Binance Band Protocol Quiz Answers: Learn & Earn $BAND

Binance Band Protocol Quiz Answers Today

Binance Band Protocol Quiz Answers – Take the new Binance learn & earn BAND quiz which will go live on 4th August 2022, 07:00 AM UTC, and earn assured $BAND tokens.

Earn up to $12 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like BAND, UMA, BTTC, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 4th August 07:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $BAND, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn & earn Band Protocol quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn Assured $BAND Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Learn & earn BAND quiz will go live on 4th August 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $BAND rewards.

Binance Learn & Earn Band Protocol Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) All of these concepts are related to Band Token except for…

Answer: Cash incentives

Q2) Which sentence is incorrect?

Answer: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.

Q3) Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?

Answer: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain

Q4) Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?

Answer: All are correct

Q5) Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?

Answer: To secure a discount when requesting data

Q6) Which sentence is CORRECT?

Answer: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.

Q7) What network is BandChain on?

Answer: Cosmos

Q8) Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?

Answer: On-chain DeFi protocol