Binance Mantra Quiz Answers: Learn And Earn $OM Tokens

Binance Mantra Quiz Answers

Binance Mantra Quiz Answers: Take the Binance learn and earn Mantra quiz and earn 21 OM crypto tokens free. This new Binance learn and earn Mantra quiz is available for a limited period of time.

Mantra quiz questions will be based on the Mantra tokens, though we provide answers make sure you watch all provided short videos and lessons to earn assured OM coins. 

Rewards are limited to first come first served! do play the quiz and earn free OM tokens. You can also take the other learn and earn quizzes that are live on the Binance academy learn and earn quiz page. 

Mantra is a vertically-integrated blockchain ecosystem. Previously known as Mantra Dao, it carries a reputation for an open and honest approach to crypto trading, fund-building, and innovation, to make crypto-pioneering personal, safe and secure.

What is Mantra’s OM token, It is the native token of the OMniverse. OM can be staked directly on MANTRA’s web app or on Binance for passive yield earning. 

Binance Learn And Earn Mantra Quiz

Name Binance Learn And Earn Mantra Quiz
Quiz is About Mantra and it’s OM Token
Rewards Assured 21 OM Tokens
Winners Selection First Come, First Served!
Binance Quiz Link Visit Here

How To Take Binance Learn And Earn Mantra Quiz?

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Complete your KYC verification which is mandatory for collecting the rewards.

3) Go to the Binance learn and earn quiz page from the Binance app dashboard.

4) Watch the short videos, take the Binance Mantra quiz and submit the answers.

5) Earn assured $OM token rewards after submitting the correct quiz answers.

Binance Learn And Earn Mantra Quiz Answers

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM & IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q5) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q7) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q8) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM