• Post category:Earn Free Crypto
  • Reading time:4 mins read

Bybit Launchpad 2.0 Quiz Answers: Win Free 14 BIT Tokens

Bybit Launchpad 2 Quiz Answers

Bybit Launchpad 2.0 Quiz Answers: Participate in Bybit Launchpad 2.0 quiz campaign and get a chance to win a share in prize pool of 70,000 BIT tokens.

To participate in this campaign, you must have an account on Bybit. If you don’t have then create one from the below given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who take the Bybit Launchpad 2.0 quiz and answer all the questions correctly will be eligible to win a total of 14 BIT tokens for free.

Total 5000 users will be selected from all the participants and each will equally receive a share in the 70,000 BIT tokens prize pool.

There are many methods to join Bybit Launchpad 2.0 but taking the quiz and submitting correct answers with your ByBit UID is the simplest one. 

In this post, you will generally find the Bybit Launchpad 2.0 quiz answers. Activity period: From 10 AM, on 19th April 2022 to 11:59 PM UTC on 26th April 2022.

How To Participate In Bybit Launchpad 2.0 Quiz?

1) Create your account on ByBiy if you do not have one from the link given below.

2) Enter your name, email id, password and the ByBit referral code given below.

ByBit Referral Code: BNGP32

Bybit Launchpad 2.0 Quiz Answers

3) Must complete your KYC verification, mandatory to claim rewards.

4) Now visit here and take the quiz about ByBit launchpad 2.0.

5) Answers all quiz questions correctly and submit your registered email & ByBit UID.

6) 5000 lucky users will be randomly selected and each will receive 14 BIT tokens.

7) Activity period: 19th April 2022, 10 AM to 26th April 2022, 11:59 PM UTC.

8) You can participate in the quiz only once. Multiple entries are not allowed.

Bybit Launchpad 2.0 Quiz Answers

Q1) What’s the new mechanism Launchpad 2.0 has introduced for new project token allocations? 

Answer: Lottery

Q2) Can I participate in both the lottery and the subscription in a Launchpad event?

Answer: No

Q3) What token can I commit to enter the lottery?

Answer: USDT only

Q4) How much should I commit for a lottery ticket?

Answer: 100 USDT

Q5) How many lottery tickets can I subscribe to in a Launchpad event?

Answer: 1

Q6) Would I lose the tokens I’ve committed if my lottery ticket didn’t win?

Answer: No

Q7) How long does the snapshot period for the lottery last?

Answer: 5 days

Q8) What’s the minimum daily average balance required for the lottery during the snapshot period?

Answer: 100 USDT