Binance Learn & Trade Quiz Answers: KAVA, XTZ, SAND & HFT

Binance Learn & Trade

Binance learn & trade quiz answers: New learn and trade campaign announced on Binance where you can win a share of $100,000 in KAVA, XTZ, SAND, and HFT token voucher rewards.

To become eligible you need to read some crypto-related articles, complete the quiz, and need to accumulate a total trading volume of at least $500 equivalent including buys and sells.

All qualified users can win an equal share of $100,000 as multiple token vouchers. You can refer to the learn and trade Binance quiz answers that are given below.

Activity period: 5th December, 07:00 – 18th December 2022, 23:59 (UTC).

Learn, Trade And Share $100000

1) Click here and register for the Binance learn and trade activity.

2) Read the articles that are given in the above link and prepare yourself for the quiz.

3) Complete the quiz and submit the answers, quiz answers are given below.

4) Accumulate a total trading volume of at least $500 including buys and sells across qualified spot trading pairs.

5) Eligible spot trading pairs: KAVA/USDT, KAVA/BUSD, SAND/USDT, SAND/BUSD, XTZ/USDT, XTZ/BUSD, HFT/USDT, HFT/BUSD.

6) Eligible users will share $100,000 prize pool in KAVA, SAND, XTZ, and HFT token vouchers.

7) Token voucher rewards will be distributed within two weeks after the activity ends.

Binance Learn And Trade Quiz Answers

Note: Do your research and recheck the answers before submitting, below given answers are for reference purpose only

Question 1: What is Kava?

  • A DeFi protocol
  • A project built on Cosmos Hub
  • An interoperable Layer 1 with EVM optimized for protocol growth
  • A neo bank

Answer: An interoperable Layer 1 with EVM optimized for protocol growth

Question 2: How is Kava optimized for protocol growth?

  • Through complex developer documentation
  • By remaining a closed blockchain ecosystem
  • By being an interoperable Cosmos-Ethereum EVM with streamlined developer resources
  • By not allowing bridge support

Answer: By being an interoperable Cosmos-Ethereum EVM with streamlined developer resources

Question 3: What is the Tezos blockchain known for?

  • Pioneering Proof of Stake blockchain
  • On-Chain Governance
  • Low transaction Costs
  • The chain that can Self-Upgrade
  • All of the above

Answer: All of the above

Question 4: The upcoming Lima upgrade will be which number upgrade for the Tezos blockchain?

  • 3
  • 10
  • 12
  • 20

Answer: 12

Question 5: How many Alpha Seasons did The Sandbox host during the year 2022?

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Answer: 3

Question 6: What was the first avatar collection that The sandbox released?

  • The Kittens
  • The Dinos
  • The Doggies
  • The Sharks

Answer: The Doggies

Question 7: What is unique about trades on Hashflow?

  • Zero slippage: All hashflow quotes are executed at the displayed price
  • MEV protected: Cryptographic signatures make front-running and other MEV attacks impossible
  • All trades are commission-free
  • All of the above

Answer: All of the above

Question 8: How do I start trading on Hashflow?

  • Create an account and deposit funds
  • Create an account and connect your wallet
  • Deposit funds
  • Connect your wallet

Answer: Connect your wallet

DISCLAIMER

Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. You are advised that Paisawasooldeal is not responsible for your trading losses. Also, the content expressed here is just for educational purposes only.