Binance Liquid Swap Quiz Answers | July 2022

Binance Liquid Swap Quiz Answers

Binance Liquid Swap Answers – You need to pass a quiz before you add in liquid pool on the Binance exchange and it is a mandatory quiz that needs to be given to proceed further.

Binance exchange is a platform where you can buy, trade, or hold 600+ cryptocurrencies like Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Rune, Cardano, Binance Coin, SHIB, and many more.

Additionally, explore awesome art and collectibles on Binance NFT marketplace! BNB is the native asset on Binance Chain, a blockchain software system developed by Binance and the community.

There is Binance Learn & Earn section where you can earn free crypto by taking quizzes, completing trading tasks, etc. Here in this post you will find Binance questionnaire answers.

In this post, you will get updated Binance Liquid Swap Quiz Answers for this month, July 2022. You can also join our telegram channel for other quiz answers and verified airdrops too.

Binance Liquid Swap Quiz Answers

Q1) ‘Liquid Swap’ is a product developed on which of the following design principles?

Answer: AMM (Automatic Market Maker)

Q2) Is ‘Liquid Swap’ a guaranteed investment?

Answer: No, a loss may incur

Q3) When you provide liquidity, which of the following views is incorrect?

Answer: Any token can be added

Q4) In the current BUSD / DAI pool, the pool price is 1 BUSD:1 DAI. If you trade 10,000 BUSD into DAI, the system prompts you that there will be a 3% slippage in this transaction. If the transaction is successful, you will lose due to slippage

Answer: ≈ 300 USD

Q5) When you add 100 BUSD to a BUSD / DAI liquidity pool (the current pool ratio is 4:6/ BUSD:DAI), what tokens will you hold (if transaction fee and slippage are not considered)

Answer: A portion portfolio, including 40 BUSD + 60 DAI, and the portion portfolio will change in real-time

Q6) When you remove your tokens back, which of the following views is incorrect

Answer: You can get the same amount of tokens you added

Q7) Which of the following may cause transaction fees

Answer: All of the above

Q8) In ‘Liquid Swap’ for providing liquidity, there are several situations that may cause losses

Answer: All of the above

Q9) ‘Liquid Swap’ is not a guaranteed investment, after providing the liquidity, the maximum loss you may incur is

Answer: More than 50%

Q10) Regarding the number of portions, the portion value, cost per portion, and unrealized profit and loss, which of the following is incorrect

Answer: The number of portions changes in real-time, but the value of portions remains constant

DISCLAIMER – Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. You are advised that PaisawasoolDeal is not responsible for your trading losses. Also the content expressed here is just for education purposes only.