• Post category:Earn Free Crypto
  • Reading time:4 mins read

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers: Win INR 200 Worth WRX

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers – Participate in the Wazirx P2P learn & earn contest quiz and earn INR 200 worth of $WRX tokens for free.

To participate you must have an account on the Wazirx exchange. If you don’t have then create one from the below given registration link and complete your KYC verification.

The first round of the Wazirx learn & earn quiz campaign will go live on 21st June 2022 at 2:00 PM IST and the topic is ‘a beginner’s guide to Wazirx P2P’. 

Watch the video and read blogs, answer the easy 10 questions, add your WazirX registered email id & referral code. Once you’re done with the quiz make your first P2P trade.

500 random users who have passed the quiz and completed their 1st P2P trade between 21 June, 02:00 to 28 June 2022, 02:00 PM IST will win WRX tokens worth Rs 200 for free.

Wazirx Learn & Earn P2P Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting the quiz, these answers are for reference purposes only

Q1) P2P stands for

Answer: Peer to peer

Q2) In P2P, which stablecoin helps in keeping transactions simple and ensures high liquidity on WazirX?

Answer: USDT

Q3) Who can use the upgraded P2P feature on WazirX?

Answer: Users with Indian KYC

Q4) When can you see the seller’s bank details while trading in P2P?

Answer: As soon as I click on ‘buy’

Q5) What are the benefits of P2P trading?

Answer: All of the above

Q6) Do you need to pay any fees for using WazirX P2P?

Answer: No

Q7) Being a seller/ buyer, what if you don’t want to be auto-matched?

Answer: You can use the XID of your preferred seller/buyer

Q8) How many P2P transactions you can have on a daily basis?

Answer: Unlimited; until the bank has no issues

Q9) In case, the payment is canceled, but the payment status shows “processing”. What should you do, immediately?

Answer: Immediately reach out to the support team

Q10) What is the best time to trade via P2P?

Answer: Anytime, 24*7

How To Participate In The Wazirx Learn & Earn P2P Quiz?

You must be a registered user of WazirX, and you have to complete the KYC to be eligible for this contest

1) Tap on the link given below to visit the Wazirx learn & earn P2P quiz page.

2) Take the quiz and submit the answers along with your registered email & referral id. 

Wazirx Referral ID - wxe3yeg7

3) Once you’re done with the P2P quiz you need to make your first P2P trade.

4) 500 random users will get a chance to win WRX worth INR 200 for free.

5) Activity period – 21 June 2022, 02:00 PM IST to 28 June 2022, 02:00 PM IST.

Terms & Conditions

Only KYC-verified users and only first-time P2P traders are eligible for a reward.

Rewards are limited and will be distributed randomly to 500 lucky users.

Users are eligible for the reward after completing the quiz and a P2P trade between 21 June, 02:00 and 28 June 2022, 02:00 PM IST.

Rewards will only be distributed to those random learners who have passed the quiz.

For the entire giveaway, the WRX price will be considered at $0.21, i.e., ₹16.37, and all prizes will be distributed by 30 June 2022.