Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today | 11th August

Amazon Funzone Stars Quiz Answers

Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 11th August 2022 – Play simple quizzes, earn stars daily and win free Amazon pay balance of ₹10, ₹25, ₹50 or ₹100.

To win Amazon pay balance you need to collect funzone stars, which are guaranteed points that you can score by playing games like daily jackpot, daily quiz, weekly jackpot, etc.

There is no limit on accumulation through the season. You can play these games daily and keep accumulating stars. More stars give you a better chance to win Amazon pay rewards.

You will be able to earn stars till the end of this season. Once the season ends, you will still have 10 days to use your accumulated stars and convert them into Amazon pay balance.

Amazon funzone stars daily and weekly quiz answers are given below, play the quiz now and start collecting the funzone stars. Use these fun zone starss to get free Amazon pay balance.

Earn Stars & Win Upto ₹100 Amazon Pay Balance

1) Tap on link given below to directly visit the Amazon fun zone quiz page.

2) Now tap on the ‘explore stars now’ button, there you will get all live quizzes.

3) Scroll down below and you will get total 4 Amazon fun zone star quizzes.

QUIZ – Daily jackpot, daily quiz, weekly jackpot, and answers & win weekly quiz

4) All fun zone runs quiz answers are given below, play and collect stars daily.

Amazon Funzone Stars Quiz Answers

5) Once you have sufficient stars you can redeem them for free Amazon pay balance.

Amazon Funzone Stars Quiz Answers

6) Amazon pay balance will be credited to your account within 48 working hours.

Amazon Funzone Stars Quiz Answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers | 11th August

Q1) Robert Lewandowski, who scooped the 2021 Best FIFA Men’s Player award, belongs to which country?

Answer: Poland

Q2) SilverLine, a semi high-speed railway project that envisages trains running at 200 km/h, has been proposed in which state?

Answer: Kerala

Q3) Which of these comets was discovered in January 2021?

Answer: Comet Leonard

Join PaisawasoolDeal Telegram Channel for free offers, Paytm cash, recharge & many more

⬇️⬇️

Q4) his footwear company acquired exclusive rights to which foam resin in 2004?

Answer: Croslite

Q5) Name the residence in which this gate is located, which served as the residence of the Ottoman Sultans.

Answer: Topkapi Palace

Funzone Stars Daily Jackpot Answers

Q1) A movie about Shankar and Anna Florian’s expedition to reach the mythical city of El Dorado is known as ___ Obhijaan. 

Answer: Amazon

Funzone Weekly Quiz Stars Answers

Q1) Which is the highest grossing Indian film ever?

Answer: Dangal

Q2) Which among the following has won the most number of national awards for acting?

Answer: Shabana Azmi

Q3) In 3 Idiots, what is the real name of Aamir Khan’s character Rancho?

Answer: Phunsukh Wangdu

Q4) Who was the first Indian to win an Oscar award?

Answer: Bhanu Athaiya

Q5) Finish the quote from Deewar: “Mere paas__.

Answer: Maa Hai

Funzone Stars Weekly Jackpot Answers

Q1) The trident-shaped symbol of Buddhism does not represent.

Answer: Nirvana