Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 11th April 2022

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers Today 11th April 2022: Play Swiggy match corner players league and get a chance to win a free ₹100 Swiggy Instamart coupon.

Swiggy has launched some fun games currently during the IPL match days like finder fielder win Swiggy money, spin & win unlock rewards, make team and win rewards.

Swiggy app is an online food ordering app where you can get food, groceries, and other essentials online, 30plus cuisines to choose from, late night delivery services, etc.

From snacks and beverages to fruits and vegetables, cooking to cleaning essentials, personal care to baby care, you can fulfill all your grocery needs on Swiggy Instamart.

About Swiggy Instamart, it is an instant grocery delivery service powered by Swiggy and delivers groceries to your doorstep in just 15 to 30 minutes. 

Now it has launched one more quiz for true IPL fans where you just need to play the quiz and every lucky winner will get a chance to win ₹100 Swiggy Instamrt coupon

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 11th April

Q1) Who holds the record for the most number of IPL runs till 2021?

Answer: Kohli

Q2) Who won the man of the match in the IPL 2008 final?

Answer: Pathan

Q3) Chris Gayle smashed Bangalore in IPL 2013

Answer: 17

Q4) Who was the captain of Mumbai in IPL 2012?

Answer: Harbhajan

Q5) What has been the highest successful run chase in the history of the IPL?

Answer: 200

Play Match Corner Quiz & Win ₹100 Instamart Coupon

1) Download or update the Swiggy app to latest version from the link given below.

2) Open the app and login using your mobile number and allow all permissions.

3) Go to the Instamart section and tap on Instamart Match Corner banner.

4) Again scroll down below, you will get the players league quiz banner.

Swiggy Instamart Match Corner Quiz Answers

5) Play the quiz and stand a chance to win ₹100 Swiggy Instamart coupon.

Swiggy Instamart Match Corner Quiz Answers

6) 1000 lucky winners will win Instamart coupons worth ₹100 every day.

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 10th April

Q1) Which wicket keeper has the most number of dismissals in the history of IPL

Answer: Dhoni

Q2) Mr nags is played by which celebrity

Answer: Danish

Q3) Who won the purple cap in the ipl 2021

Answer: Harshal

Q4) Who is the organizer of the tata ipl tournament

Answer: BCCI

Q5) The orange cap is given to the player with Ml?

Answer: Most runs scored

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 9th April

Q1) Which team has won the most IPL matches?

Answer: Mumbai

Q2) Which cricketer has won the most number of IPL titles till 2021?

Answer: Rohit

Q3) Who scored the first century in IPL 2008?

Answer: McCullum

Q4) Who scored the most number of hat-tricks in the history of IPL?

Answer: Amit

Q5) Which Punjabi singer was the brand ambassador for Punjab in IPL 2008?

Answer: Daler

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 8th April

Q1) How many finals has Dhoni played in the IPL till 2021?

Answer: 7

Q2) Which team holds the record for the highest total in IPL till 2021?

Answer: Bangalore

Q3) Who holds the record of most sixes in the history of IPL?

Answer: Gayle

Q4) The venue for the IPL 2020 season was moved due to the COVID-19 pandemic and the matches were played in ?

Answer: United arab Emirates

Q5) Who is the first batsman to score 5000 runs in the IPL?

Answer: Raina

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 7th April

Q1) Which batsman holds the record of the highest individual score in the history of IPL

Answer: Gayle

Q2) Which bowler has taken the most wickets in the history of IPL

Answer: Malinga

Q3) What is the lowest score recorded in an ipl match

Answer: 49

Q4) Who won the man of the tournament award in ipl 2010?

Answer: Sachin

Q5) Who holds the record of hitting the most fours in the history of IPL

Answer: Shikhar

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 6th April

Q1) Can I subscribe to Amazon Prime Video Channels on primevideo.com?

Answer: Yes

Q2) We’ll make you an offer you can’t refuse. Watch The Father on _____ with Amazon Prime Video Channels.

Answer: Lions Gate play

Q3) Which Amazon Prime Video Channel should you add to watch award-winning short films?

Answer: Shorts tv

Q4) You can now watch Queen Elizabeth’s biography on which Amazon Prime Video Channel?

Answer: Docubay

Q5) Malcolm X features which superstar? Add Lionsgate Play on Amazon Prime Video Channels to find out.

Answer: Denzel Washington

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 5th April

Q1) Between which two teams was the first ever IPL match played in 2008?

Answer: Bangalore & Kolkata

Q2) How many times has Chennai won the IPL till 2021?

Answer: 4

Q3) Who bats first in TATA IPL super over?

Answer: Team that batted second

Q4) Which of these cricketers has NOT won the Purple Cap in the IPL till 2021?

Answer: Narine

Q5) Who was the winner of the Orange Cap of 2017 IPL?

Answer: Warner

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 4th April

Q1) Who composed the anthem korbo korbo jeetbo

Answer: Vishal Shekhar

Q2) Who was the player of the series in IPL 2014

Answer: Maxwell

Q3) How many teams played in the first edition of IPL in 2008

Answer: 8

Q4) Which cricketer scored four hundred in IPL 2016

Answer: Virat Kohli

Q5) Who bowled the first maiden over in IPL 2008?

Answer: McGrath

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 3rd April

Q1) Who is the first cricketer to play 200 IPL matches?

Answer: Dhoni

Q2) Who took the first hat-trick in IPL?

Answer: Balaji

Q3) In which year did the IPL introduce the Most Valuable Player award?

Answer: 2013

Q4) Who has taken the most catches in IPL till 2021?

Answer: Raina

Q5) Who was the first overseas player to captain Delhi?

Answer: Hopes

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 2nd April

Q1) Who won the Perfect Catch award in IPL 2020?

Answer: Du Plessis

Q2) Which team has the record of the lowest team total till ipl 2021?

Answer: Bangalore

Q3) Which company is the title sponsor for ipl 2022?

Answer: Tata

Q4) Which is the first team to win 100 matches in the ipl?

Answer: Mumbai

Q5) Which team topped the points table in ipl 2021?

Answer: Delhi

Terms & Conditions

1000 lucky winners will win Instamart coupons every day.

Instamart coupons will be worth Rs 100. Winners can redeem it on orders above Rs 399.

The coupon will be shared with the winners within 2 working days.

The coupon will be valid for 7 days and is applicable on Instamart orders only.

The rewards will be communicated via PN/SMS.

By answering all the questions correctly, the user will get an opportunity to be a part of the Lucky Draw.

Lucky winners will be selected by Swiggy and the decision made will be final and binding.

Swiggy has the right to stop or change the game at any point in time without any prior notice.