CoinMarketCap Near Protocol Quiz Answers: Learn & Earn $10 Near Token

CoinMarketCap Near Protocol Quiz Answers: Learn & Earn $10 Near token from Near Protocol Quiz.

CoinMarketCap Near Protocol Learn & Earn Campaign is going to be live now. Participate in the Near Protocol quiz & earn free $10 Near token.

Near Protocol Quiz Coinmarketcap questions are generally based on the Near token itself and therefore make sure to learn about it through the provided short lessons or videos and do not miss $10 Near token.

CoinMarketCap Near Protocol quiz answers are given below scroll the page to see Coinmarketcap Near Protocol quiz answers.

This learn & earn free $10 Near from CoinMarketCap is for a limited time and for limited users with the random luck system so don’t miss this chance to earn free $10 Near token.

Near token reward will be distributed randomly to users amongst those who complete the quiz successfully before the campaign concludes.

This Near Protocol Learn & Earn Campaign’s reward pool consists of NEAR tokens worth $400,000.

Successful users will receive $10 near tokens as well as 50 Diamonds as a reward.

The Near Protocol Learn & Earn Campaign will run from 22021.12.03 (12:00 PM UTC) to 2022.01.02 (23:59:59 PM UTC).

If you have not taken the lessons yet, please make sure to learn about Near Protocol to complete the quiz.

How to participate in Coinmarketcap Learn & Earn Quiz?

1) Open the Coinmarketcap Near Protocol quiz link which has been posted on our Telegram channel.

2) Tap on the start button to start the CoinMarketCap Near Protocol quiz.

3) Complete captcha and tap on next button and agree to terms and start the quiz.

4) Enter your registered email address with CoinMarketCap. (If you have not registered, then first register on CoinMarketCap)

5) Enter your Binance User ID (How to find Binance User ID? Go to Binance > Profile > Copy your User ID)

6) Complete the Near Protocol (Near Token) quiz by giving correct answers. Scroll the page to see the answers.

7) Add Near Protocol (Near Token) Token to the watchlist.

CoinMarketCap Near Protocol Learn & Earn Quiz Answers

CoinMarketCap Near Protocol Quiz Answers

[ Refresh the page if you do not see the answers ]

Alert: Do Your research & also recheck the answers before submitting the quiz!!

Note: These answers are just for your reference purpose only

Q6) Which one of the following is possible on NEAR?

Answer: Launch a solidity / EVM app

Q7) Which consensus mechanism is used in NEAR?

Answer: Prof Of Stake

Q8) What social impact achievement has NEAR Protocol achieved?

Answer: Climate Neutral Product Label

Q9) What are the use cases for NEAR tokens?

Answer: All of the above

Q10) Which can you do with NEAR Official Wallet

Answer: All of the above

Q11) Which of the following is NOT true about Nightshade sharding?

Answer: It scales the network to millions of transactions per second

Q12) What is the main use case of Rainbow Bridge?

Answer: Connect the near and Ethereum blockchains

Q13) Which of the following statements best describes Aurora?

Answer: Aurora is an EVM built on Near Protocol and allows Ethereum developers to take advantage of NEAR’S super fast, low-cast, and infinitely scalable blockchain