Binance PAX Gold Quiz Answers: Learn & Earn $PAXG

Binance PAX Gold Quiz Answers

Binance PAX Gold Quiz Answers – Take the new Binance learn & earn ‘PAX Gold’ quiz which will go live on 21st July 2022, 07:00 AM UTC, and earn assured $PAXG token.

Earn up to $13 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 21st July 07:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $PAXG, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn & earn PAX Gold quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Learn & Earn Assured $PAXG Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Learn & earn PAXG quiz will go live on 21st July 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards.

Binance Learn & Earn PAXG Quiz Answers

Questions may be asked randomly so attempt every question carefully

Q1) The value of a PAXG token is equal to:

Answer: 1 troy oz. of physical gold

Q2) How do I know PAXG is fully backed by physical gold?

Answer: An independent auditing firm performs monthly checks on Paxos’ gold reserves.

Q3) PAXG storage fees are

Answer: 0.00%

Q4) When you own PAXG, you own physical gold. True or false?

Answer: True

Q5) Paxos holds all customer assets, including PAXG, safely separate from any corporate funds and the company balance sheet.

Answer: True

Q6) PAXG is regulated and approved by _

Answer: New York State Department of Financial Services

Q7) How can a PAXG holder look up their vaulted physical gold’s serial number and physical characteristics?

Answer: Enter their Ethereum wallet address on the PAXG lookup tool

Q8) Where are PAXG’s physical gold reserves stored?

Answer: London Bank Vaults

Q9) Which gold tokens can be redeemed for physical gold?

Answer: PAX Gold (PAXG)

Q10) PAXG is built as an _

Answer: ERC-20 token on the Ethereum blockchain