• Post category:Earn Free Crypto
  • Reading time:4 mins read

Gate.io Blockchain Brawlers Quiz Answers: Learn & Earn BRWL

Gateio Blockchain Brawlers Quiz Answers

Gateio Blockchain Brawlers Quiz Answers: Participate in Gate.io startup answer & earn BRWL quiz, answer all quiz questions correctly and share a total of $3,000 learning prize pool!

To participate in this campaign, you must have an account on Gateio. If you don’t have then create one from the registration link given below using your valid credentials.

During the campaign period, users who get no less than 5 scores will share a total of $3,000 BRWL learning prize pool. This learn & earn quiz campaign will end on 22nd May 2022.

The rewards will be distributed within 14 working days after the event ends. In this post, you will generally find the Gateio Blockchain Brawlers learn and earn quiz answers. 

This learn and earn quiz is similar to other quizzes of CoinmarketcapCoinbaseBinance, Kucoin, etc. where you can earn free cryptocurrency by just completing the quiz.

How To Participate In Gate.io Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and signup/login to your Gate.io exchange account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Take the quiz and submit the answers along with your Gate.io UID & Telegram username.

4) Join Gate.io activity & giveaway channel and BRWL community as mentioned in the form.

5) Eligible users who get no less than 5 scores will share a total of $3,000 BRWL pool.

6) Users need to trade no less than $50 from 22nd April 2022 to 22nd May 2022.

7) The rewards will be distributed within 14 working days after the event ends.

8) This learn & earn quiz campaign will end at 9:00, 22nd May 2022.

Gate.io Answer & Earn BRWL Quiz

Q1) Which statement of Blockchain Brawlers is incorrect?

Answer: The game features 300 ‘Founder’s Edition’ Legendary 1-of-1 brawlers

Q2) If you want to join BRWL’s community on its website, you can find:

Answer: Discord

Q3) What’s the Gate.io Startup supply of Blockchain Brawlers (BRWL)?

Answer: 379,219

Q4) What’s the token type of Blockchain Brawlers (BRWL)?

Answer: ERC-20

Q5) Which category does Blockchain Brawlers (BRWL) belong to?

Answer: P2E

Q6) What’s the unlock rule of Startup Blockchain Brawlers (BRWL)?

Answer: 100% unlock

Q7) How long does Brawlers take to recover before getting back in the ring?

Answer: 60 minutes

Q8) How many Brawlers do players need at least to start wrestling?

Answer: 1

Q9) What’s the Gate.io Startup Free Offering price of Blockchain Brawlers (BRWL)?

Answer: $0

Q10) What is William Quigley’s position for Blockchain Brawlers (BRWL)?

Answer: Founder

More Details

All participants need to register and complete KYC to claim rewards.

All participants need to join Gate.io activity & giveaway channel and Blockchain Brawlers (BRWL) group to claim rewards.

The rewards will be distributed within 14 working days after the event ends.

The winner list will be released at Gate.io Activity & Giveaway Channel.

The Sub-Accounts and a master account will be treated as the same account.

Gate.io reserves all rights to the final explanation.