Binance Biswap Quiz Answers: Learn & Earn BSW

Binance Biswap Quiz Answers

Binance Biswap Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn Biswap quiz which will go live on 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC), and earn assured BSW tokens.

Take all learn & earn quizzes like Thorchain, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr and earn up to $10 worth cryptos.

All new users who register on Binance after 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC) and complete KYC, may participate by reading the articles, watching the video and completing quizzes from 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC).

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of RUNE, BSW, JASMY, and other cryptos depending on the course of the quiz they complete.

All Binance learn & earn Biswap quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

How To Participate In Binance Learn & Earn?

1) Tap on the link given below and create a new account on Binance exchange.

2) Signup with your valid mobile number/email id and complete your KYC verification.

3) On the Binance app dashboard tap on learn & earn banner or directly visit here.

4) Binance learn & earn Biswap quiz will go live on 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Earn assured BSW (Biswap) coins for free by completing the quiz.

** All new KYC users registered from 2nd June 07:00 AM (UTC) onward will be eligible to participate in the program

Binance Learn & Earn Biswap Quiz Answers

Q1) What is the current BSW emission rate per block?

Answer: 16 BSW

Q2) What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Answer: 20%

Q3) What is the trading fee on the Biswap NFT Marketplace?

Answer: 0.1%

Q4) Biswap is a___

Answer: Decentralized exchange utilizing an AMM model

Q5) Who was Biswap audited by?

Answer: Certik

Q6) Biswap’s core products include

Answer: All are correct

Q7) How is the Biswap NFT Marketplace trading fee distributed?

Answer: Distributed equally between buyers and sellers in Robi Boosts.

Q8) What is Biswap’s native token?

Answer: BSW

Q9) Biswap’s core products include

Answer: All are correct