Flipkart Ladies vs Gentlemen Answers Today: 26 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 26 October 2021 Season 2 Episode 11 Couple Fights Quiz Answers.

Play Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz 2021 today by answering all 3 questions correctly and get yourself a chance to win free vouchers and super coins.

Correct Ladies vs Gentlemen Quiz Answers is updated. Scroll the page and have a look at the Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers. Get all Flipkart Quiz Answers quickly including Amazon Daily Quiz Answers

Flipkart Quiz Answers: Daily trivia, beat the geniusprize wali pathshalakhel paheliyon kakya bolti publicdaam sahi haifake or not fake, sirf ek minute.

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 26 October

(Refresh the page if you could not see the answers: Click Here)

S2E11: Couple Fights

Q1: What % of women bring up past issues in every fight?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men have a problem with women who drink and or smoke?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people feel that there should be a curfew on men at night?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 25 October

S2E10: Pyaar Dosti Hai

Q1: What % of people that friend should never get into a relationship as it spoils the friendship?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men don’t mind accepting expensive gifts from the girl family when getting married?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people believe that women are more organized than men?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 24 October

S2E9: Bechara Riteish!

Q1: What % of women believe that they are better at communicating?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people believe that men in long distance relationships definitely have another partner?

Answer 2: 50% 

Q3: What % of men are forced to diet because of their partners?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 23 October

S2E8: Argumentative Women

Q1: What percent of men believe that one can never win an argument against a women

Answer 1: 70%

Q2: What percent of men believe that an effeminate man is definitely homosexual

Answer 2: 50%

Q3: What percent of men have tried calling on the numbers where girls offer friendship or a massage

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 22 October

S2E7: Baby, I am Sorry!

Q1) What % of people believe that men who earn low income cannot provide for a secure future?

Answer: 50% 

Q2) What % of men do not have a problem in marrying an older woman?

Answer40% 

Q3) What % of people believe that when a woman says ‘nothing wrong’ something is definitely wrong?

Answer80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 21 October

S2E6: Domination Women

Q1: What % of women feel that men intentionally ignore them when they are speaking?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men are alright with a woman taking charge during intimate moments

Answer 2: 70%

Q3: What % of people believe that the end answer to all gender debates is mard bachche paida nhi kar sakte

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 20 October

S2E5: Genelia counters Terence

Q1: What % of men believe that hobbies like dancing and singing are womanly

Answer: 50%

Q2: What % of people believe that women wearing ripped jeans or revealing clothes go against India traditional values

Answer: 50%

Q3: What % of men reuse dirty underwear by turning them inside out

Answer: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 19 October

S2E4: Cheating Men

Q1: What percent of men think that women always fight when they have their periods?

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people feel that men cheat more than women in a relationship?

Answer 2: 60%

Q3: What percent of women believe that men spend all their free time only thinking about sex?

Answer 3: 40%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 18 October

S2E3: Devoleena get too emotional

Q1) What % men think they are better in decision making roles than women?

Answer: 60% 

Q2) What % of people believe that after committing to a relationship men disappear more than women?

Answer: 60% 

Q3) What % of women feel that if man does housework he ends up increasing her workload?

Answer: 60% 

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 17 October

S2E2: Men Need Permission

Q1: What % of people believe that men have to stop going out with friends after marriage?

Answer 1: 50% 

Q2: What % of people feel that women are trolled more viciously than men on social media?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people believe that men flirt with every woman they meet?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 16 October

S2E1: War Is Back

Q1: What % of people think that women are more intolerant in a relationship?

Answer: 60%

Q2: What % of people feel that men suffer slightly in abusive relationships?

Answer: 70%

Q3: What % of people believe that men do not have a bath everyday?

Answer: 40%