• Post category:Free Ka Maal
  • Reading time:6 mins read

Growfitter National Sports Day Quiz Answers Today | Win Prizes

Growfitter National Sports Day Quiz Answers

Growfitter National Sports Day Quiz Answers: Participate in the Growfitter challenge and stand a chance to win a ticket to Asia cup finale in Dubai happening on 11 September 2022.

To participate in this event you must have an account on Growwfitter if you do not have an account then create one using the growfitter app referral code RINKDA85.

To be eligible for this campaign, participants need to complete a simple quiz that consists of 10 questions. For every question, you will get only 15 seconds.

Everyone who completes the quiz and scores a minimum of 7, will get a free Growfitter Coffee Mug and one winner will win a mega prize, ticket to Asia cup finale in Dubai.

You can also earn rewards. One way is through completing the fitness goal and earning Growfitter active days and another way is through Growfitter referral points.

For every person that you refer to Growfitter who registers, you earn 20 Growfitter points. Growfitter points can then be exchanged to claim rewards from the top brands. 

Win Free Ticket To Asia Cup & Coffee Mug

1) Tap on the button given below and download or update the Growfitter app.

2) Sign up on Growfitter using your mobile number and verify it with the OTP.

3) Enter your name, email id, password and tap on ‘have a referral code’ option.

4) Enter the Growfitter referral code given below to get free growfitter points.

Growfitter Referral Code: RINKDA85

5) Now go to ‘challenges’ section and search for national sports day quiz challenge.

Growfitter National Sports Day Quiz Answers

6) Tap on Join the challenge option and your quiz challenge will be activated.

Growfitter National Sports Day Quiz Answers Today

7) To be eligible for the rewards, you need to complete a simple quiz.

8) You will be given 10 questions and for every question you will get 15 seconds.

Growfitter National Sports Day Quiz Answers Today

9) Everyone who scores a minimum of 7 will get a free Growfitter coffee mug.

10) One lucky participant will get a mega prize, ticket to Asia cup finale in Dubai.

Campaign Period: From 29th August 2022, 01:00 PM to 30th August 2022, 01:00 PM.

Growfitter National Sports Day Quiz Answers

Q1) National Sports Day in India is celebrated on the birth anniversary of which sports personality?

Answer: Major Dhyan Chand

Q2) Which of the following is the National Sport of India?

Answer: Hockey

Q3) How many medals has India won in the Tokyo Olympics 2021?

Answer: 7

Q4) Which one is the highest sports award given by the Government of India?

Answer: Major Dhyan Chand Khel Ratna Award

Q5) Which sport are Saina Nehwal and PV Sindhu affiliated with?

Answer: Badminton

Q6) Which Olympic sport burns the most calories?

Answer: Running

Q7) Who won the most Gold Medals for India in boxing at the international level?

Answer: Mary Kom

Q8) When did India last win an ICC Cricket World Cup?

Answer: 2011

Q9) Mirabai Chanu won a gold medal in which sport at CWG 2022?

Answer: Weight Lifting

Q10) Major Dhyan Chand captained the gold medal-winning Indian Hockey team in which of the following years?

Answer: Berlin, 1936

More Details

  • One lucky participant gets a mega prize, A ticket to Asia Cup Finale in Dubai; happening on 11th Sept 2022.

  • Everyone who completes the quiz and scores a minimum of 7, will get a free Growfitter Coffee Mug.

  • Participants need to pay Rs. 99 shipping/conveyance fees for the coffee mug.

  • Only a Cricket Match ticket will be given, no travel expenses are covered in the prize.

  • Participants must not have multiple accounts on the app. If found, it will lead to suspension of the account.

  • Participants must not do activities on multiple devices at the same time. If found, it will lead to suspension of the account.

  • Any fraudulent activity will lead to disqualification from the challenge.

  • Refunds/cancellation of purchases are at the sole discretion of the partner brand & Growfitter.