• Post category:Jio Quiz Answers
  • Reading time:4 mins read

Jio Funzone Cricket Trivia Quiz Answers Today 3rd October 2021

Funzone Trivia

MyJio Funzone Cricket Trivia Quiz Answers Today 3rd October 2021, MyJio Jio Cricket Funzone Trivia Quiz Answers Today: 2nd october 2021

See Jio Jio Cricket Trivia 2nd October Quiz Answers given below. Jio Cricket Trivia Jio Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

For playing My Jio Quiz you should have the MyJio app on your smartphone. 

MyJio App has various games like Lucky Draw (win 20GB data free), Spin2Win, FunZone Jio Cricket Trivia (win exciting vouchers), and many more.

If you want to know the answers of today’s Jio quiz then read the answers given below in this post otherwise you will miss the chance to win rewards.

Answers 3 Jio Cricket Trivia questions correctly to win today’s prize!

How to play MyJio Funzone Trivia Quiz?

1) Download MyJio App from the google play store on your smartphone.

2) Open the MyJio app on your smartphone.

3) Now slide the top bar and to Jio “Engage” Section.

4) Click on the “Funzone” icon given at the bottom bar.

5) Play the quiz. Answers are given below & win 50% off on your 1st Zomato order.

MyJio FunZone Trivia Cricket Quiz Answers

MyJio Cricket FunZone Trivia Quiz Answers Today

Refresh the page if you do not see the answers

Q1) Which team’s anthem is your favorite? (Poll)

Answer: Select Any One Option

Q2) How many times has David Warner won the orange cap? (Trivia)

Answer: A. 3

Q3) Which team did Chris Gayle debut with in Cricket League? (Trivia)

Answer: D. Kolkata Knight Riders

Q4) Who has bowled the most number of maiden overs in the cricket league? (Trivia)

Answer: B. Praveen Kumar

Q5) Who is RCB’s all-time highest wicket-taker? (Trivia)

Answer: D. Yuzvendra Chahal

Q6) How many Cricket League teams have a lion in their logo? (Trivia)

Answer: C. 4

Q7) Which one of the following teams has David Miller played for? (Trivia)

Answer: A. Kings XI Punjab

Q8) Which year was Virat Kohli’s ODI debut match? (Trivia)

Answer: C. 2008

Q9) Who was RCB’s first-ever centurion? (Trivia)

Answer: B. Manish Pandey

MyJio Jumbled Dimaag ki Exercise Quiz Answers

The theme for the day: Sports

1) Answer: Chess

2) Answer: Hockey

3) Answer: Cricket