• Post category:Contest Offers
  • Reading time:4 mins read

Rasna Gamers Quiz Answers: Participate & Win Prizes

Rasna Gamers Quiz Answers

Rasna Gamers Quiz Answers: Play a simple 3 round of quizzes and stand a chance to win tablets or lolly packs for free. 

This is an official promotional offer from the Rasna brand named ‘Rasna gamers quiz’ where you can stand a chance to win tablets or lolly packs for free. 

Rasna gamers quiz has started on 1st March 2022 and will end on 30th June 2022. There is no need to purchase any Rasna products for the participation in this contest.

You can directly play Rasna gamers quiz to win mega prizes like tablets. There is a total of 3 rounds of quizzes and each round has different prizes. 

How To Participate In Rasna Quiz?

1) Tap on the link given below to directly visit the rasna gamers quiz page.

2) Select the language and enter your name, dob, mobile number and submit it.

3) There will be total 3 rounds of quizzes and each round has different prizes. 

4) Play the quiz, submit all answers correctly and stand a chance to win prizes.

Rasna Gamers Quiz Answers

Quiz questions will be different for different participants

Round 1 Quiz Answers:

Q1) Which cricketer had endorsed band Rasna?

Answer: Rohit Sharma

Q2) In which year did Chhota Bheem Show premiere?

Answer: 2008

Q3) Which is the densest jungle in the world?

Answer: Amazon Rainforest

Round 2 Quiz Answers:

Q1) Raju is very good in?

Answer: Archery

Q2) Bay of Bengal is in which state?

Answer: Liquid

Q3) Dhuni Baba is a __ who lives in a cave. 

Answer: Sage

Round 3 Quiz Answers:

Q1) Who is the twin brother of Dholu?

Answer: Bholu

Q2) Rasna is a made in ……. Brand?

Answer: India

Q3) What is always coming, but never arrives?

Answer: Tomorrow