood Mommies

Q1) Which was the most popular meme of 2020?

Answer 1: Rasode Mein Kaun Tha memes?

Q2) After marriage which kind of family does one prefer to stay in?

Answer 2: Joint Family

Q3) Which Bollywood mommy is hotter?

Answer 3: Kareena Kapoor Khan

Kya Bolti Public Quiz Answers 12th August

S3E31: Kangana ya Deepika?

Question 1) Do Indians take pictures of their food before eating it?

Answer 1: No

Question 2) Which Bollywood celebrity should join politics?

Answer 2: Deepika Padukone

Question 3) Which Bollywood movie’s sequel is more awaited?

Answer 3: Bhool Bhulayiaa 2 

Kya Bolti Public Quiz Answers 11th August

S3E30: Timeless Beauties

Question 1) Which actress has aged more gracefully?

Answer 1: Rekha

Question 2) Do Indians take shower daily during winters?

Answer 2: Yes

Question 3) Indians would pet which wild animal?

Answer 3: Panda

Kya Bolti Public Quiz Answers 10th August

S3E29: Style Diva Kiara

Question 1) Does India believe that COVID-19 pandemic can completely end?

Answer 1: Yes

Question 2) Which Bollywood diva has the best style quotient?

Answer 2: Kiara Advani

Question 3) Which is the most common excuse given during work from home?

Answer 3: Internet Not Working

Kya Bolti Public Quiz Answers 9th August

S3E28: Taarak vs CID?

Q1) Which of these is India’s favourite Kareena Kapoor character?

Answer 1: Geet from Jab We Met

Q2) Who is better at remembering dates?

Answer 2: Women

Q3) Which TV series do Indians prefer to watch with family?

Answer 3: Tarak Mehta ka Ooltah Chashma

Kya Bolti Public Quiz Answers 8th August

S3E27: Mahindra ya Toyota?

Q1) Which is India’s favourite Ranveer Singh’s performance?

Answer 1: Bajirao

Q2) Should mental health get the same importance as physical health?

Answer 2: Yes

Q3) Which car does India prefer for a family road trip?

Answer 3: Toyota

Kya Bolti Public Quiz Answers 7th August

S3E26: Haldi ya Kaadha?

Question 1) When Indians fall sick which is their go-to home remedy?

Answer 1: Drink turmeric milk

Question 2) Who is more preferred as a companion for a date?

Answer 2: Sushmita Sen

Question 3) Which of these activities humans must prioritize first to save the environment?

Answer 3: Plant Trees

Kya Bolti Public Quiz Answers 6th August

S3E25: New Year, ‘New Me’

Question 1) Which of these is a more common new year resolution?

Answer 1: Save Money

Question 2) Who is a more popular Student Of The Year-2 actress?

Answer 2: Ananya Pandey

Question 3) Do Indians prefer having a password for their phone?

Answer 3: Yes

Kya Bolti Public Quiz Answers 5th August

S3E24: Swagat Karo Humara

Question 1) Which of these Salman’s avatar is more popular?

Answer 1: Dabangg’s Sunglasses

Question 2)Who is a more popular YouTuber?

Answer 2: Carry Minati

Question 3)Which is a better college snack?

Answer 3: Maggi

Kya Bolti Public Quiz Answers 4th August

S3E23: Hakka ya Spaghetti

Question 1) Who is a bigger heartthrob?

Answer 1: Kartik Aaryan

Question 2)What’s the first thing people do when they wake up?

Answer 2: Check Phone

Question 3)Which cuisine is more preferred while dining out?

Answer 3: Chinese

Kya Bolti Public Quiz Answers 3rd August

S3E22: Kuch Meetha Ho Jaye

Question 1) What is more romantic to witness with your partner?

Answer 1: Sunset

Question 2) Which dessert is more preferred?

Answer 2: Chocolate

Question 3) Who is India’s favourite comedian?

Answer 3: Kapil Sharma

Kya Bolti Public Quiz Answers 2nd August

S3E21: Jadoo ki Jhappi 

Question 1) Which Punjabi singer is more soulful?

Answer 1: Guru Randhawa

Question 2) What is the better way of showing affection?

Answer 2: Hug

Question 3) Which is your favorite cartoon show?

Answer 3: Tom & Jerry

Kya Bolti Public Quiz Answers 1st August

S3E20: CoupleGoals Virushka

Question 1) Which couple looks more cute?

Answer 1: Virat-Anushka

Question 2) Which of these permanent accessory do Indians prefer?

Answer 2: Tattoo

Question 3) Which of these reality show is more entertaining?

Answer 3: Kaun Banega Crorepati 

Kya Bolti Public Quiz Answers 31st July

S3E19: Kashmir Se Kanyakumari

Question 1) Which of these star kid’s debut India is waiting for?

Answer 1: Aryan Khan

Question 2) Which of these is more important for the development of our country?

Answer 2: Education

Question 3) How do Indians like to see their partner?

Answer 3: Without Makeup

Kya Bolti Public Quiz Answers 30th July

S3E18: Jacqueline ya Sara

Question 1) What does India prefer to do while attending a wedding?

Answer 1: Hit the dance floor

Question 2) What is the first thing people notice when they meet someone for the first time?

Answer 2: Smile

Question 3) Whose workout picture is better?

Answer 3: Jacqueline Fernandez

Kya Bolti Public Quiz Answers 29th July

S3E17: Paratha ya Poha

Question 1) Which of these destination is a more popular option for a Dream Vacation?

Answer: Paris

Question 2) Should only men pay on a date?

