CoinMarketCap Perpetual Protocol Quiz Answers: Win $5 PERP

CoinMarketCap Perpetual Protocol Quiz Answers

CoinMarketCap Perpetual Protocol Quiz Answers: Watch videos, take lessons and complete the quiz on Perpetual Protocol and earn free PERP coins on Coinmarketcap.

Perpetual Protocol is a capital-efficient perpetual futures DEX. You can use 10x leverage on the platform while maintaining control of their assets.

The token of the Perpetual Protocol is also called PERP. And from today’s learn and earn quiz you will be earning approximately dollar 5 PERP coins after the quiz ends.

PERP token rewards will be distributed randomly to users amongst those who complete the quiz successfully before the campaign concludes, by 17th November 2021, 23:59 PM UTC.

Simultaneously there is one more quiz named mars ecosystem quiz that can give you $5 XMS. So don’t miss both quizzes that give free cryptos.

Perpetual Protocol Coinmarketcap Quiz Answers

Coinmarketcap Perpetual Protocol Quiz will open at 12:00 PM UTC, 4th November 2022

1. On Perpetual Protocol, users can provide liquidity with up to _x leverage?

Answer: 10X

2. Which one of the following is NOT an advantage of Perpetual Protocol?

Answer: It offers real-time customer service

3. In order to trade on the protocol, which asset(s) do you need in your cryptocurrency wallet?

Answer: ETH & USDC

4. Which scaling solution is Perpetual Protocol built on?*

Answer: Arbitrum

5. What is a perpetual contract?

Answer: A financial product that enables you to speculate on any asset’s price movement.

6. To provide liquidity on the protocol, the only way to do it is to manually select which market to provide liquidity to and in which price range. True or False?

Answer: True

7. Perpetual Protocol allows cross-margin mode at launch. What does that mean?

Answer: You can open multiple positions using your account balance as the collateral.

8. Can anyone open new markets on Perpetual Protocol and get a cut of the transaction fees in the future?

Answer: Yes

How To Take The Learn And Earn PERP Quiz?

1) Take the Coinmarketcap learn and earn Perpetual Protocol quiz from the link given here.

2) Start the quiz and enter your email address which you have registered on Coinmarketcap.

3) Now enter your Binance User ID. Go to Binance > Profile > Copy your User ID.

4) Submit the answers. Scroll down to get the correct Tron quiz answers.

5) All qualified users will receive $5 PERP coins after the campaign ends.