• Post category:Earn Free Crypto
  • Reading time:4 mins read

Gate.io Olive Quiz: Share $1000 OLV | Gate.io Startup

Gateio Olive Quiz Answers

Gateio Olive Quiz Answers: Participate in Gate.io startup answer & earn Olive quiz, answer all quiz questions correctly and share a total of $1,000 OLV learning prize pool!

To participate in this campaign, you must have an account on Gateio. If you don’t have then create one from the registration link given below using your valid credentials.

During the campaign period, users who get no less than 5 scores will share a total of $1,000 OLV learning prize pool. This learn & earn quiz campaign will end on 12th June 2022.

The rewards will be distributed within 14 working days after the event ends. In this post, you will generally find the Gateio Olive ($OLV) learn and earn quiz answers. 

This learn and earn quiz is similar to other quizzes of CoinmarketcapCoinbaseBinance, Kucoin, etc. where you can earn free cryptocurrency by just participating in the quiz.

How To Participate In Gate.io Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and signup/login to your Gate.io exchange account.

2) Join Gate.io activity & giveaway channel and OLV community as mentioned in the form.

3) Take the quiz and submit the answers, your Gate.io UID & Telegram username.

4) Eligible users who get no less than 5 scores will share a total of $1,000 OLV pool.

5) Users need to trade no less than $50 from 6th June 2022 to 12th June 2022.

6) The rewards will be distributed within 14 working days after the event ends.

7) Learn & earn quiz campaign will end at 9:00, 12th June 2022.

Gate.io Startup Olive Quiz Answers

Q1) Will Olive (OLV) Startup contribution at Gate.io deduct the users’ participation funds at the end of the event?

Answer: No. Because it’s free

Q2) What’s the main language of the Olive (OLV) community?

Answer: Korean

Q3) What’s the value of Gate.io Startup Olive (OLV) airdrop?

Answer: $82,000

Q4) What’s the max supply of Olive (OLV)?

Answer: 1,000,000,000

Q5) Which category does Olive (OLV) belong to?

Answer: Metaverse

Q6) What’s the unlock rule of Gate.io Startup Olive (OLV)?

Answer: 100% unlock

Q7) OLIVE is the first blockchain concept project business of global F&B brands for?

Answer: E2E(Eat to Earn)

Q8) Which one of the token allocation of Olive (OLV) is not correct?

Answer: 40% for Ecosystem

Q9) What’s the Gate.io Startup Free Offering price of Olive (OLV)?

Answer: $0

Q10) What should you do to claim free Startup Olive (OLV) on Gate.io?

Answer: All above

More Details

All participants need to register and complete KYC to claim rewards.

All participants need to join Gate.io activity & giveaway channel and Olive (OLV) group to claim rewards.

The rewards will be distributed within 14 working days after the event ends.

The winner list will be released at Gate.io Activity & Giveaway Channel.

The Sub-Accounts and a master account will be treated as the same account.

Gate.io reserves all rights to the final explanation.