Binance UMA Quiz Answers: Learn & Earn $UMA

Binance UMA Quiz Answers

Binance UMA Quiz Answers – Take the new Binance learn & earn UMA quiz which will go live on 4th August 2022, 07:00 AM UTC, and earn assured $UMA tokens.

Earn up to $12 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like BAND, UMA, BTTC, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, etc.

UMA is an optimistic oracle that can resolve disputed incorrect or imperfect information that is being recorded to the blockchain by incentivizing human verifiers to validate the data.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 4th August 07:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $UMA, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn & earn UMA quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn Assured $UMA Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Learn & earn UMA quiz will go live on 4th August 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $UMA crypto rewards.

Binance Learn & Earn UMA Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) What makes the OO optimistic?

Answer: Proposed data will not require resolution unless it is disputed, and disputes are rare

Q2) How many tokens did UMA transfer to its DAO in 2021?

Answer: 35 million tokens

Q3) Who are the three actors in the OO system?

Answer: The contract requesting the data; the participant proposing the data; and the disputer

Q4) Why is there a reward associated with voting correctly?

Answer: So there is an incentive to be correct

Q5) Why does the OO include a human component?

Answer: Humans can provide any kind of knowable truth to a blockchain

Q6) What are the phases in the UMA voting process?

Answer: Voting period; voting revealing period; reward collection period

Q7) What is the DAO tooling organization that is a sister protocol to UMA and Across and is secured by the OO?

Answer: Outcome.Finance

Q8) How long does it typically take for the OO, through its UMA token holders, to resolve a dispute?

Answer: 48 hours

Q9) What is UMA’s native token?

Answer: UMA coin

Q10) What is the cross chain bridge empowered by UMA and its OO?

Answer: Across