Kucoin Tribal Quiz Answers: Learn And Earn $TRIBL

Kucoin Tribal Quiz Answers

Kucoin Tribal Quiz Answers: Participate in the Kucoin learn and earn Tribal quiz and stand a chance to win TRIBL tokens worth approx $10 free.

To celebrate Tribal (TRIBL) being listed on KuCoin Metaverse, they have launched a campaign to give away a reward pool of $8,000 TRIBL to all qualified KuCoin learn and earn users.

To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below-given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who complete the learn and earn Tribal quiz by submitting all the correct answers will be eligible to win a share from the TRIBL prize pool.

In this post, you can find Kucoin learn and earn Tribal quiz answers. The campaign will run from 13th October 2022, 10:00 to 20th October 2022, 10:00 (UTC).

Kucoin Learn And Earn Tribal Quiz

Quiz NameKucoin Tribal Quiz
Activity Period13th October, 10:00 to 20th October 2022, 10:00 (UTC)
Prize Pool 1$2000 TRIBL for 1st 200 users
Prize Pool 2$6000 TRIBL for random 1000 users (Except 1st 200)
Quiz TypeLearn & Earn
Kucoin Quiz LinkVisit Here

Participate In The Kucoin Quiz & Earn $TRIBL

1) Tap on the link given below and signup or login to your Kucoin account.

2) Now visit here and register for the Kucoin learn and earn $TRIBL giveaway event.

3) Take the Kucoin Tribal quiz and submit the correct answers along with your Kucoin UID.

4) The first 200 participants will evenly share a $2000 prize pool 1, $10 TRIBL each.

5) Random 1000 participants excluding 1st 200 winners, will equally share $6000 TRIBL, $6 each.

6) Activity period: From 13th October 2022, 10:00 to 20th October 2022, 10:00 (UTC).

Kucoin Tribal Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) Tribal ecosystem is a Blockchain-powered ___ rails for emerging market businesses.

Answer: financing and payment

Q2) What type of customers is Tribal targeting?

Answer: SMB

Q3) Who is the financial intermediary at DeFi?

Answer: There is no intermediary. The smart contract automates all transactions.

Q4) According to the International Finance Corporation, emerging market SMBs have an unmet need for ___ in financing every year.

Answer: $5.2 trillion

Q5) What products are part of the Tribal Ecosystem?

Answer: Tribal Visa Card, Tribal Pay, Boomerang Rewards, Tribal Crypto-powered lending

Q6) How many percent of the tokens were sold at the public sale?

Answer: 3.68%

Q7) What network is the TRIBL token using?

Answer: ERC-20

Q8) What tool is used for the Tribal underwriting scoring system?

Answer: AI-powered credit scoring algorithm

Q9) What is the total supply of TRIBL tokens?

Answer: 1,000,000,000

Q10) How much did Tribal raise on hybrid debt round in January 2022?

Answer: 40 million including 20 million from Stellar Development Foundation

Q11) What is Boomerang Rewards?

Answer: Boomerang rewards is Tribal’s blockchain-powered rewards program. It is the world’s first loyalty program that uses tokens to reward SMBs and startups for their business spend

Q12) What blockchain rails Tribal Pay uses to make frictionless, low-cost cross-border transfers?

Answer: Stellar

Q13) What is Tribal Pay?

Answer: Tribal Pay is Tribal’s worldwide money movement tool for non-card payments to merchants, suppliers, and employees

Q14) What percentage is charged for the maintenance and use of Tribal Cards?

Answer: 0%

Q15) How much gross transaction volume has Tribal Credit processed since its founding?

Answer: 400 million