Binance BitTorrent Quiz Answers: Learn & Earn $BTTC

Binance BitTorrent Quiz Answers

Binance BitTorrent Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn BTTC quiz which will go live on 7th September 2022, 09:00 AM UTC, and earn assured $BTTC tokens.

Earn up to $7 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like Bittorrent, Livepeer, Mantra, XRP Ledger, Lisk, Band Protocol, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 7th September, 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $BTTC, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn and earn BitTorrent quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn BitTorrent Quiz

Quiz NameBinance Learn & Earn BitTorrent Quiz
Quiz Date & Time7th September 2022, 09:00 AM (UTC)
Quiz is AboutBitTorrent $BTTC Token
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsAssured $BTTC Token
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

How To Take Binance Learn & Earn BitTorrent Quiz?

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Go to Binance Learn & Earn Quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Binance Learn & Earn BitTorrent Quiz will go live on 7th Septeber 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $BTTC token rewards.

Binance Learn & Earn BitTorrent Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) How can users request faster download speed?

Answer: They need to submit a bid with the amount of BTTC they’re willing to offer seeders

Q2) Which of the following is a unique feature of DLive?

Answer: Content creators and viewers can both earn BTTC rewards on the platform

Q3) What can BTTC holders do with their tokens on the BitTorrent ecosystem?

Answer: All are correct

Q4) Which blockchain is BitTorrent based on?

Answer: TRON

Q5) Where can BTTC be used within the BitTorrent ecosystem?

Answer: All are correct

Q6) BTFS is a scalable, decentralized, and cost effective file storage system.

Answer: True

Q7) Who can seed content to other users on the BitTorrent network?

Answer: Anyone who has complete files and is connected to the BitTorrent network

Q8) When did the Tron Foundation acquire BitTorrent?

Answer: 2018

Q9) How does the BitTorrent File System (BTFS) safeguard users’ files?

Answer: Through advanced encoding methods and file repairing technologies