• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:4 mins read

PlayerzPot Mega Quiz Answers Today 30 October 2021

PlayerzPot Mega Quiz Answers Today 30 October 2021: Win an Amazon voucher worth ₹3500 every week and get a chance to win a Tata Altroz Filtroz Car.

Playerzpot mega quiz questions are based on general knowledge and contain only 10 questions.

You can play PlayerzPot mega quiz every day and get yourself a chance to win Amazon vouchers or a Tata Altroz Filtroz Car.

The quiz will be live from 12:00 am to 11:59 pm every day. Also, you can learn something new & increase your general knowledge from this quiz.

PlayerzPot Mega Quiz Rules

1) This megs quiz contains only 10 questions.

2) Each question is of 10 points.

3) Total 15 seconds will be given for answering each question.

4) In case of the timer running out, the selected answer will be taken into consideration.

5) The quiz will be live from 12:00 am to 11:59 pm.

6) Check the leaderboard on Playerzpot.com or the official Playerzpot app.

How to play PlayerzPot Mega Quiz?

1) Download SonyLIV app from the Google play store.

2) Login into the app or Sing up into the app if you are a new user.

3) Now on the homepage, scroll down you will get KBC play-along quiz banner.

4) Click on it you will the Playerzpot Mega Quiz option (See the image given below).

5) Now click on the Playerzpot Mega Quiz icon. 

6) Enter the details that are asked, play the quiz and submit the answers.

PlayerzPot Mega Quiz Answers

PlayerzPot Mega Quiz Answers Today

(Note: Questions may be randomly asked and may be different)

Learn something new from this general knowledge quiz

Q1) Which country is called as Land of Rising Sun?

Answer: Japan

Q2) What is the nickname for Indian Football team?

Answer: The Blue Tigers

Q3) Who was the coach of MI team in IPL 2021?

Answer: Mahela Jayawardene

Q4) Diwali is the shortened version of Deepavali. What does the word Deepavali actually mean?

Answer: Row of lighted lamps

Q5) Who was the wicketkeeper of RR team in IPL 2021?

Answer: Sanju Samson

Q6) What was the total strike rate of Shimron Hetmyer in IPL 2021?

Answer: 168

Q7) Who is the actress in Shershaah?

Answer: Kiara Advani

Q8) Indias largest city by population?

Answer: Bengal

Q9) Bihu, the harvest festival is celebrated in which state of India?

Answer: Assam

Q10) Indias largest city by population?

Answer: Mumbai