Binance COTI Quiz Answers: Learn & Earn $COTI

Binance COTI Quiz Answers

Binance COTI Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn COTI quiz which will go live on 7th September 2022, 09:00 AM UTC, and earn assured $COTI tokens.

Earn up to $7 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like Bittorrent, Livepeer, Mantra, XRP Ledger, Lisk, Band Protocol, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 7th September, 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $COTI, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn and earn COTI quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn COTI Quiz

Quiz NameBinance Learn & Earn COTI Quiz
Quiz Date & Time7th September 2022, 09:00 AM (UTC)
Quiz is AboutCOTI $COTI Token
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsAssured $COTI Token
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

How To Take Binance Learn & Earn COTI Quiz?

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Go to Binance Learn & Earn Quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Binance Learn & Earn COTI Quiz will go live on 7th Septeber 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $COTI token rewards.

Binance Learn & Earn COTI Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1. Select is the network(s) in which COTI operates:

Answer: All are correct

Q2. How does COTI keep ITS transaction fees low?

Answer: All are correct

Q3. What does COTI MultiDAG enable?

Answer: The ussuance of tokens on top of the trustchain protocol

Q4. The treasure distrubutes reward to COTI holders based on fees collected from:

Answer: All of COTI’s product, including treasury, COTI pay bussines, Djed, and more

Q5. Which type of consensus algorithm is used on the COTI network?

Answer: POT (proff of trust)

Q6. How can i earn rewards from the COTI ecosystem?

Answer: Deposit native COTI into the Treasury

Q7. COTI ia powering Djed, which is___ first algorithmic stablecoin

Answer: Cardano’s

Q8. What is COTI?

Answer: A layer-1 blockchain Ecosystem designed for payments