Kucoin USDC September Carnival Quiz Answers: Learn & Earn

Kucoin USDC September Carnival Quiz Answers

Kucoin USDC September Carnival Quiz Answers: Participate in the Kucoin learn and earn pop quiz and stand a chance to win a share from a total prize pool of $250,000 USDC.

Kucoin will be co-hosting September Carnival with the USDC team. USDC September Carnival will last the whole of September with various campaigns.

There will be a series of campaigns including a USDC pop quiz, net deposit campaign, trading tournaments, trading bots campaigns, and staking products with high APR on KuCoin earn.

From the Kucoin USDC September carnival quiz you can win a share of 250,000 USDC. Learn and earn week 1 has already started, take the quiz and earn $5 USDC for free.

To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below-given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who complete the Kucoin learn & earn week 1 USDC September carnival quiz will be eligible to win a share from 15000 USDC prize pool.

In this post, you can find Kucoin USDC pop quiz answers. Kucoin ETH Merge – USDC September Carnival campaign will run from 5th September 2022 to 27th September 2022.

Kucoin USDC September Carnival Quiz | Week-1

CampaignKucoin USDC September Carnival Learn & Earn
Quiz Start5th September 200, 10:00 UTC
Quiz End11th September 200, 10:00 UTC
Learn & Earn Prize Pool$15,000 USDC
Winners SelectionFirst Come, First Served!
First 2K WinnersShare $10,000 USDC ($5 USDC Each)
All OthersShare $5000 USDC

Participate In The Kucoin USDC Pop Quiz & Earn $5

1) Tap on the link given below and signup or login to your Kucoin account.

2) Now visit here and register for the Kucoin USDC September Carnival Campaign.

3) Take the Kucoin USDC pop quiz and submit the correct answers along with your Kucoin UID.

4) The first 2000 participants will evenly share prize pool worth $10000, 5 USDC Each.

5) All the remaining participants will evenly share USDC prize pool worth $5000.

6) Quiz Submission Period: From 5th September 2022, 10:00 to 11th September 2022, 10:00 (UTC).

7) Rewards will be distributed within 7 to 15 working days after the activity ends.

Kucoin USDC September Carnival Quiz Answers

Q1) What is USDC?

Answer: Stablecoin

Q2) USDC is issued by which institution?

Answer: Circle

Q3) Which year did USDC first launch?

Answer: 2018

Q4) USDC is a fully collateralized stable coin pegged to ____ to the US dollar.

Answer: 1:1

Q5) What are the advantages of USDC? 

(A) Investors can hedge against the risk of volatility in the crypto market.

(B) It brings US dollars to the crypto world, avoiding traditional financial instruments and institutions, bypassing hyperinflation, and completing global transactions almost instantaneously and at low cost.

(C) USDC can be used to buy a variety of products across different decentralized applications (Dapps), exchanges, and blockchain-based games.

(D) USDC opens up new opportunities for trading, lending, risk-hedging, and more.

Answer: Select all the options (A, B, C & D)

Q6) Unlike UST, USDC is fully collateralized, meaning that it is difficult to depeg it. With USDC being fully backed by highly liquid yet stable assets, the stablecoin has stood the test of time. 

Answer: True

Q7) What is current total supply of USDC?

Answer: 54 Billion

Q8) The USDC is ____ backed by cash and treasuries?

Answer: 100%

Q9) How much USDC holders by as of August 19th, 2022?

Answer: 1.5M