Answer: No

Question 3) Which one is a more popular breakfast?

Answer: Paratha

Kya Bolti Public Quiz Answers 28th July

S3E16: Cooking Competition

Question 1) Who is a better cook?

Answer 1: Women

Question 2) PUBG ban should be lifted?

Answer 2: No

Question 3) Which SRK film is more popular?

Answer 3: Kuch Kuch Hota Hain

Kya Bolti Public Quiz Answers 27th July

S3E15: Pizza ya Burger?

Question 1) Which is the ultimate Bollywood love song?

Answer 1: Tum Hi Ho

Question 2) What is India’s favourite fast food?

Answer 2: Pizza

Question 3) Which day is more important for Indians?

Answer 3: Mothers Day

Kya Bolti Public Quiz Answers 26th July

S3E14: Gym ya Yoga

Question 1) What do Indians prefer for weight loss?

Answer 1: Yoga

Question 2) Where would you like to take your partner on the first date?

Answer 2: Movies

Question 3) Which of these sport do Indians find more adventurous?

Answer 3: Sky Diving

Kya Bolti Public Quiz Answers 25th July

S3E13: The Fashion Adda

Question 1) Which kind of social service do Indians want to do?

Answer 1: Feed People

Question 2) Which of these Bollywood movies from the 60’s era should be recreated?

Answer 2: Mera naam joker

Question 3) Which kind of jeans is more preferred?

Answer 3: Skinny Jeans

Kya Bolti Public Quiz Answers 24th July

S3E12: North Chai or South Coffee

Question 1) Where do Indians spend most of their money?

Answer 1: Food

Question 2) What does India prefer to drink?

Answer 2: Tea

Question 3) Most of the Indians are?

Answer 3: Punctual

Kya Bolti Public Quiz Answers 23rd July

S3E11: Hera Pheri ya Dhamaal

Q 1} Which of these household chores is more important?

Answer 1 – Cooking

Q 2} Which cafe is more preferred in India?

Answer 2 – Cafe Cofee Day

Q 3} Which movie is enjoyed the most?

Answer 3 – HERA PHERI

Kya Bolti Public Quiz Answers 22nd July

S3E10: Ludo ya Carrom

Question 1) Which is India’s favorite dessert?

Answer 1: Gulab Jamun

Question 2) What is better for taking notes?

Answer 2: Phone

Question 3) Which indoor game is preferred by Indians?

Answer 3: Ludo

Kya Bolti Public Quiz Answers 21st July

S3E9: Badshah ya Eminem

Q 1} Who spends more time on the phone?

Answer 1 – Children

Q 2} Which Bollywood actor looks better with Sara Ali Khan?

Answer 2 – Karthik Aryan

Q 3} Which of these is preferred for ringtones?

Answer 3 – Hindi Songs

Kya Bolti Public Quiz Answers 20th July

S3E8: TOI ya Arnab?

Q1. What is a better way of consuming news?

Ans: Newspaper

Q2. Which street food do you like the most?

Ans: Paani Puri

Q3. Which is India’s favorite friendship-based movie?

Ans: Zindagi Na Milegi Dobara

Kya Bolti Public Quiz Answers 19th July

S3E7: Tinder pe Coffee

Q1. What time of the day do Indians prefer to work?

Ans. Early Morning

Q2.  What type of dating do Indians prefer?

Ans. Traditional Dating

Q3. Who has a better physique?

Ans. Hritik Roshan

Kya Bolti Public Quiz Answers 18 July

S3E6: Phone Battery ya Camera

Question 1) Which of these has been affected the most by lockdown?

Answer: Professional Life

Question 2) Which feature is more important in a mobile phone?

Answer: Long Battery Life

Question 3) What does India prefer?

Answer: Long Hair

Kya Bolti Public Quiz Answers 17 July

S3E5: Dhoni Vs Kohli

Q 1. Which of these movies inspires Indians to go for a trip?

Answer: Zindagi Na Milegi Dobara

Q 2. What attire do Indian women generally wear for festivities?

Answer: Saree

Q 3.  Which cricketers swag does India like more?

Answer: M.S Dhoni’s Helicopter Shot

Kya Bolti Public Quiz Answers 16 July

S3E4: Phone Vs Wallet

Q 1. Which of these would you not leave home without?

Answer: Phone

Q 2. How does India prefer communicating?

Answer: Audio Call

Q 3. How do Indians experiment with their look?

Answer: Hair cut

Kya Bolti Public Quiz Answers 15 July

S3E3: Auto Vs Bus

Q1: What Does India Prefer?

Answer 1: Work from home

Q2: Which Public Transport Is Preferred By Indians

Answer 2: Bus

Q3: Which Of Khan’s Movies Is Most Awaited?

Answer 3: Salman’s Radhe 

Kya Bolti Public Quiz Answers 14 July

S3E2: Naram Garam

Q1: Which Is Indias Favorite Season?

Answer 1: Winter

Q2: Which Of Akshay Kumar’s Movie Has Inspired India The Most?

Answer 2: Padman

Q3: What Is The Preferred Mode Of Transport Of Indians?

Answer 3: Flight

Kya Bolti Public Quiz Answers 13 July

S3E1: Online ya Offline

Q1: Which Form Of Shopping Is Preferred By Indians?

Answer 1: Online Shopping

Q2: Which Is The Most Loved Indian Celebrity Couple Who Got Married Recently

Answer 2: Neha And Rohan Preeth

Q3: Does India Support Farmers Protest?

Answer 3: Yes