Binance Dual Investment Quiz Answers | Free ETH Subscription

Binance Dual Investment Quiz Answers

It is mandatory for any new Binance user to pass a knowledge assessment quiz before he subscribes to Binance Dual Investment. So in this post, I have provided Binance Dual Investment Quiz Answers for your ease.

Dual Investment offers users to buy crypto at a lower price or sell crypto at a higher price. It also allows users to earn high-interest yield during the subscription period no matter the market direction. 

Binance Dual Investment provides users with four key benefits – Buy low or sell high, high-interest yield, wide selection, and no trading fees. But at the same time, there are cons too.

Once subscribed, you cannot cancel or redeem the subscription until the settlement date. Hence you need complete the quiz and must score a full mark to proceed to the next step.

For more Binance learn and earn quizzes, Coinmarketcap quizzes, Coinbase quizzes, etc. you can join our telegram channel, joining is free and the link is given below.

Dual Investment ETH Quiz

Dual Investment ETH Quiz Answers

Q1) What kind of product is Dual Investment?

Answer: Investment product where users have a chance to sell high or buy low at their desired target price on the desired settlement date while earning additional crypto rewards. Dual Investment does not guarantee a minimum return

Q2) Which statement about the Dual Investment Auto-Compound feature is correct?

Answer: The Auto-Compound feature helps users to automatically renew their Dual Investment subscriptions on the Settlement Date

Q3) Which asset is not available in Dual Investment?

Answer: SHIB

Q4) What are the risks of Dual Investment?

Answer: The risk is that if the market price on the Settlement Date goes far below my Target Price to buy, I am buying at a relatively higher price and vice-versa

Earlier Quiz Questions With Answers

Q1) Which statement about the Dual Investment Auto-Compound feature is not correct?

Answer: The Auto-Compound feature comes with no additional risk involved

Q2) I am hoping to sell my 1 BTC for 25,000 BUSD. I subscribed to the BTC Dual Investment “Sell High” product with a $25,000 Target Price to sell BTC. At the Settlement Date, the BTC price is $25,500. How much will I receive at the end?

Answer: 25,000 BUSD + interest yield in BUSD

Q3) What is the Target Price and Settlement Date in Dual Investment?

Answer: Target Price = the price at which I want to buy or sell cryptocurrency, Settlement Date = the date at which I want to buy or sell cryptocurrency

Q4) Once I subscribe, will my Target Price ever change?

Answer: The target price will not change once subscribed

Q5) I am hoping to sell my 1 BTC for 52,000 BUSD. I subscribed to the BTC Dual Investment “Sell High” product with a $52,000 Target Price to sell BTC. At the Settlement Date, the BTC price is $52,500. How much will I receive at the end?

Answer: 52,000 BUSD+ interest yield in BUSD

Q6) I am hoping to buy 1 BNB at 330 USDT. I subscribed to BNB Dual Investment “Buy Low” product with a $330 Target Price to buy BNB. At the settlement Date, the BNB price is $345. How much will I receive at the end?

Answer: 1 BNB + interest yield in BNB